Welkom, reiziger. [Log in] of [registreer je]. [Activerings-mail niet ontvangen?]


home
contact
chat
2
1
1
Stuur bladwijzer

Iemand op de hoogte brengen van dit topic? Iemand vragen om hier een bijdrage te plaatsen? Stuur een bladwijzer!

Elementaire magie jaar 3 les 2  (300 keer gelezen)

0 leden en 1 reiziger bekijken dit verhaal.

« [] : 11 jaar geleden »
De deur werd van binnen uit door Lichen opengedaan waarna ze terug liep naar haar bureau. Ze ging zitten om bijna gelijk weer op te staan. Ze vond het veel te warm in het lokaal en dus opende ze het raam een stuk waardoor er een grote hoeveelheid frisse lucht het lokaal binnen kwam. Voor de tweede keer in korte tijd ging ze weer achter haar bureau zitten en las de aantekeningen over de vorige les van haar volgende klas door. Ze hadden het over de indeling van spreuken gehad en wat alle woorden hierin betekende. Vandaag zou ze ook hier zich weer voorstellen maar buiten dat zou ze even testen wat er was blijven hangen bij haar leerlingen. Ook hier verscheen Welkom Op het bord.

« [Reactie #1] : 11 jaar geleden »
Lui slingerde Elmay haar tas over haar schouder, en slenterde richting de les. Af en toe week ze uit voor een paar hyperactieve leerlingen, maar over het algemeen liep ze rechtdoor. Haar voeten baande zich een weg over de versleten, rode vloerbedekking. Ze gingen daar waar je het minste last van andere leerlingen had, midden door de gang. Myrofas liepen rechts en links van haar, sommige snel, anderen langzaam. Sommigen haalden haar in, anderen bleven ver achter haar. Maar iedereen, iedereen liep in groepjes. Twee of meer bij elkaar, pratend, lachend. Elmay liep alleen.

Geen moment dacht het meisje aan, haars inziens, onbelangrijke zaken zoals de nieuwe lerares, zoals het feit dat zij alleen liep, en de rest met z'n allen lol en plezier maakte. De sirene neuriede zachtjes een deuntje voor zich uit, en bedacht dat ze best goed bezig was. Eigenlijk dacht ze niet speciaal aan iets, haar gedachten holden niet kilometers voor haar uit zoals normaal, haar gedachten neuriede een deuntje, meer niet.

Terwijl ze, misschien iewat luidruchtig, gaapte -zonder haar hand voor haar mond- liep ze het lokaal binnen. Het meisje dumpte haar spullen op een tafeltje ergens bij het raam, en ging zitten. Ze sloot haar ogen en leunde achterover, heerlijk, eventjes rust.

« [Reactie #2] : 11 jaar geleden »
Deze les is gesloten.