contact
chat
2
1
1
 
 
[Wachtwoord vergeten?]

[Wat is Myrofas?]
Myrofas is een high-fantasy rollenspel dat gespeeld wordt door kleine verhaaltjes te plaatsen op het forum.RPGrating

[Spelers online]:
16 reizigers, 0 karakters

[Chatters online]:
Botje

3.10 Schoolterrein

3.10.1: Onder het schoolterrein wordt verstaan: het kasteel en de omliggende gebouwen en grond tot en met de muren.
3.10.2: Iedereen die het schoolterrein wil verlaten of betreden, meldt zich bij de poort. De wacht heeft het recht een ieder de doorgang te weigeren.
3.10.3: Leerlingen van de jaren 1 tot en met 3 van Bumetrel mogen het schoolterrein alleen verlaten onder begeleiding van een volwassene. Deze volwassene mag geen leerling of student zijn. De begeleider is verantwoordelijk voor het gedrag en de veiligheid van de leerling(en).
3.10.4: Leerlingen van Bumetrel mogen zich alleen tussen ontbijt en avondeten buiten het schoolterrein bevinden. Studenten van Ypsilon mogen het schoolterrein betreden en verlaten zolang de poort geopend is.
3.10.5: De poort is van 05:30 tot 23:00 geopend. Een ieder die buiten deze tijden het schoolterrein wil betreden of verlaten, moet hiervoor toestemming krijgen van de kapitein van de wacht.
3.10.6: Op Bumetrel is het voor leerlingen verboden zich buiten hun slaapzaal te begeven na 22.00 uur. Uitzondering hierop zijn torenhoofden, vampiers en weerwolven.
3.10.7: Bij volle maan moeten alle weerwolven op Bumetrel 's nachts buiten de gebouwen blijven. Leerlingen van de onderbouw moeten binnen de muren van het kasteel blijven, leerlingen uit de bovenbouw mogen binnen de muren van het kasteel of buiten de muren van de stad de nacht doorbrengen.

Myrofas - Het leukste spel sinds de middeleeuwen!
[Home] - [Chat] - [FAQ] - [Wiki] - [Linkpartners] - [Regels] - [Mededelingen]