Myrofas

Archief => Schooljaar 1290 => Archief => Bumetrel => Verhaal gestart door: Indy Culnámo op januari 27, 2008, 04:43:00 pm

Titel: Zwemmen?!
Bericht door: Indy Culnámo op januari 27, 2008, 04:43:00 pm
Met een grote grijns liep Indy langs de waterkant. Ze had hét perfecte idee bedacht én Lea ervan overtuigd om mee te gaan. Indy mocht wel trots wezen.

Dagenlang was het al ondraaglijk heet op Bumetrel. En dagenlang had Indy dan ook niet veel anders gedaan dan lessen volgen om daarna direct naar de binnenplaats of de boomgaard te gaan om in een boom te liggen. Tót ze hét plan bedacht; Zwemmen!  

En nu stond ze daar, langs het water en keek grijnzend naar Lea, die naast haar stond. Indy was er goed van bewust dat ze vréselijk zou gaan stinken als ze ging zwemmen. Dan was deels wolf zijn toch nog een minpunt.

'Nou...jij eerst of...?' Weer een grijns. Indy wachtte het antwoord niet af, ze schopte haar snikhete laarzen uit en sprong vanaf de kant het water in, hopend dat ze Lea zou natmaken.
Titel: Zwemmen?!
Bericht door: Raleana Wyliathel op januari 27, 2008, 04:50:00 pm
Lea sprong gillend opzij toen ze een plens koud water over zich heen kreeg.

'DAT IS NAT!' riep ze uit. 'En koud!' voegde ze er daarna nog aan toe.

Even keek Raleana naar het water. Ze had al lang niet meer gezwommen. Het meisje spreidde haar vleugels en zoefde vlak over het water, zodat ze niet nat zou worden.

Het was tot daar aan toe dat Indy haar er van overtuigd had om te gaan zwemmen... MAAR ZE ZOU NIET HET WATER IN GAAN! Als ze het water in zou gaan zou ze nat worden! En dat was nu niet echt de bedoeling van Lea.

Na even over het water gezoemd te hebben vloog ze naar de kant en ging daar zitten en keek naar Indy.

'Is het lekker in het water?' riep ze naar het meisje.
Titel: Zwemmen?!
Bericht door: Indy Culnámo op januari 27, 2008, 05:04:00 pm
Het water was heerlijk! Het halfwolfje dook en kwam vervolgens weer boven. Ze zag Raleana over het water scheren en uiteindelijk ging het luchtelfje op de kant zitten. Het leek er niet op dat ze in het water zou komen, daar moest Indy natuurlijk wat aan doen. Het halfwolfje kreeg weer een geniaal idee, ze was op dreef vandaag, dat bleek.

'Heerlijk! Kom je o-..' Ze maakte expres haar zin niet af, maar deed net of ze vast zat en liet zich onderwater zakken. Toen ze er zeker van was dat Lea haar vanaf de kant niet meer kon zien zwom ze dieper en vervolgens naar de kant. Nog steeds onderwater. Lea zou zich onderhand wel moeten afvragen waar ze bleef. En jawel, Lea's hoofd verscheen als een wazige vlek boven haar. Indy zette zich tegen een steen af en spoot naar boven. Haar handen eerst die, direct toen ze bovenwater kwamen, naar Lea's shirt grepen. Zodra ze de stof voelde greep ze die beter beet en trok.

'Heerlijk! Meekomen!'

Off: Godmode met toestemming xD


Titel: Zwemmen?!
Bericht door: Raleana Wyliathel op januari 27, 2008, 05:10:00 pm
Raleana keek geschrokken naar waar Indy hoorde te zijn... Ze was weg! Geschrokken kwam het meisje van haar plek en zoefde over het water naar de plek waar ze Indy voor het laatst zag. Met haar hoofd bijna in het water keek ze of ze het meisje kon vinden. Ze opende haar mond om Indy te roepen.

'Ind- blub.'

Voor Lea besefte wat ergebeurde lag ze in het water. Nouja, ze was onder water. Snel zwom ze naar boven om lucht te happen. Verbaasd keek ze wat voor zich uit en schoot daarna in de lach. Ze dook terug onder water na een grote hap lucht te hebben genomen en ging op zoek naar Indy. Wacht maar...
Titel: Zwemmen?!
Bericht door: Pepper Arathorn op januari 27, 2008, 05:40:00 pm
Het was een warme dag en Pepper besloot maar eens buiten een beetje te gaan rond lopen. Onschuldig als wat..
Maar ze had in de leerlingenkamer gehoord dat Indy en Raleana naar de rivier zouden gaan. Buiten de muren waar ze niet mochten komen. Toch was het meisje zo benieuwd of ze het echt gingen doen dat ze erheen liep om te kijken.
Eindelijk kwam ze aan en zag ze niemand. Wat raar..ik zou toch zweren dat ze hier zouden zijn. Nog even keek ze rond. Misschien waren ze er nog niet. Pepper zou nog even wachten.
Titel: Zwemmen?!
Bericht door: Tatiana Wyliathel op januari 27, 2008, 06:04:00 pm
Tatiana had al minstens 3 leerlingen zien verdwijnen... Ze waren buiten de muren van Bumetrel gegaan, wat helemaal niet mocht! Bij de derde kon Tatiana haar nieuwsgierigheid niet bedwingen en was haar gevolgd. Ze was bij een rivier uitgekomen. Tatiana had wel geweten dat die hier stroomde, maar ze was er nooit eerder geweest, simpelweg omdat het niet mocht.

Ze keek naar het meisje dat ze niet kende en keek daarna rond. Er waren er nog twee de muur over gegaan. Wie het waren had ze jammer genoeg niet kunnen zien, maar wat ze wel wist was dat ze over de boom waren geklommen die in de buurt van de muur stond, gigantisch groot was en waar nooit een leraar of wachter kwam. Tenminste, één ervan, de ander vloog.

Het meisje keek even naar het meisje, twijfelde even en vroeg toen: 'Wat doe jij hier?'
Titel: Zwemmen?!
Bericht door: Pepper Arathorn op januari 27, 2008, 06:18:00 pm
Pepper stond nog een poos te kijken. Opeens hoorde ze een stem achter haar!

'Wat doe jij hier?'

Pepper schrok zich dood en vloog ineens van schrik een stuk de lucht in. Snel draaide ze zich om en keek in het gezicht van een meisje die ze nog niet kende. 'Eum...ik stond hier...euuhh....Tja....' Pepper wist even nks te verzinnen. Het elfje wou niet zeggen dat ze hier stond te wachten tot Indy en Raleana kwamen. Ze lande weer.
Omdat ze geen antwoord wist vroeg ze hetzelfde aan haar. Zo had het meisje nog even tijd om een antwoord te verzinnen.

'Ik kan net zo goed vragen wat jij hier doet.'

Het was echt een stomme vraag eigenlijk. Maar ach het kon geen kwaad.
Titel: Zwemmen?!
Bericht door: Ice Thotas op januari 27, 2008, 06:40:00 pm
Ice had mensen horen zeggen dat een aantal myrofas van plan waren te gaan zwemmen. Het was de laatste dagen al ongewoon heet, voor Ice dan, op Bumetrel vergeleken bij zijn land van herkomst. Hij wist ongeveer welke kant hij op moest om bij de rivier te komen omdat hij zich vaag herrinerde dat hij een rivier gepasseerd was toen hij op Bumetrel aankwam.

Toen hij naar zijn idee de rivier naderde hoorde hij stemmen. Één ervan meende hij te herkennen als die van Peeper. Pepper! Wanneer othou ik nou eens een keer dat het Pepper is en niet Peeper! Hij kwam tussen de bomen vandaan en schreeuwde "HEE, WAT MOET DAT?!" Hij hoopte at de schrik er bij de twee aanwezigen er goed in zou zitten. Hij liep op ze toe en zag de zon schitteren in het koele water van de rivier. hij trok zijn laarzen uit en ging met zijn voeten in het water staan. Aaaahh, heerlijke verfrissing!
Titel: Zwemmen?!
Bericht door: Elmay Hamilton-Kilpatrick Leylia op januari 27, 2008, 07:23:00 pm
Een vreselijk, verschrikkelijk geluid was te horen. In een straal van 100 meter om Elmay heen, waar nu dus niemand was. Toch vloog er nu en dan een vogel verschrikt op. Maar het maakte de sirene niets uit. Ze vloog hoog door de lucht, boven het bos. Het was eeuwen geleden dat ze een end had gevlogen. Te veel eeuwen geleden. Dus op deze vrije middag had ze het maar gedaan. Dus nu vloog ze, en vliegen was heerlijk! Dat was dan ook waar dat verschrikkelijke geluid vandaan kwam.. Elmay zong.. Maar daar hield ze snel mee op. Verderop zag ze stipjes in de rivier. Stipjes die haar met geen mogelijkheid gehoord konden hebben. Elmay zetten vanuit haar grote hoogte een duikvlucht in, Steeds sneller ging ze. Ze herkende Indy en Lea in de rivier. Ze zag Pepper, Tia en een onbekend persoon. Een onbekend persoon die over enkele seconden in de rivier zou liggen. Ze viel, remde op het laatste moment met alle macht af, zodat ze zelf niet keihard tegen de grond zou klappen. Met al haar kracht duwde ze tegen de schouders van de jongen, die gelijk haar anders duizelingwekkende val af remde. Ze kwam keurig op de grond terecht, terwijl de jongen in de rivier belande. Ze keek naar Indy, en boog. Er zeker van dat Indy nu ook wel iemand in de rivier zou trekken. Lea ook, schatte ze.

"Hoe durf je zonder mij naar de rivier te gaan?"

Haar twinkelde ogen en brede grijns verraadde dat ze het helemaal niet meende.

Off: gm met toestemming.
Titel: Zwemmen?!
Bericht door: Rody op januari 27, 2008, 09:35:00 pm
Geruchten gingen dat er een stel leerlingen zouden gaan zwemmen. Toen Rody dat hoorde kon ze wel bedenken wie dat bedacht zou moeten hebben, Indy of Elmay of allebei. Rody zei het niet graag maar ze hadden gelijk. Het was bloedheet, zelfs de schaduwen konden niet voor genoeg verkoeling zorgen. Rody wist min of meer dat je niet buiten de kasteelmuren mocht komen, ze was immers nog eerstejaar en de rivier was daar, maar het was of omdat ze in een wat rare bui was of omdat ze de warmte niet meer aan kon, misschien beiden. Rody had besloten om maar in de beurt van de rivier te gaan tekenen. Aan de andere kant had ze ook wel weer zin om te zwemmen...

Rody liep in de richting van de rivier. ...waar ben ik eigenlijk meebezig?...regels aan mijn laars lappen... Ze keek even naar de grote vuurbol in de lucht en kreeg het meteen nog heter. ...daarom dus...

Het was niet erg moeilijk om de leerlingen te localiseren, lawaai maakten ze genoeg. ...misschien had ik Tári mee moeten vragen... Grote kans dat die niet wou, het was helemaal niks voor Tári om regels te overtreden. Ook niet van Rody, tenmiste dat had ze altijd gedacht, sinds een tijdje wist ze niet meer precies hoe ze was. Ze was de laatste tijd een stuk vrolijker, op zijn Rody's dan.

Leerlingen kwamen al in zicht. Rody scande even snel wie er waren...Ze zag Pepper, die nieuwe jongen, Tatiana, Raleana en, het zal ook niet, Indy en Elmay. Zonder iets te zeggen ging ze aan de waterkant zitten en pakte haar tekenspullen. Eigenlijk zou het perfect zijn als de andere niet zoveel lawaai hadden, maar dat dacht Rody even weg. Rody legde haar tekenspullen even aan de kant, schoof wat dichter naar het water, deed haar laarzen uit, stroopte haar broek op en deed haar voeten in het koele water. ...hier doe ik het voor... Rody geniette zowaar en pakte haar tekenspullen weer en begon te tekenen.
Titel: Zwemmen?!
Bericht door: Muleta Akahr op januari 28, 2008, 04:02:00 pm
Toen Muleta wat op de gangen had rondgelopen, had ze de een na de ander zien vertrekken. Op een gegeven moment begon dat haar toch op te vallen. Waar gaan ze allemaal heen? Dus liep ze naar een zo hoog mogelijke plaats op Bumetrel op, en volgde Rody zo lang mogelijk met haar ogen. Tenslotte kon ze haar niet meer zien. Toch was ze nu zo enorm nieuwsgierig, dat ze het echt niet kon laten om even te kijken. Het hoeft niet lang te duren. Je verschijnt, kijkt wat er is en verdwijnt weer. Lekker simpel Dus concentreerde ze zich op een plaats, net iets verder dan waar ze Rody had zien verdwijnen. Het ene moment stond ze hoog in een toren, het andere moment lag ze drijfnat in het water te proesten. Had iemand mij misschien kunnen waarschuwen dat hier de rivier lag? Gelukkig kon ze geweldig goed zwemmen, en ze had het vaak gedaan. Ook was het een stuk koeler dan droog en op de kant. Er was maar een probleem. Ze mocht hier niet komen. Er waren hier veel anderen, die ze zeker niet zou verraden, maar ze wilde zelf echt niet gaan zwemmen terwijl dat niet mocht. Dus zwom ze naar de kant, en kwam druipend de kant oplopen. Ze moest hier zo snel mogelijk weg.

off: als iemand mij weer het water in wil trekken: ga vooral je gang!
Titel: Zwemmen?!
Bericht door: Kerwen Meltiase op januari 28, 2008, 08:22:00 pm
Kerwen en Aelnil hadden samen wat speurwerk gedaan. Hier en daar wat gesprekken opgevangen, en gekeken waar myrofas heengingen. Het was bijna zo goed als duidelijk: er werd gezwommen. Ze maakten zich er niet druk over dat dat niet mocht. Het was toch logisch dat je ging zwemmen als het zo warm was? Misschien moesten de leraren ook maar komen! In ieder geval, Aelnil en Kerwen besloten mee te gaan zwemmen. Onopvallend liepen ze samen naar de rivier. Daar waren al heel wat myrofas. Kerwen trok direct zijn laarsen uit en sprong in het water. Het was heerlijk koel, en de warmte die de hele dag als een deken over hem heen had gelegen, leek nu weg. Hij zag iemand op de kant staan.

'Hé, joh, kom er ook bij!'

riep hij, en trok haar meteen het meisje het water in. Dat zou ze vast niet erg vinden, want in het water was het toch veel lekkerder?

off: tsja, als je mag gm'en maak ik daar ook gebruik van!
Titel: Zwemmen?!
Bericht door: Aelnil Falogain op januari 28, 2008, 08:33:00 pm
Hij liep rustig achter Kerwen aan richting de rivier. Daar aangekomen zag hij Kerwen gelijk in actie komen en het water in springen. Hij zelf daar in tegen wachte nog even beschijden bij de water kant. De laatste keer dat hij gezwommen had was óf zolang geleden dat hij het straal vergeten was óf hij had het gewoon nooit gedaan. Hoe dan ook, een beetje pootje baden kon geen kwaad en dus trok hij langzaam zijn laarzen uit en ging in het ondiepe water langs de oever staan.

Hij keek eens rond en zag dat het drukker was dan hij had gedacht. Het verbaasde hem niets dat hij vrijwel alleen maar Merifellers zag. Het water was echt heerlijk verfrissend en hij liep een klein stukje verder toen de rivier plotseling een stuk dieper werd en hij achter over languit in het ondiepe water viel. Hééérlijk! Omdat het zulks mooi weer was besloot hij om maar gewoon in het water te blijven liggen om even lekker af te koelen.
Titel: Zwemmen?!
Bericht door: Pepper Arathorn op januari 31, 2008, 01:42:00 pm
Geen antwoord kwam. 'Ach laat maar, kijk daar komen nog meer.'

Pepper vond het best leuk om eens op verboden terrein te zijn. Als eerste kwam Ice eraan. Ha ha grappig..mij krijg je niet aan het schrikken Nadat Ice was gearriveerd kwam Elmay die hem in het water duwde. Lachend keek ze toe.
'Het word hier nog eens druk.' Er kwamen telkens meer. Later was het een groot feest bij de rivier. Later kwam Aelnil ook met Kerwen aan.

'He Aelnil!' Het meisje liep de kant op van Aelnil. Het elfje wou verkomen om in het water te komen en stond dus een stuk van de oever af. Even later bedacht ze dat Aelnil niet makkelijk kon praten met haar dus besloot Pepper toch maar een stukje naar het water toe. 'Is het water lekker?' Vroeg ze aan Aelnil. Pepper hield eigenlijk niet veel van water, maar op zo'n warme dag kon ze misschien een uitzondering maken.
Titel: Zwemmen?!
Bericht door: Ice Thotas op januari 31, 2008, 02:40:00 pm
Terwijl hij in het frisse water stond te genieten, voelde hij opeens een harde duw in tegen zijn schouderbladen. Hij tuimelde voorover het water in. Het was onmogelijk om zijn val nog te stoppen.

Hij ging helemaal kopje onder en hij voeld zich tot op zijn ziel doorweekt. Gelukkig was hij een redelijke zwemmer. Hij draaide zich om in het water en keek wie de dader was. Hij zag dat er maar 1 nieuw aangekomen persoon was en dus vermoedde hij ook wie hem geduwd zou moeten hebben. Hij besloot er verder maar geen woorden aan vuil te maken en begon heen en weer te zwemmen.
Titel: Zwemmen?!
Bericht door: Aelnil Falogain op januari 31, 2008, 02:45:00 pm
Het water was heerlijk en Aelnil liep een stukje verder het water in. Vanaf de kant hoorde hij hoe Pepper onverstaanbare woorden naar hem schreeuwde. Hij gebaarde dat hij haar niet goed verstond en ze kwam dichterbij. Ze stond aan de kant, duidelijk vastbesloten het water niet aan te raken, daarom liep hij richting de kant, bukte en gooide een plens water in haar gezicht. Nu had ze gelijk antwoord op haar vraag 'Is het water lekker?' Hij keek haar lachend en met een vrolijk gezicht aan. Ze zou toch niet boos worden!
Titel: Zwemmen?!
Bericht door: Pepper Arathorn op februari 02, 2008, 11:02:00 am
Opeens was haar gezicht nat!
Even leek het meisje boos te worden, maar opeens schoot ze in lachen uit. 'Ja oké, het water is lekker! Maar ik ga er niet in! Alleen mijn voeten misschien.'
Het elfje ging zitten en deed haar laarsjes uit. Langzaam deed ze haar voeten in het water. Oké het is best lekker.
Langzaam gingen haar ogen dicht. Genietend zat ze nu aan de oever. Heen en weer aan het bewegen met haar voeten. Vergat even dat ze op school was.
Langzaam gingen haar ogen weer open en zag ze dat de meesten heerlijk aan het baden waren in het water. Glimlachend keek Pepper naar Aelnil. Ik hoop dat niemand opeens in het hoofd haalt me in het water te trekken. Ik weet niet hoe diep het hier is...
Titel: Zwemmen?!
Bericht door: Aelnil Falogain op februari 02, 2008, 03:29:00 pm
Pepper werd zoals hij al verwachtte niet boos op hem. Ze gaf zelfs toe dat het water lekker was en stapte de rivier een klein eindje in. Deze mooie kans kon hij toch niet aan zich voor bij laten gaan?! Hij pakte haar hand en vloog een stukje de lucht in, haar mee nemend in zijn vlucht. Hij vloog tot ongeveer ander halve meter de lucht en liet haar boven het midden van de rivier los. Het meisje viel naar beneden en belande in het water. Aelnil schaterde van het lachen en bleef nog even boven haar in de lucht zwefen.
Titel: Zwemmen?!
Bericht door: Pepper Arathorn op februari 02, 2008, 03:39:00 pm
Wat gebeurd er nu?
Aelnil had Pepper's hand gepakt en nam haar mee de lucht in. 'Aelnil, nee! Ik kan niet.....' Verder kwam ze niet want Aelnil liet haar al los boven het midden van de rivier.
Het moment voordat het elfje het water in viel ging angstaanjagend traag. Pepper zag het water langzaam op zich afkomen en zag Aelnil lachend toe kijken. Het meisje gilde het uit zodat heel bumetrel het zou kunnen horen.
Eindelijk kwam ze met een klap in het water terecht. Haar hoofd deed pijn en langzaam kwam de duistere bodem op haar af. Zou dit mijn einde zijn? Uit alle macht probeerde ze nog omhoog te komen maar het licht van de lucht kwam niet dichterbij, maar werd alsmaar donkerder. Het meisje kreeg water in haar mond en verdween langzaam de diepte in.
Titel: Zwemmen?!
Bericht door: Aelnil Falogain op februari 02, 2008, 03:59:00 pm
Nog steeds lachend keek hij toe. Pepper had het uitgeschreeuwd toen ze viel en was nu al een tijdje onder water. Aelnil vermoedde dat het een grap was maar maakte zich toch wel een klein beetje zorgen. Het meisje kwam niet meer boven en het aantal luchtbelletjes dat opsteeg uit de diepte begon angstaanjagend snel te verminderen. Hij vroeg zich af wat hij nu zou moeten doen en besloot na nog een halve minuut wat te doen. Hij liet zich voorover vallen en dook het water in.

De wereld om hem heen veranderde van een zonnig paradijs in een donkere en groenachtige hel toen hij het lichaam van Pepper daar op de bodem zag liggen. Nou was hij zelf ook niet de beste zwemmer maar toch deed hij zijn uiterste best om haar te bereiken. Hij bewoog zijn armen en benen ietwat onhandig en het lukte hem uiteindelijk otch om haar te bereiken, zei het akelig langzaam. Toen hij haar lichaam had bereikt draaide hij haar om zodat hij in haar gezicht kon kijken en zag dat ze haar mond nog steeds in dezelfde schreeuw geopent had. Zijn maag kromp ineen en zo snel als hij kon trok hij haar mee naar het oppervlak.

De groenige wereld verdween weer en maakte weer plaats voor een lichte en aangename versie. De zonnestralen waren een welkome aanraking op zijn natte en bleke gezicht toen hij probeerde Pepper uit het water te hijzen. Hij trok haar op de kant en legde haar op haar rug, knielde naast haar neer en schreeuwde "HELP!! Iemand help!!" Hij barste in tranen uit en wist niet wat hij moest dan.
Titel: Zwemmen?!
Bericht door: Pepper Arathorn op februari 02, 2008, 05:17:00 pm
Pap, bent u het? dat kan niet..U was toch dood? Teninste moeder en ik dachten dat u dood was. Waar bent u al die tijd geweest? Wij hebben u zo gemist.
Pepper was in een mooie droom, totdat ze opeens iemand aanwezigheid voelde. Het meisje hoorde nog net vaage woorden. Langzaam kwam alles weer naar boven. Aelnil die haar mee de lucht in nam, haar boven de rivier liet vallen, Pepper die niet kon zwemmen, de duisternis, water in haar mond.
Kuchend kwam ze bij. Het elfje zag Aelnil in tranen en zij probeerde een glimlach te maken. Het lukte haar niet. Haar lichaam was onbestuurbaar, behalve haar ademhaling en haar ogen.
Haar ogen deed ze snel weer dicht. Het licht deed pijn. Langzaam viel ze weer in een vaste slaap. Duisternis weer om haar heen.
Terug naar haar vader...
Titel: Zwemmen?!
Bericht door: Indy Culnámo op februari 02, 2008, 06:10:00 pm
Er was weer vanalles gebeurd om Indy heen. Zo was ze nog alleen met Lea, zo was het opeens een zwemfeest geworden. Indy had zich verbaasd over de snelheid waarmee de myrofas zich vermenigvuldigden. Binnen een paar minuten waren het er...veel.
Verschillende myrofas gingen meteen zwemmen, anderen bleven liever aan de kant. Indy kreeg de behoefte ze allemaal in het water te plenzen.
Ook Elmay kwam, tot Indy's grote vreugde. Ze had ook niet anders verwacht van de sirene.
Indy dook en kwam vervolgens weer met een noodgang boven, een vloedgolf aan water ging richting Tia, die was nog droog en daar moest nog wat aan gedaan worden, vond Indy. Ze grijnsde naar haar, hopend dat het water goed aangekomen was.

Plotseling scheerde Aelnil over haar hoofd, met een gillende Pepper aan zich. Indy grijnsde, het meisje viel in het water. Indy grijnsde nog steeds, maar deze verstomde langzaam wanneer het luchtelfje niet boven kwam.

'Kan ze wel zwemmen?!' gilde ze toen maar. Alsof het afgesproken was schoot Aelnil plotseling weer het water in. Indy was te verstomd om actie te ondernemen.  
Aelnil kwam boven, het leek een eeuwigheid te duren, hij had Pepper vast en legde haar op de oever neer.

"HELP!! Iemand help!!"  Het was Aelnil, plotseling kwam het halfwolfje weer in beweging. Als een pijl die zijn veilige boog verliet schoot ze naar de oever om vervolgens in high speed naast Pepper en een inmiddels huilende Aelnil neer te vallen. Ze duwde Aelnil een stukje aan de kant, haar natte lange haar viel over het gezicht van Pepper.

'Kon ze niet zwemmen?!' vroeg ze half schreeuwend. De ogen van Pepper waren open geweest, maar nu sloot ze ze weer. 'Pepper, Pepsi, hier blijven! Luister naar me Peps, ik ben het, Indy...' Ze hing half over Pepper heen en duwde op haar maag.  
'Heeft ze net water uitgespuugd?!' vroeg ze aan Aelnil. Indy duwde door, water, vooral rivierwater, moest buiten het lichaam blijven. Indy hield haar hoofd boven die van Pepper, ze was er niet meer zeker van of ze ademde.

Indy raakte langzaam in paniek. Pepper's leven kon haar wel degelijk iets schelen, Pepper moest nog dingen van Indy te weten komen, en haar daarna uitkafferen. Het was Pepper's tijd nog niet!
Titel: Zwemmen?!
Bericht door: Aelnil Falogain op februari 02, 2008, 06:37:00 pm
Snikkend boog hij zich over haar lichaam heen. "Nee Pepper! Nee!" Hij wist niet wat te doen. Hij had bijna de neiging om haar in haar oren te screeuwen tot ze wakker zou worden. Uiteraard wist hij wel beter en liet behalve zijn gesnik niets anders meer horen. Niemand kwam hem te hulp. Het kon ook niet anders aangezien het nog geen halve munuut geleden was dat hij had geroepen. Dus schreeude hij nog een keer, harder dit keer "HELP DAN TOCH!!"

Tot zijn vreugde kwam Indy aan gesneld en ze duwde hem zachtjes bij Pepper weg. 'Kon ze niet zwemmen?!' "Wat?" Langzaam drongen haar woorden tot hem door. "Ik weet het niet.." Wacht eens even?! Ze kon niet zwemmen! Oh nee! Ik heb haar vermoord!! Hij keek naar Pepper, Ze lag met haar ogen gesloten op de grond en Indy was bezig met op haar buik drukken. Wat doet ze?! Wat heeft het voor zin "Indy wat doe je?! INDY!! Blijf van haar af!" Hij duwde haar weg bij Pepper en boog zich over het bewusteloze meisje heen.

"Pepper ga nou niet weg! Kom terug! Oh Pepper het spijt me zo!! Dit was echt niet mijn bedoeling!"
Titel: Zwemmen?!
Bericht door: Indy Culnámo op februari 02, 2008, 07:06:00 pm
Zachtjes duwde ze op Pepper's buik, tegelijkertijd keek ze naar Pepper's mond, of daar water uit kwam. Het kwam niet, en Indy was een heel klein beetje gerustgesteld. Als Pepper geen water meer binnen had zou het wel goed komen, hopelijk. Met haar hand wilde ze controleren of het meisje nog ademde toen Aelnil haar ineens aan de kant duwde.

'Wat doe- ?!' Indy was verbaasd en half boos. Maar kennelijk snapte Aelnil niet wat ze van plan was. Het halfwolfje pakte de jongen stevig vast en dwong hem met lichte dwang opzij te gaan.  'Aelnil, ik help haar, ga aan de kant, zo kan ze geen water ophoesten, ik beloof je, ik doe haar niets...' Indy klonk gerustellend maar dwingend. Ze vreesde voor Pepper's leven...
Titel: Zwemmen?!
Bericht door: Pepper Arathorn op februari 02, 2008, 07:23:00 pm
Pap, neem me mee. Ik wil weer bij je zijn! Helaas weigerde haar vader. ‘Nee Pepper, jij moet nog veel dingen doen en veel avonturen beleven. Het is je tijd nog niet…’

Pepper kuchte en proeste het overige water eruit. Snel ademend deed ze haar ogen open. De zon scheen in haar ogen en daarbij zag het elfje ook nog twee figuren bij haar. Pepper probeerde wat te zeggen maar haar keel deed pijn. Er kwam alleen wat gekerm uit.
Eindelijk kon ze weer een glimlach op haar gezicht toveren. Maar die verdween gauw weer toen ze Aelnil in paniek zag. Met een schorre en heese stem vroeg ze wat er gebeurd was. Tenminste het meisje probeerde wat te vragen. Het kwam eruit als ‘Wabt sis der glebeulrd?’
 
Pepper probeerde omhoog te komen. Maar haar armen werkten niet echt mee, net toen ze half omhoog zat viel ze weer terug. Hmmm dat gaat niet helemaal goed.
Het elfje keek Aelnil en Indy dankbaar aan. Ze wist dat hun haar leven hadden gered.
‘Jullie zijn wel geschrokken he?’ Pepper praatte alweer wat makkelijker. Langzaam kwam er een grijns op haar gezicht.

Opeens schoten de gebeurtenissen nog een keer voor haar ogen langs.
Een klein giletje kwam uit haar mond. Haar ogen weid open. Het leek net of ze het echt weer mee maakte. ‘HELP!’ Riep ze in paniek. Haar handen om haar hoofd geslagen voor bescherming.  
Titel: Zwemmen?!
Bericht door: Aelnil Falogain op februari 02, 2008, 07:47:00 pm
Indy duwde hem weer bij Pepper weg en verzekerde hem dat wat ze aan het doen was Pepper zou helpen. 'Aelnil, ik help haar, ga aan de kant, zo kan ze geen water ophoesten, ik beloof je, ik doe haar niets...' Met moeite bedwong hij zichzelf om zich niet weer aan Pepper vast te klampen.

Tot zijn opluchting en vreugde opende Pepper haar ogen. Ze hoeste het water uit en brabbelde ‘Wabt sis der glebeulrd?’ "Oh Pepper! Je leeft nog!" Snikkend sloot hij haar in de armen en omhelsde haar stevig. Hierna liet hij haar weer los en vertelde het verhaal.

"Nou ik tilde je de lucht in om je in het water te gooien en toen kwam je op......" Hij werd abtubt onder broken door een schreeuwende Pepper. ‘HELP!’ Ze vouwde haar handen om haar hoofd uit angst en Aelnil sloot haar in zijn armen. "Rustig Pepper ik ben bij je, rustig maar. Er gebeurt je niks." Wat heb ik met haar gedaan?! Als het niet goed komt met haar vergeef ik het mezelf nooit!
Titel: Zwemmen?!
Bericht door: Indy Culnámo op februari 02, 2008, 09:01:00 pm
Ze had Aelnil aan de kant gekregen, maar toen opende Pepper plotseling haar ogen en Aelnil vloog weer op haar af, het halfwolfje aan de kant duwend. Opgelucht liet het meisje zich achterover in het gras zakken. Ze zuchtte een paar maal en hoorde daarbij de woorden van Pepper aan. Indy sloot haar ogen, zichzelf weer geruststellend.

‘HELP!’

Met een ruk schoot Indy weer overeind, opende haar ogen. 'Wattizer?!' Ze zag Aelnil zich al over Pepper ontvermen. Verschillende scènario's zeurden door haar hoofd terwijl ze naar het meisje keek. Beelden die ze verweg had gestopt kwamen terug. Indy stond op, liep het water in en verdween onder. Ze moest iets anders aan haar hoofd krijgen...

---
off: Saaie, vreselijke post, mijn excuses...><
Titel: Zwemmen?!
Bericht door: Autumn Aelosana op februari 03, 2008, 05:40:00 pm
Autumn was net aangekomen op Bumetrel, en het meisje had zich ingeschreven voor haar lessen. Het was een vreselijk warme dag, en ze kon Pepper nergens vinden. En dat terwijl zij de enige reden was dat Autumn nu hier was.. Ze besloot om de school een beetje te verkennen. De hele school leek wel leeg! De gangen waren leeg, en stil. Autumn besloot om maar naar buiten te gaan, misschien dat daar wat mensen waren! Ook buiten was het leeg…

Na een tijdje op het gras gezeten te hebben, was ze toch wel erg benieuwd naar Pepper, en hoe het met haar ging.. Aangezien Autumn wist dat hier vlakbij een rivier moest zijn, en ze Pepper een beetje kende, wist ze dat Pepper niet ver van die rivier kon zijn.  

Na een niet al te lange wandeling, kwam ze bij een drukbevolkte rivier aan. Nog steeds zag ze Pepper nergens.. Opeens klonk er een paniekerige schreeuw:

”HELP!”

Autumn schrok ervan! Deze stem leek verdacht veel op die van Pepper! Ze keek waar het geluid vandaan kwam, en daar zag ze Pepper op de grond liggen.. Met een  voor haar onbekende jongen naast haar.. Ze rende op Pepper af.

“Pepper! Wat is er gebeurd?” Dit vroeg ze aan Pepper, maar aangezien die niet reageerde richtte ze zich op de jongen:” Hé! Jij daar! Wat heb je met haar gedaan??”
Titel: Zwemmen?!
Bericht door: Pepper Arathorn op februari 03, 2008, 06:13:00 pm
Het water! Het zag er angstaanjagend uit. Het meisje werd door Aelnil gerustgesteld. Het was fijn dat ze zulke goede vrienden had. Indy was ook geschrokken en had haar geholpen. Het halfwolfje gaf dus wel om Pepper.

Langzaam ontspande het elfje zich weer. Het is over nu. Het is gebeurd. Nu weten ze dat ik niet kan zwemmen.

Opeens hoorde ze een stem. Een bekende stem.
Het meisje die had gevraagt wat er was gebeurd ging nu op Aelnil af.
Pepper dacht nog eens na. Waar ken ik die stem toch van? Weer probeerde ze omhoog te komen om te kijken wie dat nou was. Haar armen werkten toch wel wat makkelijker mee, maar nog steeds niet 100%. Al snel begonnen ze weer te knikken. Snel keek ze even om en zag een nachtelf. Zou ze het zijn? Daarna viel ze weer achterover. 'Auw.' Toch een beetje lachend keek ze weer naar de helderblauwe lucht.

'Autumn? Ben jij dat?' Het kwam zacht uit haar mond, maar ze zou het kunnnen horen.
Nog steeds met een glimlach keek ze naar de lucht.
Titel: Zwemmen?!
Bericht door: Aelnil Falogain op februari 03, 2008, 06:23:00 pm
Hij zat nog steeds naast Pepper op de harde grond toen ineens een stem riep: "Pepper! Wat is er gebeurd?” Aelnil herkende de stem niet en keek uit nieuwsgierigheid naar de oorsprong van de stem. Hij zag een onbekende nachtelf. Vrouw. Ze scheen Pepper te kennen!Vreemd! Hoe kent zij Pepper?!

Toen Pepper haar geen antwoord gaf richtte ze zich tot hem. "Hé! Jij daar! Wat heb je met haar gedaan??” Aelnil kromp ineen en zei meer tegen de grond dan tegen het meisje: "Ik.... Ik wilde het niet... Het was een ongeluk..." Hij voelde zich machteloos en schuldig.[/I]
Titel: Zwemmen?!
Bericht door: Autumn Aelosana op februari 03, 2008, 06:28:00 pm
Autumn schrok van de jongen. Hij leek ineens zo klein! Autumn sprak tot hem:"Rustig maar, niet bang zijn! Ik doe je niks.. wat is er gebeurd?" De jongen gaf haar geen antwoord..
Ondertussen sprak Pepper ook.. "Autumn? Ben jij dat?" Hoorde ze uit Pepper's mond komen. "Ja! Pepper! Wat is er met je gebeurd?". Autumn knielde naast Pepper, en boog over haar heen.. Ze was erg geschrokken van de half bewusteloze Pepper, en hoopte dat ze gauw weer de oude was.. Ze had haar nog zoveel te vertellen!
Titel: Zwemmen?!
Bericht door: Aelnil Falogain op februari 03, 2008, 06:51:00 pm
"Nou.." Aelnil had het nog steeds meer tegen de grond dan tegen het meisje. "Ik wist het niet... Ik tilde haar de lucht in om haar in het water te gooien en ik laat haar dus los in het midden van de rivier en.... Nou.... Ze kwam niet meer boven en dus dook ik erachteraan... Ik zag haar lichaam op de bodem liggen en..." Aelnil barste weer in snikken uit. "Ik.. Ik dacht dat ze dood was!" Alenil had het gevoel dat als hij nu verder zou vertellen hij het niet meer verstaanbaar zou kunnen doen vanwege het vele snikken. toch ging hij verder. "Ik... ik t-t-trok haa-aar op d-de k-kant e-en z-ze w-was be-bewus-te-loo-os! Ee-en uit-uiteindelijk w-werd z-ze wakk-kker" Met een betraant gezicht keek hij nu recht in het gezicht van het meisje.
Titel: Zwemmen?!
Bericht door: Pepper Arathorn op februari 03, 2008, 07:03:00 pm
Autumn vroeg gelijk om een verklaring. Pepper keek naar Aelnil. Het leek erop dat hij een steeds groter schuldgevoel kreeg. 'Aelnil, het is niet jou'n schuld. Ik had het gelijk moeten zeggen.' Het elfje haalde even adem. en ging daarna weer verder. 'Ik had misschien niet eens naar de rivier moeten komen. Het is echt niet jou'n schuld.'
Weer moest ze even op adem komen. 'Autumn, ik ben blij je weer te zien.'
Pepper glimlachte. 'Alles is toch goed gekomen?' Ze keek de twee bij haar aan. 'Ik ben blij dat ik zulke vrienden heb!'
Titel: Zwemmen?!
Bericht door: Rody op februari 04, 2008, 12:34:00 pm
Het viel Rody nog altijd mee, dat niemand haar in het water had geduwd of had gestoord, zover zat ze nou ook weer niet van de rest. Het hele gedoe met Pepper had ze wel opgemerkt. Alleen had ze het niet zo ernstig in geschat. Aelnil was Pepper maar wat aan het plagen, tenminste zo leek het in Rody's ogen. Dat Pepper niet kon zwemmen tja, op zo'n leeftijd verwacht je dat iedereen kan zwemmen. Rody genoot van het weer. Ze had een tekening gemaakt van de zwemmende myrofas. Ze had haar tekenspullen naast haar gelegd en was in het gras gaan liggen, nog steeds heen en weer gaand met haar voeten in het koele water. Ze genoot volop iets wat ze een lange tijd niet meer gedaan had. Ze keek naar een paar kleine voorbij drijfende wolkjes, het waren er maar een paar, voor de rest was de lucht strak blauw.

Rody was heerlijk aan het dromen. Pepper lag allang op de kant en Indy had zich over haar ontvreemd, tenminste daar ging Rod vanuit luisterend naar de stemmen. Opeens hoorde ze een nieuwe stem, eentje die ze nog nooit eerder had gehoord. ...een nieuwe leerling of... Rody ging overeind zitten. Ze zag een nachtelf met lang zwart haar. Rody ging ervan uit dat dat de eigenaar van de stem was. De nachtelf leek Pepper te kennen.
Titel: Zwemmen?!
Bericht door: Autumn Aelosana op februari 04, 2008, 04:33:00 pm
Autumn keek naar de jongen, die nog steeds gebukt op de grond zat, en kreeg medelijden met hem. Hij leek zo klein, en zo onschuldig, zoals hij daar naast Pepper op de grond zat te huilen. De jongen vertelde zijn verhaal, en Pepper reageerde. Wat het meisje zei, drong niet echt tot haar door. Ineens hoorde Autumn haar naam. Ze keek verward naar Pepper. Pepper lag nog steeds op de grond, met een vage glimlach. Nog steeds lette Autumn niet echt op.. Pepper sprak weer, en alleen de laatste twee woorden drongen tot de nachtelf door:”vrienden heb!”.  Autumn besefte dat haar vriendin het ook over haar moest hebben en lachte naar Pepper.

Autumn keek eens rustig om zich heen, en zag hoeveel verschillende Myrofas zich hadden verzameld bij de rivier. Daar, bij de waterkant zag ze een elfje liggen, met tekenspullen naast haar..  Het meisje interesseerde haar, zo rustig en alleen als ze daar lag. Autumn besloot om polshoogte te gaan nemen. Tegen Pepper mompelde ze dat ze zo weer terug was. Toen Autumn bij het elfje aankwam, leek het meisje totaal niet in haar geïnteresseerd. De nachtelf wist niet wat ze moest doen. Ze was al bijna weggelopen, toen ze zichzelf hoorde zeggen:”Hallo, ik ben Autumn.. wie ben jij?”
Titel: Zwemmen?!
Bericht door: Rody op februari 06, 2008, 06:17:00 pm
"Hallo, ik ben Autumn.. wie ben jij?" Rody keek op. Het was het nieuwe meisje. Nieuwelingen kwamen nooit als eerst naar haar lopen. Rody zuchte. Ze keek het meisje aan. "...wil je dat weten?...Rody..." Ze ging weer in het gras liggen, voeten nog steeds in het water bungelen. ...daar gaat mijn rust...en dan ook nog een nieuweling...kan Indy me niet komen redden ofzo... Rody vroeg zich af waar die eigenlijk was. Ze was in het water gesprongen wist Rody. ...maakt het ook uit... Ze bleef naar de lucht staren hopend dat het meisje iemand anders ging storen.
Titel: Zwemmen?!
Bericht door: Indy Culnámo op februari 07, 2008, 07:54:00 pm
Na een paar keer te hebben gedoken voelde Indy zich zichbaar beter. Het was alsof er een last van haar was afgevallen, geen zware, maar toch een lastige last. Indy begon weer te grijnzen, zulke vervelende gevoelens bleven duidelijk niet lang bij Indy hangen.

Langzaam liet Indy zich naar de oever drijven om daar, nog steeds in het water liggend, op de loer te gaan liggen. Ze had gemerkt dat er een nieuw persoon was gekomen. Een nachtelf met lang, zwart haar. Ook had Indy gemerkt dat deze een gesprek met Rody aanging. Of aandurfde was misschien beter op zijn plaats. Rody had een hekel aan gesprekken, iets wat Indy onderandere persoonlijk ondervonden had. Ze vond het dan ook geweldig om de nieuweling zo bezig te zien, en vooral om te zien hoe Rody zich mateloos irriteerde. Het halfwolfje kreeg bijna medelijden, ze mocht het luchtelfje wel.

Langzaam kwam Indy verder in beweging. Ze trok zichzelf op de kant en liep, nee, sloop, uiterst langzaam en geluidloos richting Rody en de nieuweling. Snel keek ze nog even over haar schouder naar achteren, zoekend naar Elmay. Je wist maar nooit als de sirene plotseling een verrassings aanval inzette, dat kon nu even niet.
Toen ze zeker wist dat Elmay nog gewoon Elmay was en geen aanval op Indy voorbereidde, richtte ze zich weer op de nachtelf, die met de rug naar haar toe het perfecte slachtoffer vormde. Op een paar meter afstand sprong Indy dan ook met een geweldige grom op haar af, een snoekduik.

Dit moest de nieuweling wel tot grondniveau brengen...
Titel: Zwemmen?!
Bericht door: Pepper Arathorn op februari 10, 2008, 01:16:00 pm
Wanneer Autumn naar Rody liep probeerde Pepper op te staan. Beetje bij beetje kwam ze omhoog. Eindelijk stond het meisje weer. Met de neus in de lucht snoof ze wat frisse lucht naar binnen. 'Dat doet me weer goed.' Glimlachend keek het elfje naar Aelnil.
'Ga jij maar weer zwemmen, dan blijf ik hier wel genieten van het zonnetje.'
Even rondkijkend zag Pepper dat Autumn Rody een beetje aan de praat kreeg.
Wow ze doet het goed bij Rody, maar dat kan nooit lang duren

Al snel kreeg het meisje in de gaten dat Indy sluipend naar Autumn sloop. Voordat ze het wist kwam er een gluid uit haar mond wat ze lang niet meer had geproduceerd. Het was het geluid dat Pepper en Autumn hadden voor gevaar. Zou Autumn het nog herkennen? Zo niet, dan heeft ze pech met Indy op haar rug....

Wachtend op de reactie van Autumn keek ze vol spanning de richting op van Indy. Wat zou zij wel niet denken..Het is een hoog en schel geluid..Indy zou het goed gehoord moeten hebben.... Grinnikend keek Pepper naar de gebeurtenissen voor haar.
Titel: Zwemmen?!
Bericht door: Autumn Aelosana op februari 12, 2008, 07:27:00 pm
Autumn schrok van het schelle geluid dat haar vriendin produceerde. Dit was hun teken voor gevaar! Er moest dus iets aan de hand zijn. Juist op het moment dat de nachtelf zich omdraaide, zag ze het wolfje op haar af komen. BAF! Voordat Autumn ook maar met haar ogen kon knipperen, lag ze op de grond. Met het meisje bovenop haar. Autumn keek het wolfmeisje aan. Ze tilde haar een beetje op, en duwde haar van zich af. Het elfje keek boos, maar eigenlijk moest ze er zelf wel om lachen. Ze krabbelde overeind.

Ze keek naar de grond, naar het wolfje. Voordat ze het wist, lag ze alweer op de grond. Dit keer niet door schuld van een ander, maar dit keer door haar eigen stomme zelf. Het begon een gewoonte te worden, dat vallen. Toch, moest ze zeggen, dat de wereld er vanaf de grond heel anders uitzag..Nou ja, daar hadden we het niet over.

Autumn ging nogmaals overeind zitten, en lachte naar het wolfje. “Dankjewel hé! Dat had ik nou net even nodig…”
Titel: Zwemmen?!
Bericht door: Rody op februari 13, 2008, 11:25:00 am
Alsof Indy, Rody's gedachten kon lezen kwam het wolfgeval tevoorschijn. Rody had haar hoofdgedraaid en had het nachtwezen voorbij gekeken en zag Indy op haar prooi afsluipen. Rody moest even glimlachen ...brave wolf... waarnaar ze haar hoofd weer naar de lucht draaide, de rest van het schouwspel zou ze wel horen. Terwijl ze lag te wachten op de gil van het nachtwezen, hoorde Rody opeens een schel geluid. Rody duwde zichzelf omhoog en ging zitten, ze kwam erachter dat het vage geluidje van dat Pepper kind kwam. Juist op dat moment draaide het nachtwezen, Autumm, zich om, maar kreeg nog steeds Indy op zich, iets wat blijkbaar één van Indy's specialiteiten was. Het nachtwezen duwde Indy van zich af en krabbelde overeind, waarnaar ze na een korte tijd weer viel. ...kan nog niet eens op eigen benen blijven staan... Rody had het wel weer gezien en ging weer liggen, handen onder haar hoofd, ogen gesloten. Ze hoorde het meisje, Indy nog bedanken. ...vaag kind...wie wil er nou steeds op de grond geduwd worden... "...bedankt Indy..." mompelde Rody, doellend op het feit dat de halfwolf haar gered had van het vervelend nachtwezen.
Titel: Zwemmen?!
Bericht door: Aiden Monte op februari 15, 2008, 06:23:00 pm
Aiden kwam fluitend aanlopen. Het was echt heerlijk weer, en daarom was hij naar de rivier gegaan. Het was hem iets te warm. Helemaal nadat Karta hem had afgebeuld. Nou, ja, afgebeuld... Hij grinnikte; de training viel hem mee, hij had gedacht dat hij het wel zwaarder zou hebben.
Een andere reden dat hij naar de rivier ging was omdat hij nog geen kamer had, en Aiden had ook geen idee waar de andere wachters sliepen. Of er zelfs wel een apart gedeelte was voor hun.

Hij zag dat het er al best druk was, maar dat kon hem niet verstoren. Hij dumpte al zijn spullen en kleding, op zijn broek na, op de kant en dook toen het koude water in. Het was zalig! Echt een heerlijke verfrissing. Aiden bleef onder water zolang hij kon en toen hij boven kwam bleef hij rustig even rond dobberen en keek naar de leerlingen.
Hij haalde even een hand door zijn haar wat er voor zorgde dat het naar achteren ging in plaats van voor zijn ogen en er plukjes ophoog stonden. Zijn vlecht streek hij maar achter zijn oor.
Hij zwom nog even door maar ging toen op de kant zitten en liet zijn benen in het water bungelen. Ondertussen bekeek hij de leerlingen kritisch.
Titel: Zwemmen?!
Bericht door: Aelnil Falogain op februari 15, 2008, 08:00:00 pm
Aelnil observeerde Pepper nog even voor de zekerheid maar, uiteindelijk besloot hij dat het weer goed met haar ging. Hij draaide zich om richting het water en vloog een stukje de lucht in. Boven de rivier bleef hij even zwefen voor hij zich als een pijl het water in liet vallen. Hij verliet de warme en bloedhete wereld voor even en genoot van de frisheid van het water. Om zich heen zag hij vissen weg vluchten.

Toen hij zijn hoofd weer boven water stak zag hij tot zijn schrik een wachter verschijnen. Snel vloog hij op uit het water en landde achter Pepper. Druipend en een beetje verschrikt zei hij "Pepper, een wachter!! Dit kan niet goedgaan!" Hij keek nog steeds verschrikt naar de wachter. Als dat maar goed gaat!
Titel: Zwemmen?!
Bericht door: Autumn Aelosana op februari 16, 2008, 04:07:00 pm
Het meisje waar ze mee had staan praten, voordat ze op de grond werd gegooid door het wolfje, draaide zich weer arrogant om. Het leek alsof ze totaal geen interesse in de andere Myrofas had. Ze draaide zich weer om naar het meisje, en besloot het gewoon nog een keer te proberen. Zo’n hekel kon ze niet hebben aan Autumn, ze kende haar nog niet eens.
Ze keek om zich heen, en zag Aelnil weer zo verschrikt kijken. Het leek zijn hobby wel. Het leek haar een gecompliceerde jongen, ze zou nog wel eens met hem gaan praten. Maar eerst eens met dat chagrijnige kind praten.

Ze keek naar het meisje, ze lag alweer onderuitgezakt met haar ogen dicht. Autumn zette een stap in haar richting, en deed haar mond open om wat te zeggen.

“Hey, Rody was je naam he? De mijne is Autumn! Hoe gaat het?...”
Titel: Zwemmen?!
Bericht door: Aiden Monte op februari 16, 2008, 06:47:00 pm
Aiden had een beetje liggen soezen maar opende nu lui een oog. Blijkbaar hadden ze het over hem. Hij richtte zich op, liep op de twee leerlingen af en keek ze nieuwsgierig aan.
De jongen zag er wat verschrikt uit, merkte hij op. 'Hmm... dat is vaag, het is nog wel zo'n mooie dag.' dacht hij, enigszins afwezig.
"Hey, wat is er aan de hand? Waarom denk je dat dit niet goed kan gaan?" Aiden snapte er werkelijk waar helemaal niks van. Hij keek verbaasd van de jongen naar het meisje en weer terug.
"O, laat ik me even voor stellen; ik heet Aiden." Zei hij hartelijk.
Titel: Zwemmen?!
Bericht door: Aelnil Falogain op februari 16, 2008, 07:09:00 pm
Hij zag dat de wachter op hem af kwam lopen. O nee! Tot zijn verbasing deed de wachter erg vriendelijk tegen hem. "Hey, wat is er aan de hand? Waarom denk je dat dit niet goed kan gaan?" Weet de wachter niet dat het hier verboden is voor leerlingen?! Hij keek de wachter even verbaasd aan en zei "Oh niets... Er is niets... Hoe komt u erbij? Er is niets!" Hij keek even scheef naar Pepper.

Om nog een schepje bovenop zijn verbaasdheid te doen stelde de wachter zich voor! "O, laat ik me even voor stellen; ik heet Aiden." Nou, die wachters van tegenwoordig zijn ook niet weer wat ze geweest zijn! "Aangenaam, Aelnil Falogain meneer." Hij keek nog steeds een beetje verbaasd.
Titel: Zwemmen?!
Bericht door: Aiden Monte op februari 16, 2008, 07:22:00 pm
'Hmmm... schichtig, dat was het juiste woord om de jongen te omschrijven,' bedacht hij, inwendig grinnikend.
Er was niets?! tss... waarom konden kinderen niet liegen?
[/I]"Aangenaam, Aelnil Falogain meneer."
Aiden lachte. "Gewoon Aiden hoor Aelnil." hij keek even om zich heen. "Ik ben even aan Karta ontsnapt, goed idee van jullie om ook te gaan zwemmen. Maar, Aelnil, je spreekt jezelf tegen. Als er niets is, waarom in de vrede deed je dan net zo paniekerig?" Afwachtend keek hij Aelnil aan. Hij had zo'n donkerbruin voor gevoel.
"Is het soms verboden voor leerlingen om hier te komen?" hij zei het op zachte toon en keek hem doordringend aan.
Titel: Zwemmen?!
Bericht door: Aelnil Falogain op februari 16, 2008, 07:44:00 pm
"Gewoon Aiden hoor Aelnil."  Dit negeerde hij maar even, hij was benieuwder naar de reactie op zijn woorden. Dus ik spreek mezelf tegen? "Is het soms verboden voor leerlingen om hier te komen?" Kijk, meneer de wachter vind z'n verstand terug! "Nou, Zo zou je het kunnen stellen?" Hij keek een beetje schuldig naar de wachter en vroeg voorzichtig "U gaat ons toch niet verraden? Alstublieft!" Als de wachter hen zou verraden, dan nog zou het niet ál te erg kunnen zijn maar hij had liefer geen straf! Zijn bibliotheek arrest zat hem nog vers in het geheugen en hij zat niet op een herhaling te wachten!
Titel: Zwemmen?!
Bericht door: Aiden Monte op februari 16, 2008, 07:55:00 pm
Aiden grinnikte, dus hij zat goed! Ha, dat was even leuk.
Hij deed alsof hij zwaar nadacht en in tweestrijd was.
Toen lachte hij weer zijn tanden bloot. "Rustig maar, ik weet van niks. Ik ben nieuw hier namelijk, dus ik kan hier makkelijk onderuit komen."
Hij keek even richting Bum. Hij was gewoonweg weg gelopen bij de training, alweer. Hij grijnste. Aiden betwijfelde of Karta het leuk zou vinden, maar jah, het was haar eigen schuld. Hij keek weer naar Aelnil.
"Ik ben nog niet helemaal bekent met de regels en ik zal dit niet bestraffen want het water is gewoonweg heerlijk. Straffen uitdelen doe ik wel in het kasteel als ik niks beters te doen heb."
Titel: Zwemmen?!
Bericht door: Aelnil Falogain op februari 16, 2008, 08:12:00 pm
Het leek alsof de wachter in een diepe tweestrijd verkeerde, gespannen keek Aelnil toe. Tot zijn opluchting verzekerde de wacht hem dat hij hen niet zou verraden. "Heel erg bedankt meneer!! Ik bedoel Aiden." Hij glimlachte nog even naar de wachter en draaide zih om richting het water. De wachter had gelijk, het water wás heerlijk! Met een grote duik belande hij weer in het water, voor de zoveelste keer genietend van het water. Hééérlijk!! Hij zowm hen en weer, dook een paar keer onderwter tot hij uitgeput op de kant ging liggen, badend in het zonlicht.
Titel: Zwemmen?!
Bericht door: Indy Culnámo op februari 16, 2008, 09:18:00 pm
Midden in haar vlucht hoorde Indy een soort hoog geluid. Indy herkende het niet, het verbaasde haar.
Desondanks raakte het halfwolfje de nieuweling wel degelijk. Een frontale botsing, nieuweling viel, Indy ook, maar die kwam netjes op haar pootjes terecht. Nou nee…op de nachtelf terecht. Deze duwde haar lichtelijk boos van haar af, stond op en viel nogmaals. Indy moest grijnzen.

Het halfwolfje ging rechtop staan, klopte haar kleding af en lachte lieflijk. Plotseling werd ze van beide kanten bedankt. Door de nieuwe, maar ook door Rody, zachtjes. Indy stond er verbaasd – maar grijnzend- bij, niet zo goed wetend wat te doen.

Op dat momend kwam er nog iemand aan, een wachter, nieuw. Indy wist het, ze had het al gehoord, waarschijnlijk werd het met deze wachter nog moeilijker om  ’s nachts weg te glippen. Niet dat ze dat vaak deed, de laatste tijd eigenlijk helemaal niet meer. Toch wist Indy dat het snel weer ging komen, de wolven werden ongeduldig.
Ze volgde hem met haar ogen, ze volgde zijn zwemmen, er was immers niets beters dan te weten wat je voor je kon krijgen. Niet dat ze dat zou willen.
Hij ging op de kant zitten, een gesprek met Aelnil. Aiden was zijn naam.

Indy’s aandacht verslapte. Ze merkte dat de nieuwe, wie Autumn scheen te heten, het opnieuw met Rody waagde. Indy schudde haar hoofd. Sommige myrofas leerden ook niets.
Deze keer wilde Indy niet ingrijpen. Ze liep weg van Autumn en Rody. Aelnil sprong net in het water. Doelbewust liep Indy op de wachter af, bleef op een korte afstand achter hem staan. Al zou hij haar niet gehoord of gezien hebben, dit was zijn kans om haar te ruiken. Haar natte vachtharen van haar natte wolvenstaart en oren kon je gewoon niet missen, dat stonk…natte hond zou je haast kunnen zeggen.  

Het halwolfje was vergeten wat ze wilde. Wilde ze naar het water, wilde ze naar Aiden. En al wilde ze naar de wachter, wat wilde ze dan?

Nieuw idee, een meer Indy-like idee.

Kort aanloopje…afzet…, met een sierlijke, acrobatische draai wat wel iets weg had van een salto, zeilde Indy over, ja óver de wachter heen. Ze raakte hem niet, daarvoor sprong ze te hoog, wel zou hij iets van natte spettertjes kunnen voelen. Indy’s vachtharen drogen niet bijster snel.
Met een wolvenkreet raakte Indy het wateroppervlak, het water spatte hoog op. Indy was tevreden.  Ze zwom naar de kant, klom daarop en schudde zich, in de buurt van Aiden en nu ook van Aelnil, uit, waarbij de spetters in het rond vlogen. Wolflijk.

Grijnzend, vanzelfsprekend.

Titel: Zwemmen?!
Bericht door: Aelnil Falogain op februari 17, 2008, 12:18:00 pm
Met zijn ogen gesloten, genoot hij van de heerlijke warmte van de zon. Hij lag te dagdromen over Leasy toen hij ploteseling ruw werd verstoord door water spetters die hem overvielen. Met een ruk zat hij overeind en keek om zich heen om uit te vinden wie de dader was. Het geen dat hij zag verbaasde hem niets, wie anders kon het zijn dan Indy?! Hij zette zich af en vloog razendsnel op haar af. Hij zou haar krijgen, dat rare wolfgeval!! Mits hij natuurlijk niet flauwviel van de stank die om haar heen hing.
Titel: Zwemmen?!
Bericht door: Indy Culnámo op februari 17, 2008, 12:33:00 pm
Ze was nog maar net gestopt met het uitschudden of Aelnil kwam plotseling overeind. Hij kwam met een noodvaart naar haar toe gevlogen, Indy reageerde pijlsnel.

Ze liet zich vallen, plat op de grond. Grijnzend zag ze wat er gebeurde, het luchtelfje had het kunnen weten, hij had haar immers al een keer getracht aan te vallen. Een mislukte poging, net als deze keer.
Hij kon niet meer optijd remmen. Indy zag zijn blik veranderen toen hij dat ook merkte. Een pracht moment.

Doordat zij tussen Aelnil en de wachter instond, lag, beter gezegd, had Aelnil een grote kans om de wachter van dichtbij te kunnen bekijken. De wachter moest een goed reactievermogen hebben, wilde hij het luchtelfje nog ontwijken.

---
Godmode Aelnil met toestemming ^^
Titel: Zwemmen?!
Bericht door: Aiden Monte op februari 17, 2008, 02:23:00 pm
Aiden zag het allemaal een beetje verward aan. Hij werd goed nat van de uitschud poging van het... halfwolfje? Toen hij Aelnil op zich af zag suizen rolde hij nog net op tijd opzij zodat hij ongeveer naast het meisje kwam te liggen. Lachend keek hij Aelnil na. "Lekker mis." schreeuwde hij. Met een grote grijns keek hij even opzij. 'gezellig,' vond hij. Dit was echt stukken beter dan in het snikhete kasteel verkeren. Bovendien kon je anderen nu lekker plagen, zonder dat het heel erg was. Hij vond het wel leuk dat ze niet gesloten reageerden op zijn komst bij het waterfestijn.

Hij kneep zijn ogen even samen en grinnikte. Zou hij het doen? Zonder zich te bedenken kwam hij half overeind en probeerde het meisje de rivier in te duwen. Als hij zelf meegetrokken zou worden zou dat niet erg zijn.
Titel: Zwemmen?!
Bericht door: Indy Culnámo op februari 17, 2008, 06:18:00 pm
De wachter was een goede, hij rolde optijd opzij, Aelnil scheerde over hem heen. Indy grijnsde, Aiden kwam naast haar te liggen. 'Gezellig,' redeneerde hij. Indy knik-grijnsde en staarde ondertussen Aelnil na.

Het halfwolfe lette niet op en dat werd haar fataal, nou ja, bijna dan. Aiden kwam plotseling half overeind en haalde naar haar uit. Ze was er verrast, reageerde te langzaam.
Al snel werd het een soort duw en trek partijtje. Ze was er immiddels achter dat hij haar in het water wilde hebben, maar dat ging natuurlijk zomaar niet.

'Jij gaat gezellig mee, wachtertje!' Ze grijnsde weer, een lichte twinkeling was in haar ogen te zien. Ze greep hem beet, misschien pijnlijk voor hem, maar ja, dan had hij dit maar niet met Indy moeten maken, Indy's nagels waren over het algemeen gewoon scherp.

Het water kwam dichterbij, ze hield de wachter goed vast, keek hem plagerig, grijnzend aan. 'Gezellig hea?'

-----
Quote (selected)
Als hij zelf meegetrokken zou worden zou dat niet erg zijn.

Vat ik even op als een uitnodiging voor een godmode ^^ Bij deze, heb je er problemen mee, dan hoor ik dat wel ^^


Titel: Zwemmen?!
Bericht door: Eloïsa Ahrundati op februari 17, 2008, 06:57:00 pm
Eloïsa stond al een tijdje van een afstand te kijken. Het was prachtig weer, en de fee had alleen een lichtblauw jurkje aan samen met haar vlammende rode haar wapperde in de zomerwind. Er verscheen een glimlach op haar gezicht bij het zien van de stoeiende myrofas. Nou weet ik weer waarom ik van mijn werk hou... Kinderen waren fantastische wezens. Hoe oud ze ook waren. Dit waren jonge onzorgde myrofas die genoten van het leven en de vrijheid hadden om te zijn wat ze waren. Ze was geschrokken toen een meisje verdronken leek te zijn, of wat er ook gebeurde. Maar haar medeleerlingen hadden het fantastisch opgelost.

Voor het eerst, sinds ze zich op Bumetrel bevond voelde ze geen wrok als ze aan haar familie terug dacht. Misschien dat die gevoelens wel weer terugkwamen, maar dit moment koesterde ze. Zij was niet degene die fout was. Zij was degene die de moed had gehad om de stap te nemen naar wat ze echt wilde zijn. De fee wist niet of ze het gedurfd had zonder Eli, een mens. Maar haar grootste leermeester en de grootste vriend die ze ooit had gehad. Het was alsof hij achter haar stond en haar naar het water duwde. De fee liep verder. Het schouwspel bekijkend van de arme wachter Aiden die aan de genade van Indy Culnámo was overgeleverd.

'Is het erg als deze oude verbitterde vrouw haar collega komt redden?' vroeg ze met twinkelende ogen.
Titel: Zwemmen?!
Bericht door: Indy Culnámo op februari 17, 2008, 07:31:00 pm
Nog steeds in zware strijd verwikkeld probeerde Indy Aiden het water in te krijgen. En moeilijke taak, maar Indy's motto op het moment luidde: Hij gíng, mét of zonder Indy. Als was zonder Indy natuurlijk beter voor haar ego.
De tuinvrouwe kwam haar blikveld binnengewandeld.

'Is het erg als deze oude verbitterde vrouw haar collega komt redden?'

Indy keek haar grijnzend aan. De ogen van de tuinvrouw twinkelden, die van Indy ook.

'Helaas, vandaag gaat meneertje wachter waterhappen.' Ze wende zich weer tot Aiden. 'Ga je mee?' vroeg ze poeslief, daarna verplaatste ze haar gewicht met een ruk naar achteren, hopend dat Aiden zijn gewicht zou verliezen en in het water zou tuimelen...
Titel: Zwemmen?!
Bericht door: Rody op februari 18, 2008, 01:02:00 pm
Het nachtwezen kon haar gewoon niet met rust laten. Ze vond het zelfs nodig om zich nogmaals voor te stellen. ...na één keer weet ik je naam ook wel... Rody raakte een beetje geergerd. Naja eigenlijk was ze dat al na de eerste keer. Het meisje had gevraagd hoe het met haar ging. Rody gaf geen antwoord. Ze bleef nog even naar de blauwe lucht kijken. Ze lag hier net zo lekker, kon het nachtwezen gewoon niet snappen dat Rody niet wou praten.

Rody zuchtte en ging overeind zitten. Ze keek rond, langs de nachtwezen. Nog steeds waren Myrofas in het water aan het spelen of langs de kant aan het zitten. Het leek wel alsof het hele kasteel hier ongeveer was, er kwamen steeds meer bij. Rody ontdekte het schouwspel tussen Indy en een andere man, iemand die Rody nog nooit gezien had. Rody ging ervan uit dat ze elkaar het rivier in wilde krijgen. De tuinvrouwe leek de man ter hulp te komen.

Haar ogen gleden over de omgeving. Opeens merkte ze een plekje op, achter het schouwspel van Indy en de man, die er volgens Rody beter uitzag dan haar huidige plek. Als het nu niet duidelijk was dat Rody niet met de nieuweling wilde praten dan wist ze het ook niet meer. Rody stond op, pakte haar tekenspullen en laarzen. Ze keek de nieuwe nachtelf aan. "...straks gaat het goed met me..." En liep richting haar nieuwe plekje. Ondertussen bekeek ze het schouwspel, nieuwsgierig of Indy de man in het water kreeg.
Titel: Zwemmen?!
Bericht door: Aelnil Falogain op februari 18, 2008, 02:33:00 pm
Hij miste Indy en scheerde snel op Aiden af. Gelukkig voor deze dook hij optijd weg maar Aelnil zelf scheerde door richting bosjes. Hij liet een harde schreeuw horen, kon niet mer optijd stoppen en belande ruw in de bosjes.

"Aaauuw..." Een kreun ontsnapte aan zijn lippen. Aelnil lag zowat opgevouwen in de bosjes met takken in zijn haar, zijn knie geschaafd en zijn arm in een pijnlijke hoek gebogen. Nog een kreun "Aauuww..."

Moeizaam stond hij op uit zijn benarde positie en liep wankelend naar het water. Een beetje duizelig keek hij naar Indy en Aiden die elkaar in het water probeerden te krijgen. Hij zag een beetje dubbel maar al snel ging dit weer over. Zijn knie bloedde een beetje en dus sprong hij het water in om het weg te krijgen. Hierna ging hij weer rustig in de zon liggen, met alleen nog een beetje last van de schaafplek en een verrekte spier in zijn arm.
Titel: Zwemmen?!
Bericht door: Aiden Monte op februari 18, 2008, 04:35:00 pm
Aiden had haar bij haar middel gegrepen om zijn evenwicht wat te bewaren. Haar klauwen waren niet echt heel fijn om te voelen, maar goed, dat was zijn eigen schuld.
Zijn aandacht verslapte door Aelnil die pijn leek te hebben. En door de vrouw. Hij knikte even en zijn ogen sprankelden. "Nou, als je zin hebt. Ik moet eerst even van deze haarbal hier af."
Plots verzette het meisje zich, hij wankelde een beetje maar hield zich net staande. Hij grijnsde naar haar. "Ja, ik wil wel mee." Hij greep haar stevig vast en dook naar de rivier.
Titel: Zwemmen?!
Bericht door: Indy Culnámo op februari 18, 2008, 05:13:00 pm
Natuurlijk ging Indy's poging tot Aiden in het water krijgen helemaal mis. Niet erg verbazend, haar gewicht was immers veel minder dan die van de wachter. Natuurlijk zou Indy, Indy niet zijn als ze het daarbij liet zitten.

'Haarbal?! Pardón?!' Ze grijnsde weer. 'Indy is de naam, onthoud dat maar.'

De wachter pakte haar steviger om haar middel. 'Ja, ik wil wel mee.' En daarna zette de jongen zich af, Indy meesleurend.

'Héla!'

Uit reactie greep ze zich nog steviger vast. Hij dook naar het water, Indy zette zich schrap, haalde een laatste teug adem en bevond zich een paar seconden later in de rivier.

Ze had hem nog steeds vast. Loslaten was geen optie. Haar klauwen prikten dieper in zijn rug. Indy realiseerde dat misschien iets te laat. Ze grijnsde nog steeds, hem niet meer loslatend.
Titel: Zwemmen?!
Bericht door: Aiden Monte op februari 18, 2008, 05:43:00 pm
Aiden vond het water heerlijk, en dat.. Indy meeging inging in zijn vaart vergat hij even. Maar toen zette ze haar nagels wat dieper in zijn vel en dat vond hij toch niet echt plezierig. Hij zette zich krachtig af en schoot omhoog, naar het oppervlak. Zijn haar, doorweekt als het was, piekte een beetje en hing voor zijn gezicht. Hij grijnsde naar het meisje voor hem. Ook niet van plan om op te geven.
"Indy he? Nou dat zal ik zeker niet vergeten, reken daar maar op." Hij nam haar even op en vervolgde toen zachter, zodat alleen zij het kon horen: "Zijn er wolfen in de buurt van Bum? En zo ja, ga je wel eens met ze mee?" Het was niet de bedoeling om persoonlijk te worden, maar het leek hem een eerlijke vraag. Hij was gewoon nieuwsgierig. "Is het lastig om Bum uit te sluipen, en hoelang ben je weg?" vroeg hij door, aangenomen dat er inderdaad wolfen in de buurt konden zijn. Heel even keek hij naar Aelnil, maar die leek zich goed hersteld te hebben; blijkbaar was het niet ernstig.
Gespannen keek Aiden Indy aan. Zijn ogen verkleurden een beetje en kregen een lichtere kleur blauw, bovendien glinsterden ze nog van de worstelpartij.
Titel: Zwemmen?!
Bericht door: Indy Culnámo op februari 18, 2008, 07:33:00 pm
Indy zou niet opgeven, dat stond vast, maar Aiden was dat blijkbaar ook niet van plan. Des te meer reden om door te zetten.

De wachter was kennelijk niet van plan om langer op de bodem te blijven rondhangen, hij zette zich af en binnen notime waren ze weer boven water. Ze, ja, Indy was nog niet van plan los te laten.

'Ja, Indy ik -' Haar grijns verstomde even, ze liet hem los, keek snel rond of iemand het gehoord had.
Hij vroeg door, Indy keek hem weer aan. Zijn ogen glinsterden maar zijn gezicht leek iets gespannen.

Een korte stilte volgde, Indy staarde hem diep in de ogen, opende toen haar mond.

'Ja,' begon ze zachtjes. 'Er zijn wolven in het bos, mijn roedel wel te verstaan...'
Indy grijnsde waterig.
'Nee, het was nooit zo moeilijk om Bum uit te komen, ik heb Elmay die mij daarbij helpt, verder moet je zorgen niet de verkeerde myrofas tegen te komen, met jou als nieuwe wachter word dat vast vervelender.'
Ze had echt geen flauw idee waarom ze hem dit vertelde, misschien dezelfde reden als toen ze het Elmay vertelde, misschien om de wachter te vriend te houden.
'Niet lang, de laatste keer was ik een paar dagen onder de vakantie periode, das ook al heel lang geleden...'
Terwijl ze dit zei had ze haar hoofd laten zakken, nu richtte ze deze weer op naar Aiden.
'Waarom vraag je dat eigenlijk?'
Titel: Zwemmen?!
Bericht door: Aiden Monte op februari 18, 2008, 07:44:00 pm
Hij luisterde in gespannen, hij begon het meisje wel te mogen. Aiden keek even goed om zich heen, voor hij zich wat naar voren boog en nog wat zachter vervolgde. "Misschien. Ik ben redelijk goed, maar..." Hij leek zich zelf af te vragen of het wel goed was om dit te zeggen.
"Ik.. ik wil je in principe wel helpen. Als ik een keertje mee kan, om jullie als roedel te zien." Hij grijnsde een beetje schaapachtig en vroeg zich af wat Indy nu wel niet moest denken. Een corrupte wachter?? "Ik ben niet corrupt, voor het geval je dat mocht denken, ik heb alleen mijn eigen regels."
Titel: Zwemmen?!
Bericht door: Indy Culnámo op februari 18, 2008, 08:06:00 pm
Wat de wachter zei kon het halfwolfje niet bevatten. Ze was stomverbaasd, niet zomaar verbaasd, nee, stom, stom, stomverbaasd. Als het had gekunt hing haar mond nu ongeveer halverwege haar knieën, voor Indy was dit gewoon onwaar, dit kón niet. Wachters hoorden je binnen het kasteel te houden, niet naar buiten te smokkelen.
Het duurde dan ook eventjes voordat Indy alles weer op een rijtje had.

'Wa-waa, Aiden, Hoe...hoe-, ja...' Ze stotterde, keek de jongen nog eens aan, veegde een natte lok uit haar gezicht. 'Waarom? Aiden?'

Meer kon ze er op dit moment niet uitkrijgen.
Titel: Zwemmen?!
Bericht door: Aiden Monte op februari 18, 2008, 08:42:00 pm
Aiden greep haar iets steviger vast, ze leek zo verbaasd dat het hem leek dat als hij haar losliet ze onmiddelijk zou zinken.
"Waarom? Aiden?" hoorde hij haar vragen na wat gestotter.
Dat was inderdaad een goede vraag, maar wat moest hij zeggen? Moest hij haar vertellen over al die keren dat hij vast werd gezet zodat hij niet naar buiten kon terwijl hij het nodig had? Moest hij haar laten delen in zijn geschiedenis, eentje die hij nog nooit had gedeeld?
Zijn ogen weerspiegelden zijn twijfel en hij hield zich nog even stil, watertrappelde wat harder dan nodig was en probeerde een antwoord samen te vatten. "Ik kan er beter voor zorgen dat je heel blijft dan dat je wegglipt en we zijn in rep en roer. Maar dat bedoelde je vast niet." Hij zuchtte. "Laten we het erop houden dat ik weet hoe het is om niet weg te mogen terwijl je buitenlucht nodig hebt."
Hij liet haar langzaam los. en keek haar nog even aan en sloeg toen snel zijn ogen neer.
Titel: Zwemmen?!
Bericht door: Indy Culnámo op februari 19, 2008, 07:10:00 am
Van stoeipartij naar pijnlijke, korte stiltes. Het kon ook allemaal maar, geen myrofas die zich ermee bemoeide. Indy keek nog eens rond, maar iedereen was nog steeds met zijn of haar eigen bezigheid bezig. Misschien was de tuinvrouwe wel iets verbaasd over de acties van haar en de wachter. Stoeien, en vervolgens in het midden van de rivier een zacht gesprek voeren.
Indy had Elmay ook al een hele tijd niet meer gezien. Dat was best ongewoon. Meestal was Elmay niet ver van Indy en vice versa.

Aiden pakte haar beter vast. Een goede handeling van zijn kant, Indy kon het nog steeds nauwelijks geloven. Een wachter die zijn eigen regels hanteerde, het kon niet gekker worden.

Terwijl de jongen sprak, ving Indy iets van twijfeling op in zijn ogen. Ze kreeg het gevoel of hij niet alles wilde vertellen.
Het meisje was dankbaar voor zijn aanbod, op deze manier zou alles veel makkelijker voor haar zijn. Toch was ze ook wantrouwig. Wat als hij haar gebruikte om de wolven af te slachten? Vooral in deze staat boden de wolven zelfs gezamelijk bijzonder weing weerstand. Het kon haar plan in de war schoppen. Haar plan waar ze al weken op liep te broeien.
Onwillekeurig zocht ze met haar ogen weer naar Elmay. De sirene zou haar ronduit willen vermoorden als ze wist wat Indy van plan was. Gelukkig zou Elmay daar geen enkele kans voor krijgen.

Hij liet haar los. Indy moest weer zelf proberen boven water te blijven. Haar vrije armen gebruikte ze hier dan ook voor. Aiden sloeg zijn ogen neer, hij had het er duidelijk moeilijk mee. Indy grijnsde weer.

'Het is goed joh, ik snap het.' Ze zocht zijn ogen. 'Als jij kan beloven ongezien te kunnen blijven terwijl we het kasteel uitglippen, dan vind ik het best...' Ze sloeg met haar vlakke hand wat water richting zijn hoofd, grijnzend nam ze een iets veiligere afstand. 'Het is jou keuze...'

Weer een lichte twinkeling in haar ogen.
Titel: Zwemmen?!
Bericht door: Aiden Monte op februari 19, 2008, 04:37:00 pm
Aiden keek haar weer aan, zijn ogen een tint lichter. Ze leek te begrijpen wat er in hem speelde. Ze leek ook iemand te zoeken. Hij kon het haar niet echt kwalijk nemen; het was ook nogal bizar.
Hij lachte toen hij het water over zich heen kreeg, hij had het niet echt verwacht. Hij knikte gooide een plens water terug.
"Dat kan ik wel beloven. Zoek me maar op als je gaat, oke?"
Hij kreeg de drang om haar weg te gooien, verder het water in, maar bedwong zich en zwom een stukje achteruit, en maakte een koprol naar achteren en dook een eind verderop weer boven. Hij keek naar de vrouw, die blijkbaar een collega was. Hij grinnikte nog even naar Indy en keek omhoog. Ze had prachtig haar. "Hallo." hij hees zich uit het water en ging met een hand door zijn haar wat er voor zorgde dat blonde en zwarte plukjes omhoog kwamen te staan. "Aiden Monte," stelde hij zichzelf voor.
Titel: Zwemmen?!
Bericht door: Indy Culnámo op februari 19, 2008, 05:26:00 pm
Indy probeerde nog om het water te ontwijken. Tevergeefs, bijna alles raakte haar vol in het gezicht. Ze hoestte een lading water op terwijl Aiden tegen haar praatte.

'Ja hoor, laat mij maar zoeken.' grinnikte Indy, waarschijnlijk tegen het luchtledige; de wachter was al verdwenen.

Indy zwom weg, geen idee waarheen. Een deel van haar zocht Elmay, het andere was nog bij het gesprek. Heel verwarrend, ergens wist Indy niet eens waarom ze had toegestemd, ze kende de wachter immers helemaal niet, ze wist niet of ze hem kon vertrouwen.

Hij sprong op de kant, grijnsde nog even naar haar. Zij grijnsde waterig terug en besloot ook om het water uit te gaan. Op de kant schudde ze zich nog eens uit, en liet zich vervolgens in het gras vallen, haar ogen gesloten.
Titel: Zwemmen?!
Bericht door: Pepper Arathorn op februari 19, 2008, 06:22:00 pm
De lucht was mooi blauw, de zon was warm. Pepper vond het nu wel goed zo op het land. Aelnil begon tegen Pepper te praten.
"Pepper, een wachter!! Dit kan niet goedgaan!"
Het meisje keek op en zag inderdaad een wachter aankomen. Och met dit warme weer doet hij vast niets....

En inderdaad de wachter maakte er geen drukte over dat ze hier op verboden terrein waren. Toch was Pepper wel een beetje opgelucht. Gelukkig stuurde hij hun niet weg.

Aelnil en de wachter, die Aiden bleek te heten, hadden een grappig gesprek. Even moest Pepper stil lachen. Aelnil dook het water weer in en Pepper ging weer lekker languit liggen in de zon. Later kwam Aelnil er ook weer bij. Terwijl het elfje half sliep gebeurde er vanalles om haar heen. Maar Pepper merkte niets op. De zon was warm en hield haar in een lichte slaap. Een paar keer wou het meisje omhoog komen om te kijken wat er gebeurde, maar de zon hield haar op de grond.

Na een lange tijd kwam ze weer overeind. Pepper keek even rond en zag dat Indy en Aiden in het water waren. Aelnil was nog steeds op de kant, alleen zag hij er iets anders uit. Wat dat was, daar moest Pepper nog even achterkomen. Het elfje zag nu ook Eloïsa staan. hmmm, wanneer is die hier gekomen?

Het meisje haalde haar schouders op en ging weer liggen alleen dan op haar buik. Haar handen vouwde ze onder haar hoofd. Zo kon Pepper alles nog een beetje in de gaten houden. Waar was Autumn? Even keek het meisje rond en opeens zag ze Autumn nog steeds bij Rody staan. Grinnikend keek ze toe. Ach...ik zal Rody even redden...

'Hé Autumn! Kom eens!' Pepper ging zitten en klopte met haar hand naast zich op de grond. Nou maar hopen dat ze komt..
Glimlachend naar de kant van Autumn hoopte Pepper dat ze zou komen. Het meisje had nog vele vragen aan Autumn.

Titel: Zwemmen?!
Bericht door: Autumn Aelosana op februari 20, 2008, 02:57:00 pm
Het gesprek met Rody kwam niet echt van de grond. Hoe langer het elfje bij Rody bleef staan praten, hoe chagrijniger Rody er uit begon te zien. Het meisje mompelde iets, en Autumn wist niet of ze het tegen haar had. Rody stond op en liep weg. Autumn haalde haar schouders op, en draaide zich om.

Op dat moment hoorde ze Pepper roepen. “Hé Autumn! Kom eens!”
Autumn bedacht dat het niet veel kwaad kon om even bij te kletsen met haar oude vriendin, en liep in de richting van Pepper.

Eenmaal daar aangekomen, kwam er zo’n spraakwaterval uit haar mond, dat Autumn verbaasd stond van haarzelf: “Heey Peps! Hoe is het met je? Met mij gaat het goed! Wat was er nou net gebeurd? En hoe is het hier op school? Heb je het een beetje naar je zin? Ik denk dat ik het hier wel leuk ga vinden! En wie is iedereen? Wie was dat meisje dat me op de grond gooide? Heb je hier al veel vrienden? Denk je dat ik hier wat vrienden ga vinden? Maar vertel me eerst hoe het je is!”

Zo besloot ze haar waterval, hoopvol keek ze naar haar vriendin…
Titel: Zwemmen?!
Bericht door: Arabra Ömen op februari 21, 2008, 11:43:00 am
Het was Arabra gelukt om naar buiten te glippen, nou ja gelukt er was niet veel moeilijks aan geweest. Maar het ging erom dat ze nu buiten was.
Ze hoopte heel erg dat ze nu eindelijk Autumn zou vinden, het was een oude vriendin van haar en buiten haar om kende de Fee niemand.

Langzaam sjokte ze richting het water, en daar zag ze haar vriendin!
Maar Autumn was net naast een ander meisje gaan zitten en ze leken druk in gesprek..

Laat ik haar dan maar niet lastig vallen, misschien heeft ze al veel nieuwe vrienden hier gemaakt..

Arabra liep naar de waterkant een eindje van Autumn vandaar, ze ging zo zitten dat ze haar vriendin en het andere meisje goed in de gaten kon houden.
Als ze uitgepraat was zou ze misschien wel op haar af stappen...
Titel: Zwemmen?!
Bericht door: Pepper Arathorn op maart 09, 2008, 05:00:00 pm
Blij zag Pepper hoe Autumn naar haar toe kwam. Wanneer Autumn bij haar was begon ze te praten en ze stopte niet snel. Allemaal vragen overspoelde Pepper.

Even knipperde het elfje met haar ogen. 'Oké, zal ik maar vanaf het begin beginnen? Oké wat was je eerste vraag ook alweer?' Pepper lachte. 'Volgens mij had je het over hoe het met me is. Nou met mij is alles goed. En ik ben ook blij dat alles goed gaat met jou.'
Pepper glimlachte.
Opeens vertrok haar gezicht. 'Wat er net is gebeurd? Nou ik zal het je vertellen. De meeste van ons dachten even wat verkoeling te gaan zoeken, maar je weet dat ik niet kan zwemmen dus wou ik alleen met mijn voeten in het water om verkoeling te zoeken. Opeens nam Aelnil me voor de grap mee in zijn vlucht bovende rivier. Ik wou nog zeggen dat ik niet kon zwemmen maar ik was te laat. Hij liet me al los.' Even zuchte het meisje om daarna te vervolgen. 'Ik zakte de diepte in en later toen ik bijkwam lag ik hier op de oever.' Toch was Pepper Aelnil dankbaar voor het redden van haar leven. Het elfje was nooit boos geweest op hem.

'Dat was dus het verhaal van wat er net gebeurd was.' Pepper liet zich achterover vallen. 'Maar ik weet wel zeker dat je hier vrienden gaat maken en dat je het hier heel leuk gaat vinden. Welkom op Bumetrel.' Pepper lachte. Het meisje was blij dat Autumn hier nu was. Aan haar kon ze echt alles vertellen.
Titel: Zwemmen?!
Bericht door: Autumn Aelosana op maart 13, 2008, 02:32:00 pm
Het meisje was zo blij Pepper weer te zien! Autumn pakte hand van Pepper, en zei:”Pepsi, ik heb je zo gemist! We gaan zo veel lol hebben samen!”

Ze keek om zich heen, en zag Arabra op een steenworp afstand, ook in het gras zitten. Ook deze elf, had ze al veel te lang niet gezien.

Ze draaide terug naar Pepper, en zei:”Ik ga even naar Arabra toe, ik spreek je straks nog wel, oke?”

Ze liep, nee rende naar Arabra, en viel naast haar in het gras. Ze had haar twee vriendinnen zo gemist, maar ze moest haar tijd en aandacht nu even verdelen tussen de twee.

Het meisje pakte Arabra’s hand, en vroeg: “Hoe ben je hier terechtgekomen? Heb je al mensen ontmoet? Welke lessen heb je, hebben we samen lessen? Wat vindt je van Bumetrel? Wat vindt je van de leraren?”

Het werd een gewoonte van Autumn, om te veel te zeggen.. Ze zweeg, en keek haar vriendin aan, wachtend op antwoorden..
Titel: Zwemmen?!
Bericht door: Arabra Ömen op maart 13, 2008, 02:49:00 pm
Vanuit haar ooghoeken had ze alle bewegingen van haar vriendin gevolgd en tot haar vreugde kwam ze nu haar kant op rennen.

Ze plofte naast haar neer, waarna ze haar mond open deed waar een waterval van woorden uitkwam.

“Hoe ben je hier terechtgekomen? Heb je al mensen ontmoet? Welke lessen heb je, hebben we samen lessen? Wat vindt je van Bumetrel? Wat vindt je van de leraren?”

Dit kan het elfje zo gemist! Ze probeerde zich alle vragen te herinneren en zo goed mogelijk antwoord te geven.

"Nou ik ben na lang dwalen hier terecht gekomen en had zo half gehoord dat jij hier ook aanwezig was. En omdat ik het dwalen zat was ben ik hierna toegekomen en wonder boven wonder aangenomen! En ja ik heb al wel wat mensen ontmoet, maar er zijn niet veel die me aangsproken hebben. Er zit een meisje bij mij op de afdeling waar ik bijna alles lessen mee heb maar daar komt ook geen woord uit.
Ik geloof dat we toverdranken samen hebben, echt super dat ik twee extra vakken kon volgen! Verder vind ik de school, en de meeste leraren, echt geweldig!"

Over een waterval van woorden gesproken, ze was zo blij haar enige vriendin weer te zien dat ze zelf ook adem te kort kwam om te praten.

"En heb je nog leuke roddels voor me?"  Sloot het elfje haar geratel af..
Titel: Zwemmen?!
Bericht door: Autumn Aelosana op maart 15, 2008, 07:24:00 pm
"En heb je nog leuke roddels voor me?”

Of Autumn nog leuke roddels had? Hoe goed kende Arabra haar vriendin nou? Autumn wist altijd, als een van de eersten wat er waar dan ook gebeurde. Haar bijnaam in het weeshuis, was dan ook roddelqueen geweest. Maar die roddels zouden even moeten wachten. Want eerst moest Arabra de school nog zien, en ze moesten kijken welke lessen ze samen hadden.

“Of ik roddels heb? Met wie denk je dat aan het praten bent?! Maar eerst de belangrijke dingen! Welke afdeling zei je dat je zat? Heracor he? Dan hebben we volgens mij geen lessen samen! Maar bij toverdranken, die les zit nog niet vol! Misschien dat Lar je wel toelaat in zijn les? Dan hebben we dat in ieder geval samen!”

Het elfje dacht even na. Ze kneep haar ogen dicht, tegen de felle zon, en leunde achterover. Ze keek even rond, nog steeds was iedereen vrolijk aan het spartelen in het water, en ze zag het mysterieuze meisje Rody nog steeds aan de waterkant zitten.

“Heb je dat meisje daar trouwens gezien?” zei Autumn, naar Rody wijzend. “Ze is een beetje excentriek, ze is heel stil.. en zit altijd te tekenen. Zij zit ook op heracor.. misschien kun jij eens met haar gaan praten?”
Titel: Zwemmen?!
Bericht door: Arabra Ömen op maart 15, 2008, 07:42:00 pm
“Of ik roddels heb? Met wie denk je dat aan het praten bent?! Maar eerst de belangrijke dingen! Welke afdeling zei je dat je zat? Heracor he? Dan hebben we volgens mij geen lessen samen! Maar bij toverdranken, die les zit nog niet vol! Misschien dat Lar je wel toelaat in zijn les? Dan hebben we dat in ieder geval samen!”


Ja dat was dom van haar, ze had geweten dat Autumn roddels zou hebben, wat een geweldige meid was het toch!

"Ja ik zit op Heracor en ik wil graag een rondleiding van je! En Lar vindt het goed als ik bij toverdranken kom zitten..
Verde zouden we nog samen vliegles kunnen volgen. En natuurlijk alle vrije tijd".

Weer prate ze te snel.. Maar daar was Autumn wel aangewend. Om haar rare zinsverbanden te ontcijferen tot normale zinnen.

"En dat meisje, ik geloof dat ze Rody heet en ze is inderdaad vreemd. Dat wou ik net aan jou vragen! Ze antwoord vaak niet op mijn vragen, want ik zit bijna elke les met haar en probeer vaak een gesprek aan te knopen.. Maar misschien vindt ze het gewoon moeilijk om contact te sluiten? Ik denk dat het ons samen wel lukt!"

Lui ging Arabra achterover liggen en keek naar Autumn.. "nu die rondleiding of eerst nog even van de zon genieten?" ...
Titel: Zwemmen?!
Bericht door: Indy Culnámo op maart 20, 2008, 08:43:00 pm
Met haar ogen gesloten luisterde ze naar de vele myrofas om zich heen. Indy hield ervan om naar ze te luisteren, vooral omdat de meeste niet doorhadden dat ze het überhaupt kon verstaan. Een kleine grijns verscheen op het natte gezicht van het meisje. Wolvenoren waren in dat opzicht toch echt een voordeel. Het leek alsof ze sliep, maar haar oren bewogen af en toe lichtjes heen en weer, ieder woord registrerend.

De gesprekken tussen Pepper en die nieuwe – Autumn, meende Indy – en weer een andere nieuwe, wiens naam wel iets van Algebra weg had, verliepen daarom ook niet volledig ongehoord. Indy verstond haast alles en vooral toen Autumn tegen Algebra begon over Rody, moest Indy grinniken. Gelukkig binnensmonds, wat dachten die grapjassen wel niet, Rody en praten, hmpf, de kans dat je een eland met een bosje bloemen kon doodmeppen was nog groter.

“Ik denk dat het ons samen wel lukt!”

Nu kon Indy het niet meer voor zichzelf houden. Ze verslikte zich half in haar eigen lach. Het halfwolfje proestte en vloog overeind. Tranen stonden haar in de ogen wanneer ze zichzelf op de borst klopte. Uiteindelijk kreeg ze weer controle over zichzelf. Het meisje wendde haar hoofd naar Rody, welke nog niet benaderd was, en dus veilig.

Ik zal der wel even redden…

Indy stond op en liep rustig met haar handen in haar nek gevouwen naar het luchtelfje toe. Vervolgens plofte ze naast het meisje neer, ging in het gras liggen en deed alsof er niets aan de hand was. Haar ogen wederom gesloten.
Titel: Zwemmen?!
Bericht door: Thomean Andarlan op maart 22, 2008, 09:27:00 pm
Rustig liep Thomean langs de oever. Hij was er nu al een tijdje, maar omdat hij altijd redelijk op zichzelf was viel het vaak niet op wanneer hij verscheen en verdween. Normaal zou hij zelf het water in zijn gedoken, want hij had het verschrikkelijk warm, maar dit keer deed hij het toch maar niet. Hij voelde niet echt de behoefte om het water in te gaan, hoe warm hij het ook had.

Hij keek om zich heen om te kijken of er nog wat te doen was. Want hij verveelde zich best wel. Hij dacht er al over na om maar weer terug te gaan totdat hij het wolf... elf... wezentje zag liggen... Het leek alsof ze sliep maar af en toe bewogen haar oren. Toen ze bij iemand anders ging liggen liep hij daar zelf ook langzaam heen.

Bij haar aangekomen keek hij even op haar neer voor hij hurkte. Zachtjes fluisterde hij:
'Afluisteren is niet echt netjes he?' Met een grijns op zijn gezicht keek hij haar aan. Hij had het als een grap bedoeld en hoopte dat zij het ook zo zou opvatten...
Titel: Zwemmen?!
Bericht door: Indy Culnámo op maart 22, 2008, 11:46:00 pm
Opnieuw luisterde Indy naar de vele stemmen om zich heen. Haar gedachten dwaalden af en toe ergens anders heen, en soms twijfelde het halfwolfje of Rody nog wel naast haar zat, het luchtelfje was ook abnormaal stil. Toch opende ze haar ogen niet, ookal zou Rody weglopen, Indy zou haar niet tegen houden. Niet omdat ze Rody niet mocht, maar meer omdat dat een beslissing van het stille luchtelfje zelf was.  
De gedachten van het meisje dwaalden weer af, precies op dat moment kwam er iemand op haar aflopen, waardoor het halfwolfje het niet meteen meekreeg.  Een fluisterstem deed haar, haar oren spitsen.

'Afluisteren is niet echt netjes he?'

Indy bewoog haar oren opnieuw, zelf liet ze niet merken dat de jongen haar enigszins verrast had. Ze bromde iets maar hield haar ogen gesloten. De stem van de jongen klonk dichtbij, dat betekende dat hij laag zat, zich dus gebukt had of op zijn hurken zat. Indy hoopte dat laatste.

Ze stak haar hand uit om de jongen om te duwen. Een klein grijnsje werd geboren.

'Ga toch zitten...'
Titel: Zwemmen?!
Bericht door: Lúthien Sîrfalas op maart 24, 2008, 07:25:00 pm
Lúthien lag lekker op het gras met haar ogen dicht te genieten van alles om haar heen.

Na een tijdje was ze het liggen zat en pakte haar tas, die naast haar lag. Ze maakte haar tas open en pakte een boek uit de tas. De kunst van het boogschieten. Dat was de titel van het boek. De Sirene was vast besloten om een goede boogschutster te worden. Iets wat ze altijd al leuk heeft gevonden en ook, volgens haar, goed kan.

Ze sloeg het boek open en begon rustig te lezen. Ze kon het niet helpen dat ze zag dat 2 Merifels naast Rody gingen zitten praten. Ze grijnsde, maar bemoeide zich er verder niet meer mee. Ze pakte haar boek weer en ging verder met lezen.
Titel: Zwemmen?!
Bericht door: Thomean Andarlan op maart 24, 2008, 08:51:00 pm
Thomean liet zich makkelijk omduwen en maakte het zich gemakkelijk in het gras. Hij merkte dat het aanspreken van iemand hem altijd een stuk makkelijker afging als hij vooraf wist dat hij diegene zou aanspreken of diegene zou tegenkomen. Dat was ook de reden dat hij niet stotterde, wat hij wel deed tijdens hun eerste echte ontmoeting.

Hij keek even om zich heen... Hij zag Rody en Indy zitten, voor de rest zaten de anderen wat meer uit de buurt.
'Genietend van de zon en van de gesprekken?' vroeg hij Indy.
Daarna keerde hij zich naar Rody.
'Jij was Rody toch?'
Hij was nooit echt goed geweest in het onthouden van namen en hij was er al trots op dat het bij hen wl was gelukt, hoopte hij...
Titel: Zwemmen?!
Bericht door: Rody op maart 26, 2008, 11:50:00 am
Eindelijk was ze van die Autumn af, blijkbaar was het kind aan de praat geraakt met een ander meisje. Met wie maakte Rody niet veel uit, ze had haar rust weer terug. Rody had het schouwspel tussen de wachter en Indy half gevolgd. Halverwege was ze weer gaan liggen, met haar voeten in het water bungelend. Ze vond dat ze nu zelf een beter plekje had. De zon verwarmde haar gezicht, een zacht briesje koelde het weer een beetje af. Heerlijk. Ondertussen bewoog ze haar voeten langzaam heen en weer in het frisse water.

Ze hoorde iemand haar kant op komen. Rody had geen zin om haar ogen te openen en te kijken wie het zou zijn. ...wat word je lui van dit weer... De persoon ging naast haar liggen, zonder iets te zeggen zonder vragen te stellen. Daardoor viel er een hele lijst aan mogelijke personen af. Eén van de enigen die overbleef was Indy.

"Afluisteren is niet echt netjes he?" Aan de stem te horen was het die jongen van Merifel, Thomean. Rody opende haar ogen, maar had geen zin om te gaan zitten. Ze draaide haar hoofd en zag dat het inderdaad Indy was die bij haar was komen liggen. Indy duwde de jongen om met de woorden: "Ga toch zitten..." De jongen plofte in het gras. Rody draaide haar ogen naar de jongen. "Genietend van de zon en van de gesprekken?" vroeg de jongen aan Indy. Rody keek even naar Indy. Van de zon genieten was hier niet erg moeilijk, maar de gesprekken hier waren niet interresant vond Rody. "Jij was Rody toch?"
Rody keek weer naar de jongen. "...ja..." Haar blik richtte ze weer naar de lucht. Ditmaal bleven haar ogen open.
Titel: Zwemmen?!
Bericht door: Aiden Monte op maart 26, 2008, 04:11:00 pm
Aiden begon zich te vervelen. De collega met het mooie haar wilde blijkbaar niet met hem praten.. Hij draaide zich weer om en overzag het hele tafereel met een paar scherpe blikken. Hij vroeg zich af of hij er goed aan had gedaan om te komen. Hij haalde licht zijn schouders op. Ach als er iemand naar zou vragen zou hij antwoorden dat hij het niet wist, er waren immers ook leerlingen?!
De groepjes leerlingen fascineerden hem om de een of andere manier en hij wilde dat zijn ouders hem hierheen hadden gestuurd.
Aiden schudde het snel van zich af. Hij moest het verleden laten!
Hij nam een aanloopje en maakte een bommetje zodat het water hoog opspatte.
Titel: Zwemmen?!
Bericht door: Pepper Arathorn op april 03, 2008, 05:15:00 pm
Uiteindelijk was Pepper toch weer wat dichter bij het water gaan liggen zodat het elfje net haar voeten kon laten afkoelen. Daar lag het meisje dan weer met haar ogen dicht te genieten van de zon.

Opeens hoorde Pepper een luide plons en voordat ze het wist was ze nat. Snel kwam het elfje omhoog. Nadat Pepper haar natte kleren had gezien keek het elfje naar de boosdoener. Het was..Aiden?!
Pepper wist niet goed wat ze moest doen. Daarom ging het meisje maar weer zitten en probeerde weer droog te worden. Toch bleef het elfje Aiden volgen. Waarom dat wist ze niet.

Na een poos getaart te hebben liet ze zich toch maar weer achterover in het gras vallen. Nadenkend over wie haar zou moeten leren zwemmen. Wat echt noodzakelijk was.
Titel: Zwemmen?!
Bericht door: Aiden Monte op april 03, 2008, 05:51:00 pm
Aiden kwam proestend boven en veegde zijn haar naar achteren. Hij grijnsde. Hij zwom wat heen en weer en klom uiteindelijk op de kant. Hij zat vlakbij een elfje die hem met haar ogen gevolgd had. Ze was vermoedelijk nat geworden door zijn plons.
Hij ging lekker liggen en keek naar de lucht. Prachtig weer. Hij was nog steeds blij met zijn ontsnapping aan Karta. Aiden schommelde zijn voeten wat heen en weer en keek even opzij. Hij had niks van het voorval meegekregen en hij vroeg zich af waarom ze niet zwom..
Titel: Zwemmen?!
Bericht door: Gustaf M. Vladistov op april 15, 2008, 01:13:00 pm
Dit topic is gesloten.