Welkom, reiziger. [Log in] of [registreer je]. [Activerings-mail niet ontvangen?]


home
contact
chat
2
1
1
Stuur bladwijzer

Iemand op de hoogte brengen van dit topic? Iemand vragen om hier een bijdrage te plaatsen? Stuur een bladwijzer!

Zwemmen?!  (2387 keer gelezen)

0 leden en 1 reiziger bekijken dit verhaal.

« [Reactie #75] : 12 jaar geleden »
“Of ik roddels heb? Met wie denk je dat aan het praten bent?! Maar eerst de belangrijke dingen! Welke afdeling zei je dat je zat? Heracor he? Dan hebben we volgens mij geen lessen samen! Maar bij toverdranken, die les zit nog niet vol! Misschien dat Lar je wel toelaat in zijn les? Dan hebben we dat in ieder geval samen!”


Ja dat was dom van haar, ze had geweten dat Autumn roddels zou hebben, wat een geweldige meid was het toch!

"Ja ik zit op Heracor en ik wil graag een rondleiding van je! En Lar vindt het goed als ik bij toverdranken kom zitten..
Verde zouden we nog samen vliegles kunnen volgen. En natuurlijk alle vrije tijd".

Weer prate ze te snel.. Maar daar was Autumn wel aangewend. Om haar rare zinsverbanden te ontcijferen tot normale zinnen.

"En dat meisje, ik geloof dat ze Rody heet en ze is inderdaad vreemd. Dat wou ik net aan jou vragen! Ze antwoord vaak niet op mijn vragen, want ik zit bijna elke les met haar en probeer vaak een gesprek aan te knopen.. Maar misschien vindt ze het gewoon moeilijk om contact te sluiten? Ik denk dat het ons samen wel lukt!"

Lui ging Arabra achterover liggen en keek naar Autumn.. "nu die rondleiding of eerst nog even van de zon genieten?" ...

« [Reactie #76] : 12 jaar geleden »
Met haar ogen gesloten luisterde ze naar de vele myrofas om zich heen. Indy hield ervan om naar ze te luisteren, vooral omdat de meeste niet doorhadden dat ze het überhaupt kon verstaan. Een kleine grijns verscheen op het natte gezicht van het meisje. Wolvenoren waren in dat opzicht toch echt een voordeel. Het leek alsof ze sliep, maar haar oren bewogen af en toe lichtjes heen en weer, ieder woord registrerend.

De gesprekken tussen Pepper en die nieuwe – Autumn, meende Indy – en weer een andere nieuwe, wiens naam wel iets van Algebra weg had, verliepen daarom ook niet volledig ongehoord. Indy verstond haast alles en vooral toen Autumn tegen Algebra begon over Rody, moest Indy grinniken. Gelukkig binnensmonds, wat dachten die grapjassen wel niet, Rody en praten, hmpf, de kans dat je een eland met een bosje bloemen kon doodmeppen was nog groter.

“Ik denk dat het ons samen wel lukt!”

Nu kon Indy het niet meer voor zichzelf houden. Ze verslikte zich half in haar eigen lach. Het halfwolfje proestte en vloog overeind. Tranen stonden haar in de ogen wanneer ze zichzelf op de borst klopte. Uiteindelijk kreeg ze weer controle over zichzelf. Het meisje wendde haar hoofd naar Rody, welke nog niet benaderd was, en dus veilig.

Ik zal der wel even redden…

Indy stond op en liep rustig met haar handen in haar nek gevouwen naar het luchtelfje toe. Vervolgens plofte ze naast het meisje neer, ging in het gras liggen en deed alsof er niets aan de hand was. Haar ogen wederom gesloten.

« [Reactie #77] : 12 jaar geleden »
Rustig liep Thomean langs de oever. Hij was er nu al een tijdje, maar omdat hij altijd redelijk op zichzelf was viel het vaak niet op wanneer hij verscheen en verdween. Normaal zou hij zelf het water in zijn gedoken, want hij had het verschrikkelijk warm, maar dit keer deed hij het toch maar niet. Hij voelde niet echt de behoefte om het water in te gaan, hoe warm hij het ook had.

Hij keek om zich heen om te kijken of er nog wat te doen was. Want hij verveelde zich best wel. Hij dacht er al over na om maar weer terug te gaan totdat hij het wolf... elf... wezentje zag liggen... Het leek alsof ze sliep maar af en toe bewogen haar oren. Toen ze bij iemand anders ging liggen liep hij daar zelf ook langzaam heen.

Bij haar aangekomen keek hij even op haar neer voor hij hurkte. Zachtjes fluisterde hij:
'Afluisteren is niet echt netjes he?' Met een grijns op zijn gezicht keek hij haar aan. Hij had het als een grap bedoeld en hoopte dat zij het ook zo zou opvatten...
Bck Bck

« [Reactie #78] : 12 jaar geleden »
Opnieuw luisterde Indy naar de vele stemmen om zich heen. Haar gedachten dwaalden af en toe ergens anders heen, en soms twijfelde het halfwolfje of Rody nog wel naast haar zat, het luchtelfje was ook abnormaal stil. Toch opende ze haar ogen niet, ookal zou Rody weglopen, Indy zou haar niet tegen houden. Niet omdat ze Rody niet mocht, maar meer omdat dat een beslissing van het stille luchtelfje zelf was.  
De gedachten van het meisje dwaalden weer af, precies op dat moment kwam er iemand op haar aflopen, waardoor het halfwolfje het niet meteen meekreeg.  Een fluisterstem deed haar, haar oren spitsen.

'Afluisteren is niet echt netjes he?'

Indy bewoog haar oren opnieuw, zelf liet ze niet merken dat de jongen haar enigszins verrast had. Ze bromde iets maar hield haar ogen gesloten. De stem van de jongen klonk dichtbij, dat betekende dat hij laag zat, zich dus gebukt had of op zijn hurken zat. Indy hoopte dat laatste.

Ze stak haar hand uit om de jongen om te duwen. Een klein grijnsje werd geboren.

'Ga toch zitten...'

« [Reactie #79] : 12 jaar geleden »
Lúthien lag lekker op het gras met haar ogen dicht te genieten van alles om haar heen.

Na een tijdje was ze het liggen zat en pakte haar tas, die naast haar lag. Ze maakte haar tas open en pakte een boek uit de tas. De kunst van het boogschieten. Dat was de titel van het boek. De Sirene was vast besloten om een goede boogschutster te worden. Iets wat ze altijd al leuk heeft gevonden en ook, volgens haar, goed kan.

Ze sloeg het boek open en begon rustig te lezen. Ze kon het niet helpen dat ze zag dat 2 Merifels naast Rody gingen zitten praten. Ze grijnsde, maar bemoeide zich er verder niet meer mee. Ze pakte haar boek weer en ging verder met lezen.

« [Reactie #80] : 12 jaar geleden »
Thomean liet zich makkelijk omduwen en maakte het zich gemakkelijk in het gras. Hij merkte dat het aanspreken van iemand hem altijd een stuk makkelijker afging als hij vooraf wist dat hij diegene zou aanspreken of diegene zou tegenkomen. Dat was ook de reden dat hij niet stotterde, wat hij wel deed tijdens hun eerste echte ontmoeting.

Hij keek even om zich heen... Hij zag Rody en Indy zitten, voor de rest zaten de anderen wat meer uit de buurt.
'Genietend van de zon en van de gesprekken?' vroeg hij Indy.
Daarna keerde hij zich naar Rody.
'Jij was Rody toch?'
Hij was nooit echt goed geweest in het onthouden van namen en hij was er al trots op dat het bij hen wl was gelukt, hoopte hij...
Bck Bck

« [Reactie #81] : 12 jaar geleden »
Eindelijk was ze van die Autumn af, blijkbaar was het kind aan de praat geraakt met een ander meisje. Met wie maakte Rody niet veel uit, ze had haar rust weer terug. Rody had het schouwspel tussen de wachter en Indy half gevolgd. Halverwege was ze weer gaan liggen, met haar voeten in het water bungelend. Ze vond dat ze nu zelf een beter plekje had. De zon verwarmde haar gezicht, een zacht briesje koelde het weer een beetje af. Heerlijk. Ondertussen bewoog ze haar voeten langzaam heen en weer in het frisse water.

Ze hoorde iemand haar kant op komen. Rody had geen zin om haar ogen te openen en te kijken wie het zou zijn. ...wat word je lui van dit weer... De persoon ging naast haar liggen, zonder iets te zeggen zonder vragen te stellen. Daardoor viel er een hele lijst aan mogelijke personen af. Eén van de enigen die overbleef was Indy.

"Afluisteren is niet echt netjes he?" Aan de stem te horen was het die jongen van Merifel, Thomean. Rody opende haar ogen, maar had geen zin om te gaan zitten. Ze draaide haar hoofd en zag dat het inderdaad Indy was die bij haar was komen liggen. Indy duwde de jongen om met de woorden: "Ga toch zitten..." De jongen plofte in het gras. Rody draaide haar ogen naar de jongen. "Genietend van de zon en van de gesprekken?" vroeg de jongen aan Indy. Rody keek even naar Indy. Van de zon genieten was hier niet erg moeilijk, maar de gesprekken hier waren niet interresant vond Rody. "Jij was Rody toch?"
Rody keek weer naar de jongen. "...ja..." Haar blik richtte ze weer naar de lucht. Ditmaal bleven haar ogen open.

« [Reactie #82] : 12 jaar geleden »
Aiden begon zich te vervelen. De collega met het mooie haar wilde blijkbaar niet met hem praten.. Hij draaide zich weer om en overzag het hele tafereel met een paar scherpe blikken. Hij vroeg zich af of hij er goed aan had gedaan om te komen. Hij haalde licht zijn schouders op. Ach als er iemand naar zou vragen zou hij antwoorden dat hij het niet wist, er waren immers ook leerlingen?!
De groepjes leerlingen fascineerden hem om de een of andere manier en hij wilde dat zijn ouders hem hierheen hadden gestuurd.
Aiden schudde het snel van zich af. Hij moest het verleden laten!
Hij nam een aanloopje en maakte een bommetje zodat het water hoog opspatte.

« [Reactie #83] : 12 jaar geleden »
Uiteindelijk was Pepper toch weer wat dichter bij het water gaan liggen zodat het elfje net haar voeten kon laten afkoelen. Daar lag het meisje dan weer met haar ogen dicht te genieten van de zon.

Opeens hoorde Pepper een luide plons en voordat ze het wist was ze nat. Snel kwam het elfje omhoog. Nadat Pepper haar natte kleren had gezien keek het elfje naar de boosdoener. Het was..Aiden?!
Pepper wist niet goed wat ze moest doen. Daarom ging het meisje maar weer zitten en probeerde weer droog te worden. Toch bleef het elfje Aiden volgen. Waarom dat wist ze niet.

Na een poos getaart te hebben liet ze zich toch maar weer achterover in het gras vallen. Nadenkend over wie haar zou moeten leren zwemmen. Wat echt noodzakelijk was.

« [Reactie #84] : 12 jaar geleden »
Aiden kwam proestend boven en veegde zijn haar naar achteren. Hij grijnsde. Hij zwom wat heen en weer en klom uiteindelijk op de kant. Hij zat vlakbij een elfje die hem met haar ogen gevolgd had. Ze was vermoedelijk nat geworden door zijn plons.
Hij ging lekker liggen en keek naar de lucht. Prachtig weer. Hij was nog steeds blij met zijn ontsnapping aan Karta. Aiden schommelde zijn voeten wat heen en weer en keek even opzij. Hij had niks van het voorval meegekregen en hij vroeg zich af waarom ze niet zwom..

« [Reactie #85] : 12 jaar geleden »
Dit topic is gesloten.