Welkom, reiziger. [Log in] of [registreer je]. [Activerings-mail niet ontvangen?]


home
contact
chat
2
1
0
Stuur bladwijzer

Iemand op de hoogte brengen van dit topic? Iemand vragen om hier een bijdrage te plaatsen? Stuur een bladwijzer!

Ik snap geen hout van die schout  (550 keer gelezen)

0 leden en 1 reiziger bekijken dit verhaal.

« [] : 4 jaar geleden »
Johannes de vampier keek eens om zich heen. Het was prachtig weer, het zonnetje scheen en hij glinsterde in de zon. Dus dit was Bumetrel? En ze wilden hem niet binnen laten? Nou, dan sprong hij wel over de muur! En hij nam een aanloopje en dankzij zijn superkracht belandde hij zonder moeite aan de andere zijde.

Onzinpost? Absoluut. Op Myrofas glinsteren vampiers niet en ze kunnen helemaal niet tegen zonlicht. Verder kun je ook niet over een muur springen.

Lees je zoiets, dan kun je natuurlijk je schouders ophalen of eens lekker lachen. Je kunt ook een bericht sturen naar het hulpteam dat deze post wel heel gek is. Dat is heel makkelijk, want onder elke post staat een 'knop' waar je dat mee kunt doen:Waar is deze functie precies voor?
- Het melden van posts die voor jouw gevoel niet kloppen (glinsterende vampiers, allemaal gm's, etc)
- Het melden van posts die je kwetsend vindt
- Het melden van posts die tegen de regels ingaan. (Zie http://myrofas.nl/regel/index.php?doc=boek&boek=Boek%201 en http://myrofas.nl/regel/index.php?doc=boek&boek=Boek%202)

Wat gebeurt er als ik zoiets meld?
Op een onzichtbaar stukje forum komt jouw melding binnen. Het hulpteam ziet de post waar het omgaat plus het commentaar dat je erbij gegeven hebt en beoordeelt jouw klacht. Als het hulpteam vindt dat de melding terecht is, dan gaat er een hop naar de 'overtreder' met de vraag of hij of zij de post wil veranderen. Vinden we de melding onterecht, dan gebeurt er niets met de post, maar krijg jij een hop met uitleg waarom we niets met de melding doen.

Maar ik wil niet klikken!
Het melden van posts is niet klikken vinden wij. Door een melding te sturen, help je indirect een andere speler om beter te worden in het spel. Of je wijst zo iemand op een stom foutje. Als je de 'meld dit aan de schout'-functie niet wilt gebruiken, kun je natuurlijk altijd zelf een hop sturen naar die andere speler.

Wie is eigenlijk die schout?
Het hulpteam is de schout. We vonden het toendertijd wel lekker middeleeuws klinken, maar misschien is het ook wel een beetje verwarrend.  ???
Echtgenoot van Tetachan Mocha

« [Reactie #1] : 4 jaar geleden »
Maar Ajith Tetachan, naast dat hele mooie knopje staat "gelogd" wat betekend dat dan? En als op die plek een raar getal staat?
« Laatst bewerkt op: 4 jaar geleden door Iarchon Lischa »

« [Reactie #2] : 4 jaar geleden »
Dat betekent simpelweg dat het forum ziet welk IPadres iemand gebruikte voor een bepaalde post.
No mercy for the wicked.