Gebruikershulpmiddelen

Site-hulpmiddelen


Zijbalk

advocaat

Advocaat

Advocaten zijn deel van de rechterlijke macht op alle niveaus. Dit kan op regionaal, nationaal of internationaal niveau zijn. De IRMM is een internationale rechtbank waar veel advocaten werkzaam zijn.

Advocaten kennen de wetten van het land en ook de internationale verdragen. Het belangrijkste internationale verdrag is de Akte der Myrofas Gerechtigheden. Naast kennis is ook de vaardigheid van het spreken in het openbaar belangrijk voor een advocaat. Hij moet de rechter(s) overtuigen van de onschuld van de verdachte. Hij moet in staat zijn om het verhaal van de verdachte zo over te brengen dat die zo goed mogelijk naar voren komt.

Een goede advocaat kan veel geld vragen voor zijn diensten. Hoe meer zaken de advocaat gewonnen heeft, hoe groter zijn prestige en hoe hoger zijn prijs. In praktijk betekent dit dat een rijke verdachte grotere kansen heeft in de rechtzaak dan een arme sloeber. Om dit enigszins recht te trekken, biedt de IRMM verdachten een advocaat aan. Deze wordt door de organisatie bekostigd en zal normaal gesproken zijn best doen om de verdachte bij te staan. Het schijnt echter te helpen als zo iemand toch wat extra's wordt toegeschoven, maar hier zijn geen harde bewijzen voor.

advocaat.txt · Laatst gewijzigd: 05/07/2018 21:46 door tetachan