contact
chat
2
1
1
 
 
[Wachtwoord vergeten?]

[Wat is Myrofas?]
Myrofas is een high-fantasy rollenspel dat gespeeld wordt door kleine verhaaltjes te plaatsen op het forum.RPGrating

[Spelers online]:
7 reizigers, 0 karakters

[Chatters online]:
Botje

4.5 Schoolgeld

4.5.1: Studeren aan Bumetrel en Ypsilon kost 100 paluti per jaar per leerling.
4.5.2: Wanneer een leerling dit schoolgeld niet kan betalen, is het mogelijk dit bedrag gedeeltelijk of volledig te lenen van de school/universiteit in de vorm van studiefinanciering.
4.5.3: Wanneer een leerling studiefinanciering krijgt zal hij tijdens zijn studie klusjes moeten doen.
4.5.4: Op Bumetrel kan een leerling maximaal 200 paluti studiefinanciering verdienen met klusjes doen. Op Ypsilon kan een student maximaal 50 paluti studiefinanciering per jaar verdienen met klusjes doen.
4.5.5: Aan het eind van iedere opleiding wordt gekeken hoeveel studiefinanciering iedere leerling heeft gehad. Voor iedere 100 paluti studiefinanciering die een leerling gehad heeft bovenop de in 4.5.4 genoemde bedragen, moet hij n jaar werken tegen kost en inwoning.
4.5.6: Dit werk moet plaatsvinden op Bumetrel , in Oikilan of binnen 30 kilometer buiten deze plaatsen. Er mag alleen gewerkt worden bij een werkgever die hierover een contract heeft met Bumetrel.
4.5.7: Wanneer een leerling afstudeert aan Bumetrel en niet verder studeert aan Ypsilon, moet hij binnen twee jaar beginnen met werken. Wanneer een leerling na het afstuderen aan Bumetrel verder studeert aan Ypsilon, moet hij binnen twee jaar na het afstuderen aan Ypsilon beginnen met werken.
4.5.8: Wanneer een leerling de bovengenoemde voorwaarden overtreedt, zullen Bumetrel en Ypsilon de zaak overdragen aan de IRMM, die vervolgens over zal gaan tot opsporing en strafvervolging.

Myrofas - Het leukste spel sinds de middeleeuwen!
[Home] - [Chat] - [FAQ] - [Wiki] - [Linkpartners] - [Regels] - [Mededelingen]