Welkom, reiziger. [Log in] of [registreer je]. [Activerings-mail niet ontvangen?]


home
contact
chat
2
1
1
Stuur bladwijzer

Iemand op de hoogte brengen van dit topic? Iemand vragen om hier een bijdrage te plaatsen? Stuur een bladwijzer!

Klaar voor de start, AF!  (222 keer gelezen)

Speeldatum: 30 maart 1302 (Begin lente)

0 leden en 1 reiziger bekijken dit verhaal.

« [] : 4 jaar geleden »
Twee landelfen die het de laatste gymnastieklessen te bont hadden gemaakt, hadden zich tijdens hun nablijfuren geen moment hoeven te vervelen. Met man en macht hadden ze gewerkt en gezweet om het parcours voor de nieuwe lessen op tijd klaar te krijgen. De twee landelfen hadden onder leiding van een goedgehumeurde meneer Arlando verschillende oefeningen en obstakels klaargelegd en Kaimi was helemaal in zijn element. Nu de winter achter hen lag, de sneeuw was gesmolten en de wegen weer begaanbaar waren, werd het tijd voor de leerlingen om hun conditie en kracht een extra boost te geven. En dit geweldige parcours zou daar een begin van zijn. Wat was het heerlijk om zijn leerlingen straks te zien zweten en zwoegen, terwijl hij alleen maar aan de kant hoefde te staan en kon toekijken.

Terwijl de eerste leerlingen binnen kwamen druppelen legde Kaimi nog gauw de laatste hand aan de oefeningen. Hij zorgde voor wat extra gewichten, maakte de muren nog iets hoger en verfde met rode verf twee strepen op de grond waar het parcours zou beginnen. Daarna liep hij al fluitend terug naar de plek waar de leerlingen zouden wachten totdat de les zou beginnen.

« [Reactie #1] : 4 jaar geleden »
Een gnoom uit de Merifelsectie keek sceptisch naar de opstelling die voor hem oprees. Hij was bepaald geen voorstander van gymnastiek en zeker niet meer sinds de fladderfee was vervangen door een chagrijnige nachtelf. Niet alleen torende die ver boven hem uit, hij had een humeur dat precies tegengesteld was aan dat van 'juf Kyna'. Nu was Anders ook niet zo vreselijk gecharmeerd van de eeuwig vrolijke fladderfee, maar zij was in elk geval nog wel te beïnvloeden. Bij de nachtelf had hij dat wijselijk nog maar niet geprobeerd.
Je vroeg je toch af waarom alles op deze school aangepast was op wezens als faunen, elfen en weerwolven. De kleine rassen werden stomweg over het hoofd gezien en van centaurs werd onmogelijke verwacht op het gebied van wendbaarheid en elegantie.
Een observatie die wel leek te kloppen als hij het gezicht van de blauwe centaur verderop bekeek. Ook die keek met de nodige tegenzin naar het veld.