Welkom, reiziger. [Log in] of [registreer je]. [Activerings-mail niet ontvangen?]


home
contact
chat
2
1
1
Stuur bladwijzer

Iemand op de hoogte brengen van dit topic? Iemand vragen om hier een bijdrage te plaatsen? Stuur een bladwijzer!

zijn eerste slag.  (242 keer gelezen)

0 leden en 1 reiziger bekijken dit verhaal.

« [] : 12 jaar geleden »
Antonio liep door het bos. Eindelijk zou hij aan het werk kunnen. Hij had de school eerst goed geobserveerd, zoals de instructies waren van hogerop. Hij vond het een eer om het grote nest van die vervloekte creaturen te doden en vanavond zou het eerst slacht offer vallen. Hij grijnsde gemeen toen hij de oude monnikenpij onder een boom verstopte. Hij was nu gekleed in helemaal volledig zwart leer. Op zijn borst hing zes zilveren messen aan elke kant drie aan elke kant. Aan zijn riem hing een groot lang en snel zwaard. allen wapens had hij zorgvuldig gedoopt in wijwater. ook had hij aan zijn riemen een gedoofde fakkel hangen, twee houten staken,een aantal kruizen en een paar potjes met gif en verlammingsmiddelen, extra wijwater hangen.

Hij viste van dezelfde plaats waar hij de pij verstopte een mantel met kap vandaan en deed die om. Daarna liep hij het bos in de sporen van zijn slachtoffer volgend. Hij had het namelijk keurig uit gezocht. Een vampier leerling alleen in het bos, die maakt geen schijn van kans en niemand die het door zou hebben.
« Laatst bewerkt op: 12 jaar geleden door Antonio bandur »

« [Reactie #1] : 12 jaar geleden »
Het meisje volgde het wezen al een tijdje, niet lang genoeg om te zien dat hij zijn kleren verwisseld had, maar toch al wel een tijdje. Ze volgde hem niet omdat ze hem als slachtoffer zag, maar omdat ze nieuwsgierig was wat een wezen dat geen vampier was alleen in een bos moest en daarbij was hij vreemd gekleed. Hij droeg zwart, alsof hij niet op wilde vallen en zo bewoog hij ook. Helaas kon de vampier zijn gezicht niet zien vanwege de mantel die hij droeg.

Zonder geluid te maken en haast onzichtbaar in de nacht bleef ze op een afstand hem volgen. Ze moest en zou weten wat hij van plan was! Het bestond niet dat het iets goeds was. Wezens gingen niet het bos in om goede dingen te doen. Yanta ging er ook alleen maar heen om te jagen, maar zij bleef nog in de buurt van de muren, om snel terug te kunnen als er iets was. Deze persoon ging echter verder weg dan zij meestal ging.

Yanta twijfelde of ze er niet beter aan deed om terug te gaan naar Bumetrel. Toch won haar nieuwsgierigheid het weer eens en ze volgde de persoon verder. Steeds bleef ze uit het zicht van het wezen dat een groot aantal meters voor haar liep. Zodra hij stilstond, stond zij ook stil. Ze zou geen riciso's nemen!

« [Reactie #2] : 12 jaar geleden »
Antonio of zoals men dacht dat die hete. liep door het bos hij had zijn slachtoffer al gevonden. "bah, smerige creaturen." dacht die. "dood ze dood ze allemaal en verdien een hoop poen per stuk. "dacht hij er met een brede grijns achter aan. "o en die roem en eer die hij zou krijgen. hij was al berucht onder mens en vampier. Sithis noemde ze hem. Sithis the vampire slayer en hij de beroemdste vampire slayer zou de grootste schuilplaats voor vampieren ontdoen van die onderkruipsel en onder tussen mag hij met liefde op hun school verblijven.

Daar voor zich zag hij eindelijk zijn slachtoffer. hij trok één van de messen en hield die in de aanslag terwijl hij voorzichtig om de vampier heen liep.

« [Reactie #3] : 12 jaar geleden »
Yanta was hem uit pure nieuwsgierheid verder gevolgd. Steeds meer begon ze te twijfelen of ze terug zou gaan, maar iedere keer dacht ze: nog eventjes.... Zo kwam het dat het meisje zag dat de man om een ander persoon heen liep. Ze focusde haar ogen even en zag dat het een leerling van school was. Uit de vierde dacht ze dat die kwam. Even fronste ze even, tot ze de spullen zag die de man bij zich had. Ze sloeg haar hand voor haar mond, maar bleef niet kijken. Ze draaide zich om en begon te rennen. Ook het rennen maakte niet veel geluid, maar hij zou haar kunnen horen. Een reden extra om door te rennen. Er was een vampierjager in de buurt!

« [Reactie #4] : 12 jaar geleden »
sithis vloekt hartstondig. een andere vampier had hem gezien en maakte zoveel geluid dat zijn slachtoffer het ook hoorde. snel wierp hij zijn mes in de richting van zijn slachtoffer. het mes trof hem vol in de rug, waarnaar hij voor over viel. hij was vermoedlijk dood maar tijd op het zaak af te maken had hij niet. hij moest dat meisje te pakken krijgen. snel trok hij nog twee messen en rende achter het meisje aan.

hij rende door het bos achter hij meisje. zo te zien had ze toch een behoorlijke uithouding's vermogen. Het kon niet ander dan nog een vampier zijn, anders had hij haar zeker opgemerkt.

« [Reactie #5] : 12 jaar geleden »
Ze keek niet achterom om te zien of ze echt wel achtervolgd werd, dat kon ze zo wel horen. Wat maakte die man een kabaal zeg! Het was stom dat ze zich had laten horen tijdens het wegrennen! Misschien had het wel het 'leven' van die jongen gered... Maar om dan meteen zelf te verdwijnen had ze niet zo'n zin in... Zo hard ze kon rende ze verder, ze wist dat ze nu kwetsbaar was, omdat ze met haar rug naar hem toe... rende. Waarom was ze zo stom geweest om zo ver van Bumetrel vandaan te gaan? Het meisje hoorde de man, ze wist onderhand zeker dat het een man was, aan de voetstappen te horen, nog steeds achter zich rennen.

Wanneer geeft hij nou op?!

« [Reactie #6] : 12 jaar geleden »
Als een jachthond rende Sithis achter het meisje aan. Zijn training en grote schat aan ervaring kwamen goed van pas bij zo'n achtervolging. Het meisje zo het niet lang overleven. Sterker nog; ze moet het niet overleven. Als het bekend werd dat er een vampier-jager in de buurt was zou iedereen alert worden en zou het een stuk moeilijker worden om rustig elke vampier op dat verdoemde Bumetrel te doden en hoogst waarschijnlijk zou er ook een zoektocht opgang worden gezet.

Opeens zag hij het meisje voor haar en hij bedacht zich geen moment en gooide een van de messen in zijn hand Richting het meisje.
« Laatst bewerkt op: 12 jaar geleden door Pedro Cisandros Rodriguez »

« [Reactie #7] : 12 jaar geleden »
Yanta hoorde het mes in een boom terecht komen waar ze vlak langs rende. Dat scheelde niet veel. Ze wist niet hoeveel messen hij nog had, maar ze hoopte dat het bij deze ene bleef. Ze kon niet eeuwig blijven hopen dat ze niet geraakt werd. Het zou nu verdraaid handig zijn als er een leraar kwam opduiken, zelfs met Lar zou ze op het moment blij zijn. De vampier kon niet eeuwig blijven rennen en die man hopelijk ook niet. Dat was namelijk niet goed voor haar gezondheid... Nog steeds waagde het meisje het niet om achterom te kijken, dat kon struikelen betekenen, of tegen een boom aan lopen. Dat zag je zo vaak... Als je tikkertje speelde met de kinderen uit de straat. Ze moest nog even volhouden. Bumetrel kon niet ver meer zijn!

« [Reactie #8] : 12 jaar geleden »
Sithis vloekte hardstondig had was dit nu die roem die hij had op geeist als vampier jager en stom rennend kind te missen. Van woede ging hij nog sneller rennen, tot hij het meisje het bos uit rende de oefen veld op. Sithis stopte abrupt. Van af hier zouden de wachters hem kunnen zien en dankzij die vervloekt Hoofd van de Wacht waren dat niet de lui-sten. Ze was hem ontkomen. Achter volgen had nu geen zin meer dat zou zijn dood beteken.

Maar, goed dacht die later Elk voordeel heeft ook zijn nadeel. hij zo het spelletje nu nog eens wat leuker maken.
"Angst" had zijn leermeester altijd gezegt. "angst is de best remedie tegen een grote groep." "en wat is nou een beter vorm van angst dan de meest gevreesde vampieren doder op school te hebben." dacht hij er al grijnzend bij.

Al genieten liep hij veder terug naar de plaats waar zijn vermoedelijk dode slachtoffer lag, terwijl hij onderweg hij mes dat in de boom stond oppikt.

Het eerst wat hij deed was een goeie overdosis wijwater is de mond van zijn slachtoffer te gieten, zodat hij zeker wist dat zijn slachtoffer dood was. Daarna trok hij het mes uit de rug legde er een perkament met de tekst: "Vrees de wraak van Sithis" op en stak het mes door het perkament heen. Daarna kraste hij met een één van zijn ander messen in de bomen die om het slacht offer heen stonden een aantal kruizen en verdween vervolgens in het donkere bos.
« Laatst bewerkt op: 12 jaar geleden door Pedro Cisandros Rodriguez »

« [Reactie #9] : 12 jaar geleden »
Dit topic is gesloten.