Welkom, reiziger. [Log in] of [registreer je]. [Activerings-mail niet ontvangen?]


home
contact
chat
2
1
1
Stuur bladwijzer

Iemand op de hoogte brengen van dit topic? Iemand vragen om hier een bijdrage te plaatsen? Stuur een bladwijzer!

Gymnastiek  (83 keer gelezen)

Speeldatum: 2 december 1308 (Begin winter)

0 leden en 1 reiziger bekijken dit verhaal.

« [] : 8 maanden geleden »
Het was avond. Het dichte wolkendek had enkele seconden geleden besloten langzaam haar zware bepakking los te laten, maar dat weerhield Kaimi er niet van om de gymnastiekles buiten te houden. Sterker nog, de regen en het koude weer gaven zijn les juist een extra dimensie. Nu het grasveld zo nat - en daardoor glad - was, zouden er vast de nodige ongelukjes gebeuren. Zo kon hij zelf ook nog enig plezier aan de les beleven.

Nadat Kaimi het grasveld afgezet had met pionnen en linten wachtte hij totdat zijn leerlingen aanwezig waren. Op tijd, natuurlijk. Zijn leerlingen wisten dat ze zijn gezellige nablijfuurtjes maar beter konden vermijden[1]. Toen iedereen aanwezig was, pakte Kaimi drie ballen van de grond en wierp deze naar drie leerlingen; van elke afdeling een[2]. 'Dit is wat we gaan doen,' zei hij vlak. 'Er zijn drie ballen in het spel. Heb je een bal in bezit, dan mag je iemand van de andere afdelingen af gooien. Ben je af, dan verlaat je het speelveld en ga je rondjes rondom het veld rennen, net zolang totdat het spel afgelopen is. Lopen met de bal is niet toegestaan. Verder zijn er geen regels, dus als je kleinzerig bent moet je maar je best doen om niet geraakt te worden. Duidelijk?'

Natuurlijk was het duidelijk. Hij was altijd duidelijk. De leerlingen verspreidden zich over het grasveld, waarna Kaimi het startsein gaf en het spel begon.
 1. Uiteraard mag je later aanschuiven, maar dit is op eigen risico  :engel:
 2. Voel je vrij om de eerste te zijn.

« [Reactie #1] : 8 maanden geleden »
Geïnteresseerd keek Lizzy om haar heen. Er waren veel leerlingen gekomen naar deze les, jong en oud, van alle rassen. Terwijl ze nog alles aan het observeren was zag ze iets op haar af vliegen. In een reflex ving ze de bal en klemde deze tegen haar borst.

Wat? Afdeling tegen afdeling? Shoot, zij als eerste jaars had nu de verantwoordelijkheid gekregen om absoluut niet de leerlingen van haar eigen afdeling af te gooien. Ik weet niet eens wie wie is! Verschrikt keek ze om haar heen, opzoek naar steun. Haar vergeetachtigheid had weer eens de overhand, als ze rustig had nagedacht had ze gerealiseerd dat iedereen de kleuren van zijn afdeling droeg. Deze realisatie kwam gelukkig al snel doordat een andere leerling als hint naar de shirtjes wees.

Het fluitsignaal weerklonk, het spel begon. Met een vluchtige blik had Lizzy snel door wie zich waar op het veld bevond[1]. Met een snelle draai draaide ze zich om en gooide de bal zo hard als ze kon richting de knieën van een wezen dat over het natte, gladde en modderige veld heen en weer schoot. Dit wezen had de kracht en de snelheid van de bal verkeerd in geschat, maar was dit game over voor deze persoon?
 1. @Red
Herinner je gister, droom over morgen maar leef vandaag <3
« Laatst bewerkt op: 8 maanden geleden door Lizzy Aynee »