Welkom, reiziger. [Log in] of [registreer je]. [Activerings-mail niet ontvangen?]


home
contact
chat
2
1
1
Stuur bladwijzer

Iemand op de hoogte brengen van dit topic? Iemand vragen om hier een bijdrage te plaatsen? Stuur een bladwijzer!

Met macht komt verantwoordelijkheid.  (309 keer gelezen)

Speeldatum: 31 juli 1302

0 leden en 1 reiziger bekijken dit verhaal.

« [] : 4 jaar geleden »


William was niet in een heel goede bui. Hij had vanaf ongeveer half drie 's nachts geen oog dicht gedaan. Awan was getransformeerd en echt een weerwolf geworden. De man had namelijk bijna de hoop gehad dat Awan misschien wel gebeten was, maar dat het misschien geen effect had gehad.Dat Olki hem had gespaard en dat hij geen grote broer hoefde te zijn voor deze drukke vreemde knakker. Vannacht had echter uitgewezen dat Olki een naar slag humor had, toen het kleine broertje had geprobeerd hem te vermoorden. De alfa van het terrein was de held van het verhaal geworden en de rust was redelijk wedergekeerd, behalve voor het kleine wild in de omgeving.

Het was inmiddels zo zes uur in de ochtend. William had een grote mand verzameld met allerlei klein aangevreten wild. De buit varieerde van konijnen en hazen tot eekhoorns en zelfs een fazant. William had zo'n vermoeden dat de eigenaar van het landgoed, heer Carathin, hier niet heel hard om kon lachen. William kon er ook niet om lachen, sterker nog... het vervulde hem met walging.

Een mand vol kleine lijkjes werd dan ook over de slapende Awan, die prinsheerlijk op een kleedje lag, uitgestort. De mand werd daarna naast de kersverse weerwolf neergegooid en William sloeg zijn armen over elkaar heen en keek met een streng gezicht naar de jongen. "Ik veracht je."