contact
chat
2
1
1
Uit Wiki
Versie door Ajith (Overleg | bijdragen) op 31 aug 2014 om 09:13
Ga naar: navigatie, zoeken

Welkom op de Myrofas Wiki!

Myrofas is een online forum roleplaying game (frpg). Dit is een spel waarbij je in de huid van een verzonnen personage kruipt. De spelers kiezen een fabelwezen om te spelen, een zogenaamde Myrofas.
Frpg is een vorm van rpg (roleplaying game) waarbij je vanuit de ogen van je personage situaties beschrijft en hoe je daarop reageert. Je kunt bijvoorbeeld in de huid van een scholier of student kruipen en een opleiding volgen met alle belevenissen die daar omheen plaatsvinden. Je kunt ook een volwassene spelen die lesgeeft of andere werkzaamheden uitvoert. Verliefdheden, ruzies, complotten, het komt allemaal langs. De rassen die je voor je speler kunt kiezen variëren van kabouter of landelf tot sirene en weerwolf en dat is dan nog maar een wilde greep.

Deze wiki is bedoeld als informatiebron voor beginnende, gevorderde en stokoude spelers. Er wordt altijd informatie toegevoegd en de wikiothecaris en zijn wikidraakjes doen hun best om de informatie zo up to date mogelijk te houden. Neem gerust een kijkje in de wereld van de Myrofas, spijker je kennis bij over de Middeleeuwen met leuke filmpjes of lees over de schrijfervaringen van andere spelers in Schrijftechnieken.

Uitgewiki'd?
Kijk dan eens op onze favoriete links:
Het spel
De chat
De officiële rassentest
De afdelingstest van Bumetrel

Wereld Bibliotheek Middeleeuwen Overige informatie
Persoonlijke instellingen