Gebruikershulpmiddelen

Site-hulpmiddelen


Zijbalk

morele_categorie

Morele categorie

Al vele eeuwen geleden zijn de termen dag- en nachtwezen vastgesteld, en de oorsprong ervan is terug te leiden naar de Grote oorlog. De rassen die bij de “Liga van het Duister” hoorden tijdens de oorlog, staan nu nog bekend als nachtwezens, en de rassen van het “Verbond van het Licht” worden nog steeds als dagwezens gezien.
Mettertijd zijn is de scheidingslijn tussen de twee groepen ietwat wazig geworden. Dit komt deels door de interne corruptie en ruzies binnen het liga, waardoor er nog maar weinig waren die zich met trots een nachtwezen noemden, en zich daarmee bonden met de andere nachtwezens. Daarnaast is de oorlog alweer eeuwen geleden, en zijn er sindsdien verschillende andere oorlogen, verbonden en termen geweest.
Hierdoor zijn de termen niet zo strikt meer als ze eerder geweest zijn en ligt het voornamelijk aan de persoonlijke mening van de gebruiker welk ras tot welke groep behoort. De meesten beschouwen de verschillende rassen echter zoals hieronder te zien is. Let op, dit geldt dus niet voor iedereen.

morele_categorie.txt · Laatst gewijzigd: 05/07/2018 21:46 door tetachan