Gebruikershulpmiddelen

Site-hulpmiddelen


Zijbalk

jotar_elichaim

Jotar Elichaïm

Geslacht: man
Ras: gorgo
Woonplaats: Oikilan
Beroep: hoofd Fulaki & hoofd ondervrager IRMM

Biografie

Jotar Elichaïm is zowel hoofd van de Fulaki als hoofd-ondervrager voor de IRMM. Het komt niet zelden voor dat hij processen van a tot z zelf begeleidt en grote hoeveelheden van de ondervragingen zelf uitvoert. Het is gebleken dat enkel zijn aanwezigheid bij een ondervraging de bekentenis van de dader al drie keer zo snel boven water haalt. Wanneer hij zelf de ondervraging op zich neemt bekent een dader vier tot vijf keer zo snel als normaal het geval is.
Ook vrijgelaten personen die onder Elichaïms hoede zijn geweest blijken drie keer minder kans te hebben terug te vallen in hun oude - veroordeelde - gedragspatroon. Veel van zijn ex-cliënten doen vele malen meer moeite een normaal leven te leiden en een gewoon bestaan op te bouwen.

Jotar Elichaïm heeft in diverse internationaal bekende strafzaken bijzondere resultaten behaald. Hij werkte onder andere mee aan:

  • Het proces Amidhad versus Vergilius, waarbij al na één ondervraging de ware toedracht boven tafel kwam.
  • Het proces Magakoron, waarin hij met uitzonderlijke toewijding de hand wist te leggen op de volledige planning van de aanslag op koning Magakoron.
  • Het proces Mocha, waarin hij een volledige bekentenis van de moord op Gaskamarl Didaka wist te verkrijgen.
  • Het tweede proces Mocha, waarbij hij zonder problemen zowel de bekentenis van de moord op Didaka als de vijfvoudige moord op vier Fulaki en een strafrechter wist te verkrijgen.
  • De zaak Deoderic, waarbij zowel het slachtoffer als de dader zelfmoord pleegden. Elichaïm wist evenwel alsnog de ware toedracht van de zaak tot op de draad te verhelderen.
  • Het proces Iznogoud, waarin de moord op de Kalief binnen slechts een half hoofdstuk werd voorkomen.

Jotar Elichaïm is wilsmagister.

Kinderen:
Eliazar Elichaïm

jotar_elichaim.txt · Laatst gewijzigd: 05/07/2018 21:46 door tetachan