contact
chat
2
1
1
 
 
[Wachtwoord vergeten?]

[Wat is Myrofas?]
Myrofas is een high-fantasy rollenspel dat gespeeld wordt door kleine verhaaltjes te plaatsen op het forum.RPGrating

[Spelers online]:
6 reizigers, 0 karakters

[Chatters online]:
Botje

2.2 Godmoden

2.2.1: Onder "Godmoden" (kort gezegd: GMen) verstaan wij het expliciet beschrijven wat een ander karakter doet, zonder dat hij/zij dat in een van zijn of haar vorige posts heeft beschreven.
2.2.2: GMen is toegestaan als de speler die de godmode wil uitvoeren expliciete toestemming heeft van de gegodmode persoon. Mondeling dan wel schriftelijk.
2.2.3: Wanneer iemand een godmode gebruikt moet hij dat altijd onderin zijn post vermelden. Er moet worden vermeld wie wordt geGMt en dat er toestemming is gegeven.
2.2.4: Op ongewenste GM's zal men aangesproken worden. Bij herhaling valt dit onder ongewenst gedrag.
2.2.5: In je profiel kun je instellen welke 'smaak' godmode je goedkeurt voor je karakter:

  • GM-standaard: Standaard GMregels zoals hier beschreven.
  • GM-gevorderd: Spelers mogen beschrijven dat jouw karakter simpele acties uitvoert, zoals het openen en sluiten van deuren.
  • GM-high-risk: Alles is mogelijk, maar het is niet toegestaan je karakter in een situatie te brengen die alleen met de dood kan eindigen.
2.2.6: Een onoverlegde GM kan ongeldig verklaard worden door de speler van het ge-GMde karakter. Dit kan bij de keizer of een hulpteamlid. Deze GM moet ongeldig worden verklaard voor de speler van het ge-GMde karakter weer post in dat topic.

Myrofas - Het leukste spel sinds de middeleeuwen!
[Home] - [Chat] - [FAQ] - [Wiki] - [Linkpartners] - [Regels] - [Mededelingen]