Gebruikershulpmiddelen

Site-hulpmiddelen


Zijbalk

ubes

Dit is een oude revisie van het document!


UBES: Universiteit van de Bouwkunst en de Schuttersopleiding

Locatie

De universiteit van de Bouwkunst en de Schuttersopleiding -kortweg UBES - is gevestigd in de luchtstad Iliadel. De universiteit geeft colleges in steenbewerking, beeldhouwkunst, scheepsbouw, architectuur enerzijds en in boogschieten en wapenkunde anderszijds.

Vooropleiding

Opleidingen

Architectuur en steenbewerking

Het onderdeel van de universiteit die zich met steen en andere bouwmaterialen bezighoudt, valt onder de gorgonen. De beste docenten geven hier les in architectuur en steenbewerking. Ook beeldhouwkunst heeft een plaats binnen de opleiding. Tenslotte wordt er gedoceerd in het gebruik van zweefsteen, het speciale gesteente waar ondermeer luchtschepen mee kunnen worden gebouwd. Hiervoor worden ook luchtelfdocenten aangetrokken en natuurlijk worden er ook colleges gegeven door kapiloten. Wie weet immers beter dan zij hoe je een goed luchtschip in de vaart brengt?

Schuttersopleiding

De schuttersopleiding is in handen van de luchtelfen. De beste officieren en scherpschutters worden aangetrokken vanuit heel Europa om jonge luchtelfen te trainen tot de beste schutters die een generaal zich kan wensen.

Kosten

ubes.1530819219.txt.gz · Laatst gewijzigd: 05/07/2018 21:33 door tetachan