Gebruikershulpmiddelen

Site-hulpmiddelen


Zijbalk

alaikala-sva

Alaikala-sva

Demografie

Dit land wordt voornamelijk bevolkt door sirenes, maar ook mensen leven er. Ze worden aangetrokken door het fijne klimaat en de mooie vrouwen. Toch blijkt het land niet zo mooi te zijn als ze hadden gedacht. In zeer geringe getallen zijn er nog een paar andere rassen, maar dit is een mengelmoesje en beslaat nog niet eens 2% van het bevolkingsaantal.

Geografie


Steden

De hoofdstad van Alaikala-sva is Sic-Dov.
In de stad Cerbus staat de Grote Tempel van Ygserat-Kervas

Ligging

De eilanden aan de westkust van Italië. Een paar daarvan zijn bekend onder de mensennamen Sicilië, Sardinië en Corsica.

Klimaat

Het klimaat in Alaikala-sva is er een met warme zomers en koele winters waarin het voornamelijk regent. Meer in het binnenland van de eilanden liggen de temperaturen verder uit elkaar.

Landschap

Het landschap op de eilandjes ziet er meestal bergachtig en rotsachtig uit. De meeste eilandjes zijn ontstaan uit vulkaan. Er is een veelvuldige begroeiing van palmen, cactussen en olijfbomen.

Politiek

Alaikala-sva is een democratie. Enkel de sirenes kunnen stemmen op het hoofd van het land, die vervolgens een raad aanstelt. Enkel de sirenes hebben stemrecht, overige rassen worden niet erkend als burgers van het land.

Cultuur

Het land wordt als ‘kwaadaardig’ aangeduid. Dat komt door de hoge concentratie sirenes die er wonen. Het land is niet openlijk in oorlog met een ander land, maar toch kun je niet zeker zijn dat als je het land ingaat, je er ook weer heelhuids uit komt.

Taal

De voertaal van Alaikala-sva is het Uririn. Daarnaast wordt het Latijn gesproken bij de interraciale contacten.

Geschiedenis

alaikala-sva.txt · Laatst gewijzigd: 05/07/2018 21:46 door tetachan