Gebruikershulpmiddelen

Site-hulpmiddelen


Zijbalk

maximilius_mors_minor

Maximilius M. Mors Minor

Geslacht: man
Ras: vampier
Woonplaats: onbekend
Beroep: docent

Biografie

Maximilius M. Mors Minor werd geboren in 292 in Rusland of in Rome. Rond zijn 25e jaar werd hij in Rome gebeten door een vampier. Deze leidde hem op in politiek, filosofie en magie. Hij hield zich enkele eeuwen op aan het Romeinse hof, onder andere als raadgever van keizer Constantijn. Daarna vertrok hij naar Mircam om smid te worden, reisde door naar Afrika en Hazdor, bezocht Chrevnië en leerde al met al veel van het leven.
In het jaar 750 keerde hij terug naar Mircam en ging werken als schoolhoofd aan de Myrofasschool Bumetrel. Hij bleef hier tot 792 en vertrok toen naar Rusland. Hij bleef er niet lang en keerde terug naar Mircam en in het bijzonder naar Oikilan om daar uiteindelijk betrokken te raken bij de oprichting en het reilen en zeilen van de roemruchte IRMM.
Meer dan 1000 jaar oud en verveeld, besloot Maximilius Mors weer terug te keren naar Bumetrel om les te geven als filosofieleraar. Erg lang is hij echter niet gebleven. Zijn huidige verblijfplaats (dood of ondood) is niet bekend.

maximilius_mors_minor.txt · Laatst gewijzigd: 05/07/2018 21:46 door tetachan