Welkom, reiziger. [Log in] of [registreer je]. [Activerings-mail niet ontvangen?]


home
contact
chat
2
1
0
Stuur bladwijzer

Iemand op de hoogte brengen van dit topic? Iemand vragen om hier een bijdrage te plaatsen? Stuur een bladwijzer!

Wijzigingen Jaarwisseling  (537 keer gelezen)

0 leden en 1 reiziger bekijken dit verhaal.

« [] : 4 jaar geleden »
Dag allemaal,

Er zijn een aantal wijzigingen voor de jaarwisseling van dit jaar voor alle (nieuwe) karakters op Ypsilon. Er zullen bepaalde gebeurtenissen op Ypsilon plaatsvinden aan het begin van het jaar, een zeer gevaarlijke situatie waardoor Ypsilon niet in staat zal zijn nieuwe studenten aan te nemen. Hierover zullen jullie meer te horen krijgen binnenkort.

Het zal inhouden dat in januari (OOC) er geen nieuwe karakters worden aangenomen op Ypsilon. Noch studenten, noch personeel. Mocht je een karakter op Ypsilon willen, moet de karakterkaart vr 30 december zijn aangediend of moet je wachten tot februari. En in verband met de komende gebeurtenissen, wil je waarschijnlijk vr de jaarswisseling de karakter aanmaken zodat hij aanwezig is tijdens deze gebeurtenissen.

Verder heeft dit als gevolg dat de vakantie eerder uitgespeeld gaat worden. Alles om de jaarwisseling heen wordt een week eerder gedaan als normaal. De (IC-)vakantie wordt voor hen vooruitgeschoven, zodat de topics al in december uitgespeeld worden. De archievering zal een week eerder gebeuren en de nieuwe huisjesindeling zal begin december bekend gemaakt worden, waarna ze kunnen starten.

Als er verder nog vragen zijn, hoor ik dat graag.

Met permissie en groeten van het HT,
Aeson
« Laatst bewerkt op: 4 jaar geleden door Aeson Aegidius »

« [Reactie #1] : 4 jaar geleden »
Gebeurt de archievering IC een week eerder of OOC een week eerder?

« [Reactie #2] : 4 jaar geleden »
IC een week eerder. De jaarwisseling zal dus plaatsvinden rond 23 december 2013.