Welkom, reiziger. [Log in] of [registreer je]. [Activerings-mail niet ontvangen?]


home
contact
chat
2
1
1
Stuur bladwijzer

Iemand op de hoogte brengen van dit topic? Iemand vragen om hier een bijdrage te plaatsen? Stuur een bladwijzer!

Informatie over boogschieten  (620 keer gelezen)

0 leden en 1 reiziger bekijken dit verhaal.

« [] : 10 jaar geleden »
Bij het vak boogschieten zal ingegaan worden op de praktijk van het boogschieten, waarbij alle leerlingen die dit vak hebben, zullen leren hoe ze snel en accuraat moeten schieten en daarnaast zal worden ingegaan op de theorie, zoals het maken van een boog en de geschiedenis van de boogschietkunst.

Regels
Er zijn echter een aantal regels die gelden voor dit vak. Iedereen die zich daar niet aan houdt, kan rekenen op erg veel straf.

1. Leerlingen mogen niet zonder toestemming van een leraar op het oefenveld komen.
2. Beschadigingen, ongevallen en vermiste spullen moeten gemeld worden bij de leraar.
3. Er worden geen leerlingen, leraren of andere aanwezigen aangevallen en/of bedreigd.
4. Wapens worden afgehaald bij de leraar en aan het eind van het uur weer teruggebracht bij diezelfde leraar.

Overzicht per jaar
Jaar 1: Hierin wordt ingegaan op de theorie van het vak, zoals hoe je moet boogschieten en wat de voor- en nadelen van boogschieten is. Verder wordt de praktijk geoefend.
Jaar 2: Dit jaar bestaat voornamelijk uit het oefenen op middellange afstand met niet-bewegende doelen. In sommige gevallen kan er dieper ingegaan worden op de praktijk, door bewegende doelen.
Jaar 3: Er wordt dieper ingegaan op de theorie en verder wordt er op lange afstand geschoten, aan het eind van het jaar op bewegende doelen.
Jaar 4: Dit jaar zal ingegaan worden op hoe een boog gemaakt wordt en welke verschillen er zijn tussen bogen en pijlen onderling. Verder zal er geoefend worden met het schieten tijdens het bewegen. Gemotiveerde leerlingen kunnen extra onderwerpen krijgen, waar zij zich in kunnen verdiepen. (Zoals het schieten van levende wezens, het repareren van oude bogen en het schieten onder verschillende omstandigheden)
Jaar 5: In dit jaar wordt er vooral ingegaan op de praktijk. Er wordt op lange afstand geschoten, met veel beweging en ook afleiding tijdens het schieten.
Jaar 6: Afsluitingsopdracht.

Overzicht boogschietterrein:

Vampires aren't immortal. They're just harder to kill.
« Laatst bewerkt op: 8 jaar geleden door Rhiakath N. Fe. Worrseyu »