Welkom, reiziger. [Log in] of [registreer je]. [Activerings-mail niet ontvangen?]


home
contact
chat
2
1
1
Stuur bladwijzer

Iemand op de hoogte brengen van dit topic? Iemand vragen om hier een bijdrage te plaatsen? Stuur een bladwijzer!

Vergiffen derdejaars  (585 keer gelezen)

0 leden en 1 reiziger bekijken dit verhaal.

« [] : 10 jaar geleden »
Praktijkles. Simpele doelen, nog, maar ingewikkelder dan het vorige jaar, jaar twee. In deze lessen zou vooral geöefend worden, dus er waren veel dieren in de klas. Een van de wachters had haar haar gevraagde vogels gebracht, duiven. De dieren waren wild, maar zaten aardig rustig in een kooi in de hoek van de klas.
"Welkom. Jullie zien hier voor in de klas een terrarium staan, en als je oplet zie je de kikkers erin. In deze les moeten jullie gif winnen bij de kikkers, en dat toedienen aan de duiven. Ieder van jullie krijgt drie duiven. Ik wil één dier zien dat buiten bewustzijn raakt, één dier dat sterft, en één dier dat rond blijft lopen alsof er niets gebeurd is. Je mag het gif toedienen in twee porties, meer niet. Pipetten en opvangbakjes staan op mijn bureau.
Jullie weten dat deze lessen gaan over subtiliteit en oefening. Dus gebruik deze dieren ook om je subtiliteit te oefenen. Succes."
De mentor begon langzaam door de klas te lopen, en keek toe hoe de leerlingen zich klaarmaakten. "Geen geklets. Aan het werk. Ik wil stilte tijdens de lessen."
No mercy for the wicked.

« [Reactie #1] : 10 jaar geleden »
Arabra hoorde alles aan, en zoals gewoonlijk was het weer een onduideljk geheel.
Want je had drie duiven, die je in twee keer het gif mocht toedienen.
Een duif normaal, een duif buiten bewust zijn en een duif dood. dood.. ja..

Nou dan had je dus een duif die je niks toediende.. maar was dat toegestaan? Moest je alle duiven gif toedienen dara had Mocha niks over gezegd. En een duif dan met zeg maar 1/3 van het gif.. die raakte dan hopelijk wel bewusteloos en dan 2/3 naar die laatste duif en die was dan vast wel dood.

Maar ze moest dus aan Mocha vragen of ze álle duiven gif moest toedienen. En mocht je dat gif dan verdelen over die twee keer toedienen? Of moest dat zelfs. En moet dat dan gelijk verdeeld worden of? Zucht.. Waarom was nooit iemadn duidelijk.


En dat gif kwam van kikkers, althans dat moesten ze og aan die kikkers onttrekken. Maar hoe? In welk gedeelte van de kikker zat dat gif dan? Of had ze dat moeten weten nu ze een derde jaars was. had ze toch beter opmoeten letten afgelopen jaren.

Nou eerst maar eens spullen halen, althans .. mocht je nu al een kikker en duif halen of? O laat Mocha eens duidelijk zijn!

Ze liep naar voren en haalde haar pipet en opvangbakje, daarna liep ze terug naar haar plaats.
Arabra stak haar vinger op.
En wachtte totdat ze de beurt zou krijgen om haar vragen te stellen.