Welkom, reiziger. [Log in] of [registreer je]. [Activerings-mail niet ontvangen?]


home
contact
chat
2
1
1
Stuur bladwijzer

Iemand op de hoogte brengen van dit topic? Iemand vragen om hier een bijdrage te plaatsen? Stuur een bladwijzer!

Snowfight  (2254 keer gelezen)

0 leden en 1 reiziger bekijken dit verhaal.

« [Reactie #25] : 8 jaar geleden »
'Ach, het jochie kan vliegen!' Nyanna draaide zich om naar de fee die bewezen had dat hij niet langer bomen nodig had om zich van de grond te verheffen, keek hem even inschattend aan en wierp toen met een onverhoedse beweging de sneeuw naar hem toe. Meteen dook ze zelf opzij, want over de fee heen kwam een sneeuwbal in haar richting vliegen.

Het meisje dat de faun had proberen in te peperen, lag nu zelf op de grond en kreeg een handvol sneeuw in haar gezicht. Nyanna raapte nog meer sneeuw van de grond, vloog een paar slagen en kwam achter de faun terecht, die nu de sneeuw in zijn nek kreeg.

De andere drie meisjes waren fanatiek sneeuwballen op de andere twee knullen aan het gooien en kregen er zelf ook heel wat te pakken. De faun sprong op toen hij de sneeuw in zijn nek voelde en rende naar... was dat een sneeuwballenverzameling?

Nu waren vleugels van onschatbaar belang. Nyanna zette zich af, vloog de faun voorbij en posteerde zich voor de sneeuwballenverzameling, ondertussen het meisje dat zojuist ingepeperd werd waarschuwend, zodat die haar kon helpen. Nu keerde de sneeuwballenverzameling van de faun en de fee zich tegen hen.
- Om te vliegen heb je geen handen nodig -

« [Reactie #26] : 8 jaar geleden »
Raaó keek waar de sneeuwbal van Tobias terechtkwam. 'Mooie bal, man!' Dat werd geen rondje rennen vanavond. Toch jammer, dat had hij wel willen zien. Een weerwolfje tussen de bloedzuigers. Hij gooide nog een paar ballen toen hij zag dat er jongens vanaf de andere kant kwamen helpen. De merifelmeiden stortte zich zonder pardon op de twee jongens en Tobias was al op weg om ze te helpen. Het slagveld werd uitgebreid tot de lucht en een actief sneeuwballen gevecht was ontstaan. Raaó ging met volle galop op de meiden af, ondertussen sneeuw verzamelend. Een hoop sneeuw lande op de nachtelf die eerder bekogeld was door Tobias. Hij maakte nog een paar sneeuwballen en gooide nog wat meiden omver. Hij wachtte niet om te zien of hij ze raakte maar maakte meteen nieuwe sneeuwballen. Een langslopende nimf kreeg ook een paar sneeuwballen tegen zich aan.