Welkom, reiziger. [Log in] of [registreer je]. [Activerings-mail niet ontvangen?]


home
contact
chat
2
1
1
Stuur bladwijzer

Iemand op de hoogte brengen van dit topic? Iemand vragen om hier een bijdrage te plaatsen? Stuur een bladwijzer!

Een druilerige zondag  (1724 keer gelezen)

Speeldatum: 6 augustus 1300 (Einde zomer)

0 leden en 1 reiziger bekijken dit verhaal.

« [Reactie #25] : 6 jaar geleden »
Een hele discussie werd gevoerd, iets over namen en Lynna wist het eigenlijk allemaal niet. Ze volgde het eigenlijk niet zo, ze hoorde wel als er nog vragen waren, maar het leek niet dat de rest haar nog nodig had ofzo.

Alleen de nimf bleef bij haar staan terwijl de rest allemaal weer weg liep. Nee Lynna wilde niet mee, het meisje was eng! Ze schudde haar hoofd van 'nee', ze wist heel zeker dat ze niet mee wilde. En toen vroeg het meisje ook nog om haar naam. Lynna kroop bijna nog verder in de schaduw van haar hoekje. Ze wilde het liefst zo snel mogelijk weg. Het boek hield ze als bescherming voor zich, de nimf zou vast nooit een boek willen pijn doen. Met een angstige blik keek ze Leo, of zo had ze zich voorgesteld, aan. Ze schudde nog eens van 'nee', ze wilde echt niet mee en niet samen een deur doen, ze wilde niet eens dat het meisje haar aanraakte.

« [Reactie #26] : 6 jaar geleden »
Terwijl de faun in een soort van gestrekte geitendraf naar de deur aan de oostkant ging, zag Miras dat Leo nog een poging ging doen om de jonge gorgo te overreden.
Wat hem betrof was dat een afgesloten hoofdstuk.   Het meisje had duidelijk met haar slangen geschud, nou ja die hadden in ieder geval meebewogen, maar ze had in zijn ogen duidelijk aangegeven dat ze niet meewilde.  Hij was het op dat punt met Wingin eens. Een beetje haast kon geen kwaad.

Hij besloot niet op Leo te wachten. Ze zou hem zo wel weer inhalen en liep vol zelfvertrouwen naar de deur aan de noordkant van de zaal. Toen hij bij de deur was aangekomen zag hij dat de deur absoluut dicht was. Hij legde zijn hand op de deur om te zien of die warm was.
Niet dat hij nu direct verwachtte dat er een brand woedde, maar je kon niet voorzichtig genoeg zijn.  Toen pakte hij de deurklink en begon die langzaam naar beneden te duwen.
At rrelasthirm ethi at besh dekkhi adelit en gerde
[een verstandig besluit is beter dan een harde les]

« [Reactie #27] : 6 jaar geleden »
Snel liep de echte Vinnie dus naar de deur, al was het misschien eerder langzaam rennen. Ze hadden te veel tijd gedaan, dus wat het ook was zou misschien al weg zijn. Ze konden het niet gebruiken om nog meer tijd te verliezen.  De anderen dachten daar blijkbaar wel anders over, dat was wel jammer, of nouja alleen de nimf, maar iedereen konden ze gebruiken, wilden ze erachter komen wat het was.

Eenmaal bij de deur aanbeland was hij iets minder zeker van zijn zaak, schreeuwen zou het ding toch eerder afschrikken? Zo stil mogelijk opende hij de deur en keek op, bang, maar toch ook nieuwsgierig wat hij zou zien. Het kon alles zijn, of niets.

« [Reactie #28] : 6 jaar geleden »
Snel liep de echte Vinnie dus naar de deur, al was het misschien eerder langzaam rennen. Ze hadden te veel tijd gebruikt, dus wat het ook was zou misschien al weg zijn. Ze konden het niet gebruiken om nog meer tijd te verliezen.  De anderen dachten daar blijkbaar wel anders over, dat was wel jammer, of nouja alleen de nimf, maar iedereen konden ze gebruiken, wilden ze erachter komen wat het was.

Eenmaal bij de deur aanbeland was hij iets minder zeker van zijn zaak, schreeuwen zou het ding toch eerder afschrikken? Zo stil mogelijk opende hij de deur en keek op, bang, maar toch ook nieuwsgierig wat hij zou zien. Het kon alles zijn, of niets.
[/quote]