contact
chat
2
1
1
 
 
[Wachtwoord vergeten?]

[Wat is Myrofas?]
Myrofas is een high-fantasy rollenspel dat gespeeld wordt door kleine verhaaltjes te plaatsen op het forum.RPGrating

[Spelers online]:
2 reizigers, 0 karakters

[Chatters online]:
Botje

Wat is Myrofas?

Myrofas is een online Play by Post RPG in een high-fantasy-setting in de middeleeuwen. Het is een schrijfspel dat draait om het maken van een eigen personage, en het uitspelen van scènes uit het leven van je personage. Dit alles in interactie met andere spelers.
Je hoeft om mee te spelen geen software te downloaden, en krijgt dus ook geen virussen of spyware op je computer.
Myrofas biedt een aantal omgevingen waarin je kunt spelen. Daaronder vallen de school Bumetrel, de universiteit Ypsilon en de Myrofaswereld. Het aantal mogelijkheden is dus vrijwel oneindig.

Wat zijn Myrofas?
Myrofas zijn intelligente fantasiewezens. Vampiers, weerwolven, elfen, dwergen, centaurs, enzovoorts. In het spel zijn er 21 verschillende rassen waaruit je kunt kiezen. Elk ras heeft zijn eigen voor- en nadelen, karaktereigenschappen en eigenaardigheden.
Maar dat is nog niet alles! Naast deze speelbare rassen wordt de wereld van de Myrofas ook nog bevolkt door talloze fantasiedieren. Zo kun je draken, faeria's, hops, draugen, eenhoorns, phoenixen en pushi's tegenkomen - en nog veel meer. Een aantal van deze wezens is op verzoek ook als huisdier speelbaar. Voor het volledige overzicht van alle rassen kun je het Lexicon Fabularum in de Bibliotheek bekijken. En als zelfs dat nog niet genoeg is kun je ook nog zelf rassen toevoegen!

Waar speelt Myrofas zich af?
De wereld van de Myrofas is de gewone wereld, maar een aantal eeuwen terug, tegen het eind van de Middeleeuwen. Om precies te zijn: Tot zes uur vanochtend is het de nacht van 20 op 21 november 1317. (Het einde van de herfst nadert.) De Myrofas leven meestal afgezonderd van de mensheid, aangezien de middeleeuwse mensen tovenarij en hekserij niet bijzonder kunnen waarderen.
Myrofas speelt zich voornamelijk af in Europa. De school Bumetrel staat in Frankrijk, Ypsilon is in Duitsland, en de meeste landen van Myrofaswereld zijn in Europa te vinden. Maar mocht dat nog niet genoeg zijn, dan kun je ook nog buiten Europa rondlopen en verhalen uitspelen.

Hoe speel ik Myrofas?
In principe wijst het spel zichzelf, maar voor de zekerheid en voor volledig nieuwe spelers hebben we een Tutorial om je een handje te helpen. Als je net begint krijg je bovendien een gezel toegewezen die je helpt.

Myrofas - Het leukste spel sinds de middeleeuwen!
[Home] - [Chat] - [FAQ] - [Wiki] - [Linkpartners] - [Regels] - [Mededelingen]