Welkom, reiziger. [Log in] of [registreer je]. [Activerings-mail niet ontvangen?]


home
contact
chat
2
1
1
Stuur bladwijzer

Iemand op de hoogte brengen van dit topic? Iemand vragen om hier een bijdrage te plaatsen? Stuur een bladwijzer!

Herstart Myrofas 2018  (794 keer gelezen)

0 leden en 1 reiziger bekijken dit verhaal.

« [] : 2 jaar geleden »
Blijkbaar misten we allemaal Myrofas te erg om het helemaal te vergeten. Dus gaan we weer met een groepje spelers posten. Heb je ook zin om weer actief te worden? Hier wat relevante informatie.

Allereerst: Myrofas wordt alleen actief als je lekker gaat schrijven. Post dus vooral, maak topics aan en schrijf wat je leuk vindt. Wees creatief en leef je uit.

Setting
We spelen in principe weer op Bumetrel. Het kasteel van Bumetrel bevat ook de opleidingen en studenten/docenten van Ypsilon. Het kasteel zit vast aan Oikilan, waar je ook topics kunt maken. Je mag zelf weten hoeveel tijd er is verstreken sinds je voor het laatst actief was. Je kunt je karakter een paar jaar ouder laten zijn of verder gaan waar je was gebleven. Of misschien vind je het fijn om je leerling juist een paar jaren terug te plaatsen. Je bent er helemaal vrij in.

In dit topic kun je een idee krijgen van welke karakters er actief zijn: Myrofas Reboot 2018. Voor nu kun je alle andere karakters negeren die eerder wel actief waren maar nu niet meer. Je mag GM’en dat ze ziek of afwezig zijn. Wil je een functie van een inactieve speler overnemen? Overleg even in de chat/whatsapp groep.

Regels en lore
We laten de regels nu zo veel mogelijk los. De belangrijkste regel die blijft bestaan is: GM geen andere spelers zonder toestemming.

Als je graag extra dingen wilt verzinnen mag je dat natuurlijk gebruiken in je post. Let er wel op dat dit dan jouw versie van Myrofas is en dit geen lore is die door andere spelers gebruikt hoeft te worden.

Het is bij het posten niet nodig om heel diep in de bestaande achtergrondinformatie te duiken. Als er dingen niet precies kloppen geeft dat niet. Het belangrijkste is dat iedereen weer lekker kan posten.

Vragen en opmerkingen
Omdat we ons eerst vol willen richten op posten en niet op randzaken, wordt het forum voorlopig geleid met Tetachan als admin en Aegnor als moderator. Je kunt bij hen terecht als er iets geregeld moet worden of als er problemen zijn.

Als je wat wilt weten of delen, kom dan gezellig naar de chat of naar de whatsappgroep. Wil je toegang tot die groep? Stuur Tetachan of Aegnor dan even een hop met je nummer.
« Laatst bewerkt op: 2 jaar geleden door Aegnor Ancalimë »