Welkom, reiziger. [Log in] of [registreer je]. [Activerings-mail niet ontvangen?]


home
contact
chat
2
1
1
Stuur bladwijzer

Iemand op de hoogte brengen van dit topic? Iemand vragen om hier een bijdrage te plaatsen? Stuur een bladwijzer!

Visje, visje, in het water  (413 keer gelezen)

Speeldatum: 30 maart 1302 (Begin lente)

0 leden en 1 reiziger bekijken dit verhaal.

« [] : 4 jaar geleden »
Het was alsof het weer vandaag wist wat zijn plannen waren. Felle zonnestralen dekten Bumetrel onder een gouden deken en vogeltjes tsjilpten vrolijk hun hoogste lied. De eerste bloemen schoten op uit de koude aarde en de wateren rond Bumetrel zouden de laatste dagen een paar graden gestegen moeten zijn. Was dat niet het geval, dan was dat jammer en vooral heel vervelend voor zijn leerlingen.

Op deze prachtige dag stond Kaimi, zoals meegedeeld tijdens de vorige les, bij de poort op zijn koters te wachten. Want de gymnastieklessen zouden vandaag voor de verandering eens niet plaatsvinden in de gymnastiekruimte of op de oefenterreinen. In plaats daarvan zouden ze het bos in gaan, richting het water. De eerste- en tweedejaars hadden dan ook de opdracht gekregen om een handdoek mee te nemen en extra warme kleren.

Kaimi was er nog niet helemaal overuit of het verantwoord was wat ze gingen doen, maar dat weerhield hem er niet van om zijn idee uit te voeren. In het echte leven konden bepaalde dingen je immers ook plotseling overkomen en dan had je het ook niet altijd voor het uitkiezen. Hij was er zeker van dat de invulling van deze les een positieve invloed had op de ontwikkeling van zijn leerlingen. En was dat niet het allerbelangrijkste?

« [Reactie #1] : 4 jaar geleden »
Teleanna vond de leraar gymnastiek helemaal niet zo aardig. Ze had hem nu voor haar tweede jaar. Hij was streng en een griezel en hij keek altijd alsof hij je het liefst langzaam met twee handen zou wurgen en dan ... hele erge dingen met je ging doen.

Om eerlijk te zijn, vreesde ze ook een beetje voor deze les. Ze had een handdoek bij zich en een setje met een droog en schoon uniform. Ze had zo het vermoeden dat ze gingen zwemmen. Dat was gelukkig iets wat ze al een beetje van haar vader had geleerd, maar ze wist niet of dat iets was wat ze wilde doen met deze man in de buurt. En met al haar mannelijke klasgenoten in de buurt.

Het meisje kwam aan bij de poort. "Goedendag, heer Arlando." Meestal vroeg ze wel aan leraren hoe het ging of babbelde ze uit zich zelf wat onzinnigheden. Bij deze man deed ze dat niet. Nee, bij deze man bleef ze zo onopvallend mogelijk en dat was nog best lastig met haar felrode haren. Ze was dit keer helaas ook nog een van de eersten. Dus opvallen zou ze zeker. Hopelijk zou de rest snel komen.