Welkom, reiziger. [Log in] of [registreer je]. [Activerings-mail niet ontvangen?]


home
contact
chat
2
1
1
Stuur bladwijzer

Iemand op de hoogte brengen van dit topic? Iemand vragen om hier een bijdrage te plaatsen? Stuur een bladwijzer!

Zoeken  (2928 keer gelezen)

0 leden en 1 reiziger bekijken dit verhaal.

« [Reactie #25] : 8 jaar geleden »
Raaó hield halt op het punt waar ze ook begonnen waren. Hij lachte en ging door zijn knieën zodat Laura kon afstappen. Zodra ze afgestapt was stond hij weer op en grinnikte om haar haar, dat helemaal verwaaid was. 'Toch jammer dat je niet mag veranderen hier, anders hadden we een wedstrijdje kunnen doen'.

Hij liep een rondje waarbij hij nog eens goed naar de ramen keek. Er stond gelukkig niemand die hun onderonsje had kunnen zien. Hij zou een lachertje worden als leerlingen dit gezien hadden.

Het begon harder te regenen en de wind stak op. 'Ik ga maar weer naar binnen, ga je mee?' Hij keek haar vragend aan en liep toen naar binnen. Als ze meeging merkte hij dat vanzelf wel, hij had geen zin om te staan wachten met dit weer.


« [Reactie #26] : 8 jaar geleden »
Laura stapte af zodra ze haar voeten veilig op de grond kon zetten en deed een poging om haar haar weer enigszins normaal te krijgen, waar ze al gouw mee ophield. Ze lachte ook mee met Raaó, het zou er vast erg grappig uit zien. 'Ja, dat zou wel grappig zijn, als we zo konden racen.' Zei Laura, waarheidsgetrouw. Het leek haar wel wat om een keer uit te proberen, maar niet in de muren van Bumetrel, dat was niet heel erg slim.

Laura liep met Raaó mee, met nog steeds haar dat aangevallen leek door een zwerm vleermuizen. Ze merkte dat Raaó goed om zich heen keek om te zien of iemand het had gezien, en zei tot een poging om hem gerust te stellen; 'niemand zag het, echt.'

'Is goed,' zei Laura. Ze vond een beetje regen niet erg, maar als het ligt begon te stormen werd het toch wat vervelender. Ze liep achter Raaó aan het gebouw binnen, samen pasten ze immers niet door de deur heen. Ze praten nog wat over leraren, de kwaliteit van het eten en hadden nog een kort "gesprek" met een klein jongetje dat lachte om Laura's haar, tot dat het echt tijd was om naar hun slaapzalen te gaan.