Welkom, reiziger. [Log in] of [registreer je]. [Activerings-mail niet ontvangen?]


home
contact
chat
2
1
0
Stuur bladwijzer

Iemand op de hoogte brengen van dit topic? Iemand vragen om hier een bijdrage te plaatsen? Stuur een bladwijzer!

Spreekt voor zich he?  (640 keer gelezen)

0 leden en 1 reiziger bekijken dit verhaal.

« [] : 1 jaar geleden »
Beste allemaal,

Het is weer zover: archiveren van alle pre-1305 topics! Nu heb ik nog nooit een mededeling gemaakt, noch gearchiveerd, noch iets nuttigs whatsoever gedaan, dus jullie moeten me een beetje helpen hier. Het HT is namelijk horribly lui, dus ik dacht, ik schop ze even tot actie door dit topic aan te maken.

Omdat we een aantal nieuwelingen hebben, leg ik het idee even kort uit: elk IC jaar archiveren we alle topics van het jaar ervoor. Als je echter nog met een topic bezig bent en niet wilt dat deze ineens in het archief belandt, moet je dat even hier aangeven. Alle andere topics worden daarna automatisch (door onze lieve Ht'er Aoife dus zo automatisch is dat niet) gearchiveerd. Maar maak je geen zorgen: als er eentje toch ineens onverhoopt in het archief belandt, kan een HT'er hem er zo weer voor je uitvissen.
Daarnaast willen we graag weten wat er met je karakters gebeurt.

Dus , de twee dingen die ik graag wil dat je aangeeft in je posts hierbeneden:

-Welke topics je wilt houden
(Inclusief linkje alsjeblieft!)

-Wat er zoal met je karakters gebeurt
(Hoewel ik geloof dat de leerlingenlijst al is bijgewerkt, is het toch handig om dat even te dubbelchecken! Bovendien zijn er misschien karakters die in de safebox moeten/die van school af gaan/die iets heel anders leuks gaan doen.)
De lucht is blauw als een sinaasappel!
« Laatst bewerkt op: 1 jaar geleden door Eleonora Vasiles »

« [Reactie #1] : 1 jaar geleden »
Je eerste mededeling, en ik moet het alweer corrigeren. Aoife bewaart de topics, ik archiveer.
No mercy for the wicked.

« [Reactie #2] : 1 jaar geleden »
Houden:

1304:
Losbandig - De schaar erin!
De IRMM op Bumetrel: Deel II - Alle jaren
Flirtkoning en -koningin
[Droom of nachtmerrie] Een nieuw slachtoffer
[De Dorstige Draak] Pracht der levenden
Aankomst van Aelneth
Flirtkoning en -koningin

Twijfel:
[De Dorstige Draak] Uitje  - wat gaan we hiermee doen?
Genieten van de zon(nebloemen) - en deze? Die loopt behoorlijk dood

En de karakters (ik geef voor iedereen even een update):
Gisèle Ethelgis:
Gisèle gaat zonder veel problemen over naar jaar 3 van Magiebeheersing, en heeft inmiddels een behoorlijke reputatie als idioot en sloerie opgebouwd na de avond in 't Hoekje en haar gedrag in het algemeen, zowel het verleden als heden.

Rínion von Lanthirion:
Rientje gaat ook over naar jaar 3, maar dan van Krijgskunst. Er is niet veel bijzonders gebeurd: hij is nog altijd een arrogante, zelfingenomen kwal.

Eliane Lothanyia:
Eliane is naar Oikilan getrokken, aangezien haar oude woonplaats niet meer veilig was voor haar. Hoe de moord bij de Dorstige Draak voor haar afloopt, is nog een raadsel.

Lenyah d'Aubreth:
Ook niets bijzonders. Werkt nog steeds bij de IRMM, en geeft zo nu en dan gastlessen op Bumetrel. Gaat misschien solliciteren voor een functie op Bumetrel, omdat ze meer uitdaging wil[1]. Of ze dan nog een (dubbel)spion blijft voor de IRMM moet nog even uitgezocht worden

Nynève Tellichí:
Nyn blijft eens een keer níet zitten en gaat met de hakken over de sloot over naar jaar 6 Socophon. Ze is nog steeds een onzeker, verlegen meisje dat zich absoluut niet thuis voelt op Bumetrel.

Vasilissa Rocheva
Gaat met uitstekende cijfers over naar jaar 4 Geesteswetenschappen.

Lucia Genovini:
Lucia begint aan haar eerste jaar op Bumetrel, Socophon. Beware of the sassy siren  :nuuu:
 1. En er IC nu niet veel met haar te doen valt
:hihi:
« Laatst bewerkt op: 1 jaar geleden door Gisèle M. S. Ne. Ethelgis »

« [Reactie #3] : 1 jaar geleden »
Deze topics graag bewaren:
Dit gebeurt er met mijn karakters:
 • Vanilla Gemini: Is docent geneeskunde, krijgt lessen over de achtergrond en talenten van haar ras, houdt zich verder op de achtergrond.
 • Aymee Meunier: Verloofd met Levi en nog altijd schoonmaakster.
 • Deborah Tirr: Is met mooie cijfers overgegaan naar het 3e jaar van de Academie voor Geesteswetenschappen, is verloofd met Julian en mist hem heel erg, maar weet dat hij hard werkt voor hun toekomst.
 • Eildrim Carathin-Amaess: Is overgegaan naar het 4e jaar van de Academie voor Geesteswetenschappen. Ze doet goed haar best voor de studie. Alle vrije tijd gaat naar de verzorging en samenzijn met haar echtgenoot en zoon Eldrin.
 • Evanthe Melicroth-Galatios: Steunt haar man bij het runnen van de herberg 'De Dorstige Draak', is erg trots op Teleanna en Tyrion die op Bumetrel zitten en geniet van de peuter Thalia aan haar rokken.
 • Evra Olfughto-Laeldon: Is getrouwd met Olfughto, helpt hem met de organisatie van het bordeel 'De Vlezige Vrouw' en het genotsetablissement 'De Ontluikende Orchidee'. Ze ontfermt zich nog altijd over Sophie, die inmiddels bij iedereen bekend staat als haar 'nichtje'. Evra continueert haar onderzoeken in de anatomie door proeven op mensen. Ze is te vragen voor gastcolleges.
 • Faith Capra: Heeft een extra verdiepingsjaar aan haar opleiding bij de Academie voor geesteswetenschappen toegevoegd. Ze doet nu onderzoek en volgt hier en daar wat extra colleges. Ze is verloofd met Rick Varnon.
 • Fellow Merdun: werkt hard als tuinman om zijn gezin met Iathenu en dochtertje Sona te onderhouden. Hij houdt zijn afstand van ex-minnares Kimberly en daarmee tot zijn spijt ook van zijn bastaarddochtertje Mira.
 • Gabriëlle apó Paros: Is geslaagd :jaaa: en heeft haar diploma voor geesteswetenschappen gehaald! Staat nu op het punt van bevallen van een zoon! Verblijft momenteel bij de roedel van Tobias.
 • Gideon van Aldon: Is overgegaan naar jaar 3 van Merifel. Doet redelijk zijn best en haalt zijn vakken in ieder geval, maar kan zijn plek in de school nog niet helemaal vinden omdat hij niet goed weet wat zijn status is als bastaard van koning Everhard Staverius.
 • Kyna Ó Coileáin: Arts van bumetrel, opleider van haar assistenten: Vladimir en Myrrh
 • Linwë Worrseyu-Calaelen: getrouwd met Rhiakath, is zijn rechterhand bij zijn functie als seneschall. Haar kinderen, de tweeling Sira en Berner, zitten nu in het eerste jaar van Bumetrel op de afdelingen Socophon en Heracor.
 • Maida Luthés: Zwart schoolhoofd en moeder van Ravan
 • Molpe an t-Eilean: docente Filosofie en trots moeder van Teles.
 • Nixie Eolande: Is gezelschapsdame en heeft een nieuwe en oprechte vriendschap met Zalzi.
 • Signy Arlando-Mocha: Werkt als assistent van Tetachan, die tevens haar moeder is. Ze is getrouwd met Kaimi en samen hebben zij een zoon: Cyrano
 • Teleanna Melicroth: Is over naar jaar 5 van Merifel. Haar cijfers hadden even een dipje, maar daar is ze goed uitgekomen. Haar angst voor nachtelfen zit nu op een acceptabel niveau. Ze heeft een geheime verliefdheid. Ze is de dochter van Rodolf en Evanthe.
 • William Burnley: Leeft teruggetrokken in de bossen van de jacht, heeft een weerwolfbroeder: Awan. Hij denkt erover bij Oikilan of Mahtan te solliciteren als jager.
 • Zadar Jataba: Is eindelijk aangenomen op Ypsilon op de Academie van Krijgskunst. Hij is het vriendje van Myrrh.
 • Zemca Farwing: Getrouwd met Elik, samen hebben zij een zoon Effyr. Zemca werkt onder andere bij haar vader in Hazdor en verblijft een aantal maanden per jaar bij Elik op Bumetrel.
Hoe meer je zeurt, hoe minder er gebeurt.
« Laatst bewerkt op: 1 jaar geleden door Vanilla Gemini »

« [Reactie #4] : 1 jaar geleden »
Bewaren:
De IRMM op Bumetrel: Deel II - Alle jaren
[Droom of nachtmerrie] Een nieuw slachtoffer
Cijferlijsten
Rode rondleiding
Oké, poging twee.
[Gangen] - De ontzagwekkende avonturen van Flap de Eerste
Alles weer goed?
Kennis in de praktijk brengen
Wilsmagie Ypsilon - Practica alle jaren

Karakters:
Iarchon gaat zonder moeilijkheden en met redelijke cijfers verder met zijn Ypsilon studie, Geestenwetenschappen jaar 3
Nillai blijft mentor van Heracor en blijft Periousia geven
Daryn gaat zonder bijzonderheden en goede cijfers verder met zijn Bumetrel studie, Heracor jaar 4
Lynna gaat zonder bijzonderheden en met goede cijfers verder met haar Bumetrel studie, Merifel jaar 2. In het beetje vrije tijd dat ze heeft, houd ze zich naast magie ook veel bezig met de IRMM en is de grootste fangril van Jotar Elichaïm die op Bumetrel rond loopt.
NPC blijft NPC
Seppe gaat na zijn studie zichzelf verder specialiseren in (elementaire) magie en dan vooral hou je kunt beeldhouwen door gebruik te maken van magie, hij verdient geld door het verkopen van beelden en woont in een zeer goedkoop huisje in Oikilan
Vladimir werkt hard als assistente van Kyna en volgt lessen bij haar tijdens werktijd, ondertussen volgt hij op Ypsilon de vakken geneeskunde, magische elixers en wilsmagie. In zijn vrije tijd houd hij zich nog bezig met het leren en oefenen van spreuken die nuttig zijn bij zijn werk. Hij is erg blij met zijn leven en gaat vrij goedgezind door het leven.
Awan probeert lessen te gaan volgen op Bumetrel zodat hij een betere toekomst heeft en misschien ooit nog terug kan naar zijn thuis, mocht dit falen wil hij graag als stalknecht in de leer om zo William te ondersteunen met wat extra geld en misschien ook William de kans te laten hebben terug te laten keren naar zijn thuis. Verder probeert hij William zo min mogelijk tot last te zijn. Ondertussen vermaakt hij zich prima met Gisèle, waarmee hij een vriendschap heeft gesloten en die hem ook veel dingen geleerd heeft over Oikilan, Bumetrel en het leven in het algemeen.

« [Reactie #5] : 1 jaar geleden »
Topics:
[Huize Arceneaux] In de vroege morgenstond
Het regent torenhoofden
Tromgeroffel graag!

Karakters:
Zare gaat studeren bij de academie van geesteswetenschappen met de specialisatie Geschiedenis.
Capar is klaar met zijn opleding en probeert een baan te krijgen als leraar op Bumetrel.
Cas gaat over naar het zesde jaar van Merifel.
Mograine gaat met haar zusje over naar het tweede jaar van de academie van geesteswetenschappen met de specialisatie Filosofie.
Huelwen gaat na een ernstig familiegesprek (nog bezig)  undercover beginnen met haar opleiding academie van geesteswetenschappen (ja, alweer. Mijn karakters zijn erg eensgezind op dat punt) met de specialisatie etiquette.
Will-Sean gaat terug naar zijn landgoed. Hij mag dus in de safebox.
Elion blijft lesgeven op Bumetrel.
Jotar blijft z'n ding doen bij de IRMM.
Angeline begint te wennen aan het leven in de grote stad en helpt haar moeder met het huishouden.
Ugh

« [Reactie #6] : 1 jaar geleden »
Topics
Ken ik U [gans]
Tromgeroffel graag!
[Huize Arceneaux] In de vroege morgenstond
Rode rondleiding
Reislustig
Goedmaken voor beginners, the day after....
Verandering in spijsbereiding
Losbandig - De schaar erin!
De IRMM op Bumetrel: Deel II - Alle jaren
Een rood plan

Karakters
Miras - gaat naar jaar 6 op Bumetrel en heeft met Leo als vriendin weinig reden tot klagen
Laurinde - zal gaan solliciteren als docent etiquette (voorbereiding wordt nog gespeeld in [Huize Arceneaux] In de vroege morgenstond)
Ravan - Is door zijn moeder ingeschreven op Ypsilon academie Magiebeheersing. Zelf wil hij liever de wereld rond
Dyharm - gaat naar het tweede jaar op Ypsilon
Doran - gaat zich aanmelden voor Krijgskunde op Ypsilon
At rrelasthirm ethi at besh dekkhi adelit en gerde
[een verstandig besluit is beter dan een harde les]

« [Reactie #7] : 1 jaar geleden »
Moet je topics uit 1305 ook vermelden? Dat heb ik niet gedaan namelijk :P

Edit: laat maar! Ik zie nu dat er pre-1305 staat, maar ik zag iedereen het doen dusssseh ik dacht.. :P
:hihi:

« [Reactie #8] : 1 jaar geleden »
k heb er niet op gelet eerlijk gezegd.... :voorhoofd:
At rrelasthirm ethi at besh dekkhi adelit en gerde
[een verstandig besluit is beter dan een harde les]

« [Reactie #9] : 1 jaar geleden »
Ik zou uitgaan van alle topics die je open wilt houden - dat is wel zo makkelijk ;)
De lucht is blauw als een sinaasappel!

« [Reactie #10] : 1 jaar geleden »
1305 archiveer ik niet in de map 1304 Dus van mij hoeven die niet.

*Vind dat ze dat als archiveerder wel mag bepalen.*

« [Reactie #11] : 1 jaar geleden »
Aoife's wil is wet
De lucht is blauw als een sinaasappel!

« [Reactie #12] : 1 jaar geleden »
Is er een deadline?

Topics
[Elik en Zemca] Hazdor is helemaal te kik, maar in Mircam woont Elik.
FABulously late!

Safebox
Ariadne de la Forret
Joash Loial (blijft Heracor volgen)

Overzicht karakters
Ajith geeft onderbouw Bumetrel illusionisme en geeft daarnaast bijlessen
Alaiz houdt zich bezig met de juridische en administratieve gang van zaken bij de wacht
Elik is wachter en drankjesbrouwerleerling
Elias is de klusjesman en rechterhand van de Alfa
Iathenu gaat een nuttige tijdsbesteding zoeken
Johlar trouwt met Kimberly en bestuurt samen met haar het keukenkoninkrijk
Mahtan is landheer en leverancier van Bumetrel
Echtgenoot van Tetachan Mocha
« Laatst bewerkt op: 1 jaar geleden door Ajith Mairtín »

« [Reactie #13] : 1 jaar geleden »
Topics
Ben jij mijn #1?
Een koud weerzien

Karakters
Ben net weer actief, dus even kort en bondig:

Kaimi Arceneaux - Blijft (voorlopig) docent gymnastiek op Bumetrel.
Pippa Coppins - Gaat naar Socophon jaar 4
Avalon van Castro - Gaat naar Merifel jaar 5
Cedric Lovitis Gevaudan - Blijft zitten in Heracor jaar 1

Omdat ik de laatste tijd nogal inactief was, heb ik een beetje gesmokkeld met het schooljaar waarin Pippa, Avalon en Cedric zitten. Ik vind het jammer dat Pippa en Avalon anders al bijna van school zouden gaan, terwijl ik er nog amper mee gepost heb. Ik hoop dat dat geen probleem is? Anders hoor ik het graag (:

« [Reactie #14] : 1 jaar geleden »
Topic:
[gangen] [gans] Rotvaart

Personage:
Selene Raven - Eerste jaars Heracor
~Wie vecht kan verliezen, wie niet vecht heeft al verloren~

« [Reactie #15] : 1 jaar geleden »
Topic bewaren
Het begin van een nieuw verhaal[1]

Personage
Natal werkt hopelijk op Bum, binnenkort ;)
 1. Ik zat echt niet verlegen om een topicnaam toen hoor! Echt niet! :engel:

« [Reactie #16] : 1 jaar geleden »
Er is gearchiveerd.