Welkom, reiziger. [Log in] of [registreer je]. [Activerings-mail niet ontvangen?]


home
contact
chat
2
1
1
Stuur bladwijzer

Iemand op de hoogte brengen van dit topic? Iemand vragen om hier een bijdrage te plaatsen? Stuur een bladwijzer!

Vlucht.  (235 keer gelezen)

Speeldatum: 30 januari 1299 (Midwinter)

0 leden en 1 reiziger bekijken dit verhaal.

« [] : 6 jaar geleden »
Gehavend kwam William aan bij een holle boom. De boom lag op zo'n tien minuten rennen van Bumetrel. Langzaam transformeerde hij terug tot hij weer in zijn tanna was. De weerwolf zag er gehavend uit. Meerdere sneeën van het glas zaten in zijn huid, zijn uniform zat onder het bloed en zijn enkel deed verschrikkelijk veel pijn.

Hij hijgde uit, was bang om achterna gezeten te worden. Dus snel pakte hij een bundel met spullen uit de boom en ging weer verder. Het lopen ging minder snel dan hij hoopte door zijn voet, maar hij had geen keus. Nu gepakt worden, zou hem waarschijnlijk zijn kop kosten.

In de bundel met spullen zat schone kleding en verschillende drankjes met swiss. Hij had van binnenuit de school hulp gekregen en daar was hij erg dankbaar voor. Er zou nu vast voor vertraging worden gezorgd en het zou William de kans geven ver weg te komen. En hopelijk was hij tegen die tijd alweer onherkenbaar geworden.

Hinkend vervolgde de jongen zijn weg. Pas na uren zou hij de rust durven nemen om zich om te kleden en het drankje te nemen. Het was tijd voor een nieuw begin. Hij zou binnenkort wel horen of de aanslag was gelukt. Voor nu moest hij eerst zijn eigen huid redden.