Welkom, reiziger. [Log in] of [registreer je]. [Activerings-mail niet ontvangen?]


home
contact
chat
2
1
1
Stuur bladwijzer

Iemand op de hoogte brengen van dit topic? Iemand vragen om hier een bijdrage te plaatsen? Stuur een bladwijzer!

Carnaval!  (2652 keer gelezen)

0 leden en 1 reiziger bekijken dit verhaal.

« [Reactie #100] : 12 jaar geleden »
Tári glimlachte naar Davido toen de dans eindigde. Ze had het gevoel dat ze op wolkjes liep en was eigenlijk een beetje zat van het feest. Ze zou liever ergens met Davido zitten praten, hier moest je over de muziek heen praten en er waren veel te veel mensen om het een beetje romantisch te maken. Ze moest hem echt eens vertellen wat ze van hem vond.
' Ga je mee weg hier?', vroeg ze met een lieve glimlach en ze pakte zijn hand beet. Inwendig stond ze helemaal te trillen, maar ze was trots op zichzelf dat ze de stap durfde te zetten.
Davido glimlachte terug en knikte kort, waarop ze richting de deur begonnen te lopen. Niemand leek aandacht aan hen te besteden, dus veel roddels zouden er waarschijnlijk niet komen. Tári keek nog of ze Rody zag, zodat ze even kon zeggen dat ze weg ging. Ze stond met Yanta te praten en leek haar niet te missen.
Dan niet, ze vermaakt zich blijkbaar prima Tári opende de deuren en liep met Davido de gang op

Off: godmode met toestemming

« [Reactie #101] : 12 jaar geleden »
Davido was eindelijk alleen met Tári. Hij was helemaal gek op haar geworden, terwijl hij haar nog helemaal niet lang kende. Maar hij ging er van uit dat dit een heel goede manier was om dat te veranderen. Hij keek naar het uiteinde van de gang om te zien of ze echt alleen waren. Davido vond het immers niet nodig om meteen de hele wereld te laten weten dat hij Tári leuk vond. Hij keek naar haar gezicht en zag dat het glom van de spanning. Hij was zelf ook een beetje zenuwachtig, maar voelde zich vastberaden om Tári nu eindelijk te vertellen wat hij voor haar voelde.
Hij keek haar nog eens aan, recht in haar ogen, en kon zijn ogen bijna niet meer van haar blik afhouden. Zijn hand ging als vanzelf omhoog en streelde door haar haar.
Hij boog zich tot vlak voor haar gezicht en fluisterde zacht: "Tári, ik... eh... ik vind je.... ik vind je leuk... of eigenlijk, meer dan leuk."
Zo, dat was eruit!

off: slijm slijm

« [Reactie #102] : 12 jaar geleden »
off: waarschuwing, als je de lol niet inziet van de laatste alinea, is het logisch, want je hebt onze gesprekken IRL de laatste tijd niet gevolgd. Dav zou het IRL precies op die manier gezegd hebben ;)

Luna was nog maar nauwelijks de aan de hoek van de gang om, of er verlieten nog twee personen het feest. Deze bleven echter staan, te oordelen aan de voetstappen die verstomden.

Ze hoorde iemand wat dingen fluisteren die ze met moeite kon verstaan. Ze wilde dat ze niet had geprobeerd het te verstaan, want wát een geslijm zeg... Kom nou, Had hij niet een wat subtielere manier kunnen verzinnen... Het was nu carnaval. Car-na-val! Kijk, als het nu valentijsdag was, maar iedereen was verkleed, of hoorde dat in ieder geval te zijn, een blijde gebeurtenis. Niet iets om iemand te vertellen wat je voor diegene voelde...

Ze hoopte dat er een andere jongen door de deur stapte, en dat ze elkaar dan gingen mollen, want dan kon zij weer lachen.
Wat kijk je, is je boek uit?
« Laatst bewerkt op: 12 jaar geleden door Luna da Sol »

« [Reactie #103] : 12 jaar geleden »
Rody schrok toen ze opeens een stem naast haar hoorde. Een jongen van Merifel. "Kun jij niet dansen?" Rody draaide zich naar de jongen toe, het ging nog steeds nie al te soepel. "Nee, wanneer zou ik dat geleerd hebben?" Ondertussen keek ze op Tári er nog was, nog steeds was die aan het dansen met die Davido. Ze richtte haar blik weer naar de jongen. "En van wie zou ik het moeten leren?" zei ze terwijl ze met haar vinger voor het hoofd van de jongen zwaaide en haar hand in haar zij hield. "Van een beer leer je het niet hoor!" Haar blik dwaalde weer even af naar de plek waar Tári en Davido stonden te dansen. Stonden ja, want Rody zag ze richting de uitgang lopen. Rody stopte met het zwaaien van haar vinger, toen ze ze weg zag lopen. "Waar gaan die heen..." mompelde ze. Thomean had haar aandacht helemaal verloren, Rody wou nu weten waar haar vriendin heen ging, zonder wat tegen haar te zeggen. Rody draaide zich om en wou haar achterna lopen maar na een paar stappen struikelde ze over haar eigen voeten en viel op de grond.

« [Reactie #104] : 12 jaar geleden »
Dwerg Ice liep richting de tafel waar de drankjes stonden, hij begin dorst te krijgen. Hij waggelde door de zaal heen en vond het eigenlijk best tegenvallen. Er was niemand om mee te praten en dus besloot hij zichzelf wat losser te krijgen. Dat moest lukken als hij een aantal glazen van de onbekende drank op zou hebben. Bij een Heracor meisje had het in ieder geval wel zo'n soort effect, Ice besloot echter dat zij wat té veel op had.

Hij pakte een drankje en rook eraan, hij had het nog nooit eerder gezien. Hij nam een klein slokje en concludeerde dat het best lekker was. Hij nam een nog een slok, nog één en nog één. Voor hij het wist was het glas leeg. Hij pakte nog een en al gauw voelde hij zich wat lichtjes. Nu was het genoeg! Hij wilde niet zo eindigen als het dronken meisje! Dat was niet goed voor zijn reputatie!

« [Reactie #105] : 12 jaar geleden »
Met verbazing keek Thomean naar het meisje dat een beetje raar reageerde. Ze had het over het leren van dansen van beren ofzo... Toen opeens keek ze weg en was haar aandacht compleet afgeleid.

Hij keek waar zij naar keek en zag twee mensen weglopen. De ene leek op dat Tari geval, en die andere was Davido als hij de naam goed onthouden had. Toen hij weer naar Rody keek zag hij dat ze richting de andere twee ging. Waarom wist hij niet... Maar een paar stappen verder zag hij haar over haar eigen voeten struikelen. Hij zuchte even, die had duidelijk teveel op.

Langzaam liep hij achter haar aan en bood haar een hand aan.
'Ik denk niet dat ze het je in dank af zullen nemen als je hen nu volgt...'
Bck Bck

« [Reactie #106] : 12 jaar geleden »
Dit topic is gesloten.