Welkom, reiziger. [Log in] of [registreer je]. [Activerings-mail niet ontvangen?]


home
contact
chat
2
1
1
Stuur bladwijzer

Iemand op de hoogte brengen van dit topic? Iemand vragen om hier een bijdrage te plaatsen? Stuur een bladwijzer!

Samen sterk  (60 keer gelezen)

Speeldatum: 2 oktober 1308 (Midden herfst)

0 leden en 1 reiziger bekijken dit verhaal.

Alice E. Firestone

  • (Meerdere spelers)
« [] : 5 dagen geleden »


Een bons op de deur van de leerlingen kamer. Toen twee. Toen vloog de deur hardhandig open, terwijl de deur noch de vampier die de deur in had getrapt zich bekommerde om de baan van de deur naar de muur en of die baan werd behuisd door een myrofas of niet. Alice walste naar binnen, de flacon met het nog onbekende elixer in haar hand geklemd, haar geleende heracori uniform nog aan. Recht vanuit Wilsmagie was ze naar de leerlingenkamer gegaan. Dit was prachtig, dit was geweldig. Ze voelde zich weer een leerling op school, zonder al het dramatische gezeur van de lessen moeten volgen. Maar ongein uithalen met de rest van de afdelingen... Dat was waar de beste Bumetrel herinneringen vandaan kwamen. Met een grote grijns klom ze op de middelste tafel in het vertrek en keek over de zee van verwarde leerlingen heen, sommigen die haar zouden kunnen herkennen van het tafereel op de binnenplaats, ondanks haar heracor mantel.

"Beste heracori! Een belangrijke taak is op ons pad gekomen!" Ze hield de flacon boven haar hoofd. "Waar is de strijdlust die onze afdeling definieert? Waar is onze competitie met Merifel om te bewijzen dat wij toch echt de beste afdeling zijn en niet die groene snottebellen?" Alice zette haar handen in haar zij en keek haast teleurgesteld naar de leerlingen. "Waar is de ongein, waar zijn de streken? We gaan hier verandering in brengen. Nieuw leven in de brouwerij! Tijdens Wilsmagie vandaag is er een streken-oorlog verklaard tussen de verschillende afdelingen. We zullen de sokken en de merifellers laten zien wie hier de beste afdeling is. Ik heb dit elixer in ontvangst gekregen van een befaamd strekenexpert." Zo had ze gehoord tenminste, ze had Eleonora nog nooit zelf in actie gezien. "De opdracht is om met dit elixer de andere afdeling in de zeik te nemen. En dat kunnen wij! Wij zijn heracori en samen staan we sterk!"

Ze sprong van de tafel af en zette het elixer neer op de plek waar zonet haar voeten hadden gestaan. "Wel nu. Wie wil zijn waardigheid om in Heracor te mogen zitten bewijzen? Kom er bij staan en dan kunnen wij onze snode plannen uitwerken."
And when my prayer to God was met with indifference, I picked up a pen. I wrote my own deliverance.

« [Reactie #1] : 5 dagen geleden »
BAM, een deur die open ging in een heracor ruimte. Niet het eerste dat Selef opviel. Ze zat ergens in een uithoek, zich af te vragen hoe ze contact zou leggen met haar afdelinggenootjes. Maar toen iedereen naar de persoon ging luisteren, die op een tafel stond, was ook Selef er snel bij. Helaas wel redelijk achteraan, dat was nou het nadeel van ver weg zitten. Gelukkig zijn vleugels de ideale oplossing. Zo kon ze in elk geval het iets makkelijker zien.

Oooooh leuk! Selef zou in elk geval mee gaan doen, hier zat actie. Zat... Hazel niet op Merifel? Ach, kunnen we vast wel om lachen zomenteen!