Myrofas

Archief => Schooljaar 1290 => Archief => Bumetrel => Verhaal gestart door: Pomglio dy Baldo op september 28, 2007, 02:25:00 pm

Titel: De sabotage Gna Gna
Bericht door: Pomglio dy Baldo op september 28, 2007, 02:25:00 pm
3 dagen na het openingsfeest

Pomglio liep door de gangen op weg naar de grote zaal, hij sleurde twee veel te grote emmers met zich mee. Hopelijk ziet niemand me hier, anders ben ik zwaar het pruimtabak* Eenmaal in de grote zaal aangekomen mengde hij het varkensvet door de boter Dit wordt lachen hij pakte een zwabber uit zijn tas en begon het goedje over de vloer heen te smeren. toen de hele zaal onder de gele smurrie zat, kroop hij achter een stoel en nu maar zien wie er uit gaat glijden

*of bestonde sigaren toen al?
Titel: De sabotage Gna Gna
Bericht door: Davido Julio daCosta op september 28, 2007, 02:38:00 pm
Davido kwam de Grote Zaal binnen en gleed keihard onderuit. Boos keek hij naar Pomglio die in een hoekje zat te lachen.

"Nou, mooi ben jij, zeg!" schreeuwde hij woedend terwijl hij de smurrie van zijn gewaad klopte. Toch kon hij er wel om lachen, en knielde naast de kleine kabouter neer, wachtend op het volgende slachtoffer...
Titel: De sabotage Gna Gna
Bericht door: Pomglio dy Baldo op september 28, 2007, 02:43:00 pm
"Dit gaat echt mooi worden" zei Pomglio tegen de voor hem onbekende elf die opeens naast hem kwam zitten. "Hopelijk komt er straks een leraar voorbij, dan kunnen we pas echt lachen" uit zijn tas diepte hij wat varkensblaasjes, gevuld met water op. "Misschien komt er zelfs wel een schoolhoofd voorbij" hij stopte de blaasjes in de zakken van zijn mantel "of die ene blinde elf, ik hoop niet dat Karta langskomt dan staan we hier straks te schrobben, daar heb ik dus echt geen zin in"
Titel: De sabotage Gna Gna
Bericht door: Davido Julio daCosta op september 28, 2007, 02:50:00 pm
"Jij hebt wel lef, weet je" zei Davido bewonderend.
"Jij heet toch Pomglio? Mijn naam is Davido. Vrienden worden?"

Davido voelde een zekere sympathie voor de kabouter. Hij kende hem al van Elementaire Magie, en wachtte daarom met spanning op de volgende les.
Hij keek in de richting van de deur, en twijfelde of hij dit wel wilde. Wat als hij van school gestuurd werd?
"Weet je zeker dat dit goed is om te doen?" vroeg hij aan de kabouter. "en wie is die Karta?"
Titel: De sabotage Gna Gna
Bericht door: Pomglio dy Baldo op september 28, 2007, 02:58:00 pm
"Tjonge jonge, je kan wel merken wie hier weer het brave elfje is he? Weet je echt niet wie Karta is? Karta is het hoofd van de wacht, daar heb ik al een paar keer rondgehangen, niet bepaalt mijn grootste hobby, maarja, je kan natuurlijk niet ongestraft leraren plagen." Toch wel een lollige elf, ookal ken ik hem niet "En wat voreg je nou nog meer? Oja, of dit wel goed was, natuurlijk is dit goed, perfect zelfs, door de combinatie van varkensvet en boter is het hier nu überglibberigst, wedden dat de eerste voorbijganger die niet zo goed oplet als jij deed, daar tegen de muur aankomt?" Zei Pomglio, wijzend op de muur aan de overkant van de zaal.
Titel: De sabotage Gna Gna
Bericht door: Davido Julio daCosta op september 28, 2007, 03:02:00 pm
Haha!!

Die kabouter was erg komisch. Maar wel een beetje overmoedig.
Toch kon Davido het niet laten om te blijven en keek hij naar de muur, die Pomglio aanwees. Dus Karta was de baas van de beveiliging, om het zo te zeggen? Gezellig. Volgens mij heb ik haar al eens gezien, dacht Davido. Een pittige tante.
Titel: De sabotage Gna Gna
Bericht door: Raleana Wyliathel op september 28, 2007, 03:58:00 pm
Raleana verveelde zich. Ietwat slaperig vloog ze door de gangen... Eigenlijk kon je het amper vliegen noemen. Haar vleugels hielden haar wel omhoog, maar haar lichaam hing er futloos onder. Toen ze echter een boos persoon hoorde hief ze haar hoofd op en spitste haar oren. Ze vloog in de richting van het geluid. Toen ze dacht dat er een leraar aankwam landde ze op de grond en rende verder.

Ze rende de grote zaal binnen en voelde hoe haar voeten de grip over de vloer verloren. Ze wapperde met haar vleugels en keek rond. Ze bukte en keek met haar wang bijna op de vloer over de grond. Het was glad! Iemand had dit glad gemaakt en als ze zich niet vergiste, dan was die persoon nog ergens in de buurt.

Ze spreidde haar vleugels volledig uit en vloog richting het plafon. Ze zag twee jongens zitten.

'De vloer is glad! Iemand is de boel aan het saboteren! Ik moet mevrouw Mortana erbij halen' riep ze overdreven onschuldig uit.

De jongens moesten wel weten dat ze hen gezien had, door haar roepen.
Titel: De sabotage Gna Gna
Bericht door: Davido Julio daCosta op september 28, 2007, 04:07:00 pm
Oh nee!! Daar had je het al!!

Davido keek angstig naar de luchtelf, die in de lucht hing en hen niet scheen te zien. Geirriteerd keek hij naar de kabouter.
"Slim plan hoor, Pomglio! Natuurlijk moet er weer net een luchtelf aankomen!"
Hij wist niets anders te doen dan vanuit zijn schuilplaats recht op het meisje af te rennen. Hij zou haar alleen nooit bereiken, want hij gleed uit en viel hard op zijn achtergrond.

Even bleef hij versuft liggen. Toen keek hij naar boven en zag de luchtelf nog steeds. Waarom ging ze niemand halen? Wat maakte het ook uit: hij sprong overeind en keek haar aan.

"Ehhm.. ik weet niet hoe je heet.. maar eh... nou ja, het is niet wat het lijkt!"

Vertwijfeld draaide hij wat aan zijn haar en gleed toen opnieuw uit.
Titel: De sabotage Gna Gna
Bericht door: Iglio de Cappicio op september 28, 2007, 04:48:00 pm
"Haha!!... is glad!!... mevrouw Mortana!!" Iglio hoorde dat hij dichterbij kwam. Hij hoorde iemand uitglijden. Hier zometeen de hoek om, nog een hoek om.... De grote zaal! Nogmaals gleed er iemand uit. Nog eens? Iglio vergrootte zijn snelheid tot een spurt. Hij moest zijn vleugels gebruiken in de hoeken om niet uit de bochten te vliegen.
Voor de grote zaal remde Iglio iets af om de situatie op te nemen. Helaas remde hij iets te weinig. Zijn voeten gingen door het spul op de vloer nog sneller als de rest. Iglio gleed onderuit, en door zijn vaart gleed hij nog een heel stuk door.
Toen hij doorkreeg in welke richting hij ging, schrok Iglio. Daar, in de zaal, stond die Davido! Oh nee! Iglio ramde Davido met zijn voeten, niet in de mogelijkheid iets te doen. Davido gleed een centimeter vooruit, waarna ook hij op de vloer kwam te liggen.
Iglio was nu in elk geval wel afgeremd. Hij werkte zich heel voorzichtig op zijn knieën, waarna hij opsteeg. Met zijn voeten op twee meter hoogte bekeek Iglio de situatie. Het zag er naar uit dat er een kabouter met problemen zich in deze zaal bevond. Na even zoeken werd dat vermoeden bevestigd. Wie anders?

@Davido: Ik heb even je laatste 'uitglijder' gebruikt.
Titel: De sabotage Gna Gna
Bericht door: Ellerkonge op september 28, 2007, 04:52:00 pm
Met een doffe dreun kwakte de deuren van de grote zaal tegen de muren. Met een bas als van een bazuin bulderde door de zaal: 'En wat is hier gaande, stelletje minne mieren?! Wie van jullie heeft die vloer besmeurd? En trek die grijns maar van je gezicht, want het lachen zal jullie zo dadelijk wel vergaan als een miezerige muskusrat bij de aanblik van brakke bunzing of een harige hermelijn. Raleana, jij bent een elf, jij kunt gaan. De twee heren blijven hier. Daar heb ik nog een heel zuur appeltje mee te schillen. Heren, ik verwacht een verklaring en wel direct. De ketter is beter af in de handen van de inquisitie dan jullie in mijn handen na het beschadingen van schooleigendom.'
Titel: De sabotage Gna Gna
Bericht door: Tári Eléndil op september 28, 2007, 05:08:00 pm
Afwezig liep Tári door de gangen. Ze had even niets te doen en verveelde zich vreselijk. Toen hoorde ze opeens een bulderende stem uit de grote zaal komen en tegen beter weten in spurtte ze erheen. Daar was in ieder geval wat te doen.
Zodra ze door de deuren de zaal in rende, ze nam niet eens de moeite om af te remmen, zag ze een verbazingwekkend tavereel. Twee eerstejaars, een Merifel en een Heracor, Raleana en een docent die vlogen en een boze Ellerkonge. Nog voordat ze alles goed zag begon haar wereld zich om te draaien doordat ook zij uitgleed over de gladde vloer. Snel bracht ze haar armen voor zich zodat ze de klap op kon vangen.
Ze herstelde zich weer en klopte het spul van haar gewaad. Toen ze zag dat een van de eerstejaars Pomlgio was, wist ze dat er penarie in de lucht hing. Letterlijk.
Titel: De sabotage Gna Gna
Bericht door: Pomglio dy Baldo op september 28, 2007, 05:22:00 pm
Pomglio had grote moeite zijn lach in te houden niet lachen, rustig blijven Dit zat goed fout. En die sukkel van een Davido ook, waarom moet hij nou weer zo nodig naar voren rennen. En een van die andere leerlingen ging natuurlijk Karta waarschuwen, dat was wel duidelijk plan B dan maar, ookal gaat dat me nog meer problemen bezorgen, ik heb het nu al verprutst, waarom moet die Ugly toch ook altijd weer erbij zijn als ik wat uithaal, die gast heeft echt de pik op me, maar nu serieus, plan B Pomglio pakte in een paar seconde de varkensblaasjes uit zijn zakken en gooide ze naar iedereen in de Grote Zaal, per ongeluk ook een naar het hoofd van Davido, nouja, had hij maar niet zo stom moeten zijn. Hij rende weg, hij wist niet waarheen, hij had de vorige avond met veel moeite punten van ganzeveren onder zijn schoenen geplakt, dat was maar goed ook nu maar hopen dat niemand me achterna komt.
Titel: De sabotage Gna Gna
Bericht door: Luna da Sol op september 28, 2007, 08:12:00 pm
Luna hoorde veel stemmen in de grote zaal. Ze liep er heen, misschien was er wel weer iets belangrijks aan de hand, een bespreking of zo... Je wist maar nooit. Ze was bijna bij de grote zaal. "Wat is hier aan de ha- Aaah!" Ze gleed uit, en landde hard met haar hoofd op de grond. Het duurde even voor ze bezefte dat ze op de grond lag. Met tranen in haar oghen kroop ze terug naar de drempel, op daar glibberend op te staan. Haar hele gewaad zat onder een soort glibberige smurrie. Haar hoofd bonsde nog na, wie zou nou zo'n troep maken in de zaal? Wat was daar nou grappig aan? Haar hoofd deed nog steeds zeer toen ze in de gang tegen de muur op de grond ging zitten met haar hoofd tussen haar knieën.


off: Kún je wel? beetje blinden laten uitglijden  :huh:  :lol:
Titel: De sabotage Gna Gna
Bericht door: Garion Belzar op september 28, 2007, 08:59:00 pm
Garion die net zijn ronde aan het lopen was,
hoorde wat er in de grote zaal gebeurde en zag ineens een kabouter op hem afkomen.
"Waar denken wij heen te gaan" zei hij tegen de kabouter.
Zonder op antwoordt de wachten pakte de kabouter bij zijn arm en nam hem mee terug naar de grote zaal.
Voordat hij de grote zal in liep zei hij "Lou".
Nadat gezegt te hebben liep hij de zaal in zonder uit te glijden.
Hij zei "Oke wie is hier zo geinig geweest om de vloer in te smeren met een glad goedje."
Titel: De sabotage Gna Gna
Bericht door: Gustaf M. Vladistov op september 28, 2007, 09:25:00 pm
Gefrustreerd liep Gustaf door de gang. Hij hoorde het lawaai in de verte steeds luider worden. Welke malloot verstoorde zijn rus-... werk?! Wie?! Hij zou erachter komen en dan zou die persoon nog niet jarig zijn! Dit was de druppel!

Het schoolhoofd had al een tijdje gewerkt aan een plan om dit soort dingen uit de school te bannen en als Erhiondah het er mee eens zou zijn, zou het vandaag nog ingevoerd worden. En die leerlingen zouden er van langs krijgen.

Wat zou hij ze graag zien creperen in de kerkers, of aan hun armen opgehangen zien. Een schandpaal aanschaffen, of het personeel laten maken leek hem geweldig. En natuurlijk zou er volop gebruik van gemaakt worden.

Toen hij de grote zaal in liep zag hij dat er al een aantal leraren waren. Hij fronste en keek rond.

‘Goed, wie gaat mij hier uitleggen wat er aan de hand is?’
Titel: De sabotage Gna Gna
Bericht door: Karta Mortana op september 28, 2007, 10:03:00 pm
Karta hoorde een luide bulderende stem door de gangen heen galmen. Dat moet Ellerkonge zijn dacht ze. Ze had al over hem gehoord. het scheen nogal een agressief persoon te zijn die hield van zijn leerlingen uit te schelden. ze zucht en murmelde tegen zichzelf:"Ik moet maar even pols hoogte nemen."

Ze kwam bij de zaal aan en over zag de schade de hele vloer zat onder de gele smurie, Waardoor de vloer hoogst waarschijnlijk spek glad was. Ook zag hij Ellerkonge daar met een woedend gezicht staan. Daarom ging ze naast Ellerkonge staan en zei ze op een botte, rustige toon die geen tegenspraak duldde: "onze leerlingen hier zijn geen, minne mieren, miezerige muskusrat, of enige ander benaming die u ze geeft of wil geve. dus als meneer zich nu even koest wil houden, zonder ook nog maar een kind hier uit te schelden in mijn bijzijn, dan kan ik mijn werk doen. aangezien het mijn werk is om dit soort akkefietjes op te lossen. u kunt gaan. "

daarna richtte ze zich tot de rest in de zaal: "Willen de gene die hier voor verantwoordelijk zijn even bij mij komen (Ze keek even streng naar Pomglio.), Dan mogen weer bezig gaan met waar ze mee bezig waren.
Titel: De sabotage Gna Gna
Bericht door: Iglio de Cappicio op september 29, 2007, 06:20:00 am
Het werd voller, en voller.... Ellerkonge, Tári, Luna... Oei, dat deed vast zeer. Garion, Gustaf, Karta... Volgens mij ben ik niet meer nodig. Laat ik maar gaan. Iglio zei, net als Garion: "Lou". Vervolgens kon ook Iglio landen en doodkalm weglopen, wat hij dan ook deed. "In elk geval heb ik er niets mee te maken, ik was derde slachtoffer... Succes, Karta, ik ga mijn gewaad een beetje schoonmaken." Iglio verdween om de hoek.
Titel: De sabotage Gna Gna
Bericht door: Gustaf M. Vladistov op september 29, 2007, 09:56:00 am
Gustaf keek fronsend naar Karta.

'Karta lieverd, ik denk dat ik dit beter even op kan lossen, ik heb nog een hele leuke verrassing. Kun jij Ehriondah even halen? Want helaas moet ik dit met haar overleggen.'

Hij keek naar de leerlingen in de zaal. Raleana zou het verzonnen kunnen hebben, hoewel haar streken meestal wat meer... onschuldig waren. Pomglio zou, omdat hij ook wegrende, waarschijnlijk het 'meesterbrein' achter dit kunnen zijn. Davido leek meer een slachtoffer of een handlanger. Welke van de twee was Gustaf nog onduidelijk.

'Gaat iemand me nog uitleggen wat er gebeurd is? Davido? Pomglio?! Desnoods Raleana?!'
Titel: De sabotage Gna Gna
Bericht door: Pomglio dy Baldo op september 29, 2007, 11:36:00 am
dit gaat mis, plan B ook al mislukt, nouja, ik kan nog tot K doorgaan, waarom moeten er ook van die mislukte wachters op deze school zitten, snel iets bedenken "Meneer Gustav, ik weet wat hier gebeurt was, toen ik hier kwam aangelopen zag ik gelijk dat dit een glibberige boel was, toen ik Karta wou gaan waarschuwen en een emmer water halen, werd ik van achter vastgepakt door die elf daar" Pomglio wees naar Davido "hij propte me achter die stoel en zei dat ik stil moest zijn"
Titel: De sabotage Gna Gna
Bericht door: Raleana Wyliathel op september 29, 2007, 11:46:00 am
'Oooh! Pomglio, we weten allemaal dat ik het was!'

Ze was bereid de schuld op zich te nemen, terwijl ze donders goed wist dat het Pomglio was.

Lea vond het namelijk haar schuld dat alle leraren hier nu binnen stonden. Als zij niet zo hard gepraat had, hadden de leraren niks gemerkt. Nu hoopte ze maar dat Pomglio mee zou spelen en zich niet beledigt ging voelen omdat zij 'met de eer zou gaan strijken'.

'En ik dwong Davido mij te helpen. Hij wilde niet, maar ik chanteerde hem. Het spijt me.'

Ze liet haar hoofd hangen en landde, op een nog steeds glad stuk, op de grond. Haar vleugels hielen haar overeind, hoewel je ze nauwelijks zag bewegen.
Titel: De sabotage Gna Gna
Bericht door: Pomglio dy Baldo op september 29, 2007, 11:54:00 am
Pomglio kon wel juichen, maar dat zou wel erg verdacht zijn, wat was hij blij dat hij in Merifel zat. "Inderdaad, dat was waar ook, ik zag haar vliegen, dat was ik vergeten" Hij liep naar de stoel, waar zijn tas nog steeds achter stond, maar halverwege bedacht hij zich. "Ik wil wel helpen de zaal weer schoon te krijgen." Het zou toch wel erg flauw zijn om Lea nou ook nog de boel in haar eentje schoon te laten maken.
Titel: De sabotage Gna Gna
Bericht door: Garion Belzar op september 29, 2007, 02:54:00 pm
"nou de zaal hoeft niet meer schoongemaakt te worden dat heb ik net namelijk al met mijn spreuk gedaan" zei Garion
terwijl hij dacht wat een stomeling anders zouden we toch uitglijden.
"maar waarschijnlijk weet de heer Vladistov nog wel een passen de straf"
zei garion rustig in verband met het incident van eerst,
Dat hij woedend werdt op een dwerg zijn naam wist hij niet meer maar de dwerg was erg overstuur.
Gelukkig dat karta hem tot de orde riep anders was hij helemaal doorgedraaft.
nadat gezegt te hebben wachte hij op antwoord.
Titel: De sabotage Gna Gna
Bericht door: Davido Julio daCosta op september 29, 2007, 03:06:00 pm
Davido keek verbaasd van Pomglio naar Raleana naar Karta en toen naar de andere wachter. Dit was echt een hele moeilijke situatie.
Hij was teleurgesteld in Pomglio. Hij had gehoopt dat de kabouter zou toegeven dat hij het had gedaan en eerlijk zou zijn, maar nee.

Daarom besloot hij ook niet om hem te helpen en wees naar Pomglio. Hij wilde wat zeggen maar liet zijn hand weer zakken. Hij kon er beter niet teveel gedoe van maken, en maar gewoon afwachten wat er zou gaan gebeuren. Het had toch geen zin. Bovendien moest je niet kwaad met kwaad bestrijden, dus hij hield zijn mond. Hij keek dankbaar naar Raleana en besloot haar na afloop aan te spreken op haar dappere daad. En wat die Pomglio betrefte, die had een lesje nodig.

Hij zakte op zijn knieën voor de wachters en zei:
"Vergeef ons, beste wachters! Wij hebben de Grote Zaal alleen maar ondergesmeerd omdat wij slechts een grap in ons ondeugdelijke hoofd hadden! Het is nooit onze bedoeling geweest mensen of Myrofas persoonlijk te kwetsen of te beledigen. Ik geef toe dat ik heb meegewerkt aan de grap, omdat het me wel een leuk idee leek. Ik weet dat ik dom ben geweest.

Daarom vraag ik u om de rest te laten gaan, ik wil hun straf wel uitvoeren of volbrengen."

Waarom zei hij dit? Dat wilde hij helemaal niet! Maar ja, hij dacht aan de heldhaftigheid van Raleana en vond dat dit het minste was dat hij kon terugdoen.
Titel: De sabotage Gna Gna
Bericht door: Karta Mortana op september 29, 2007, 03:49:00 pm
Karta keek naar de jongenman die voor haar op die knieen viel. Arme jongen. Dacht ze. Ze wist namelijk zeker dat hier iets niet in de haak was. Angezien men gewoonlijk nooit toegaf als ze iets gedaan hadden wat niet mocht.

Ze keek naar gustaf, die net zei dat ze zelf het zou oplossen. Ze wou eerst niet toegeven, maar het woord "lieverd" gaf de doorslag. Ze keek naar de grond om haar rood wordende hoofdt te verbergen en zei: "Ik heb een beter idee. Laten we die drie daar allemaal maar even meenemen naar mijn kantoor, dan kunnen we daar wel veder zien wat we met ze doen."
Titel: De sabotage Gna Gna
Bericht door: Gustaf M. Vladistov op september 29, 2007, 08:46:00 pm
Gustaf keek afkeurend naar Davido.

'Raleana heeft al gezegd dat ze het gedaan heeft, waarom zou jij dan zeggen dat je het vrijwillig deed? Zij krijgt de straf, niet jij.'

Het schoolhoofd wist dat het meisje dit nooit gedaan zou hebben. Ten eerste had ze een totaal andere stijl en ten tweede was het nogal verdacht. Vooral omdat die Pomglio er ook was.

'Heb ik al verteld dat er nieuwe straffen zijn op Bumetrel?'

Hij zei het met een geamuseerd lachje. Ohw, wat had hij zich hier op verheugd. Jammer genoeg zouden er nog wat voorwerpen aangeschaft moeten worden voor dit plan, maar ze zouden vast wel kunnen improviseren. Ook moest hij dit officieel nog overleggen met Ehriondah, maar alvast initiatief nemen kon geen kwaad, toch? Ehriondah zou het vast wel goedkeuren!

'Zo kan ik bijvoorbeeld iemand aan zijn polsen aan het plafon laten hangen voor... Zo'n twee a drie weken. Zelfs voor luchtelfen kan dit effectief zijn, omdat ook vleugels niet eeuwig kunnen bewegen. Of zweepslagen, ook effectief. Wat vinden jullie? Zal ik optie één of twee gebruiken om Raleana dit af te leren?'

Hij was benieuwd hoe de rest zou reageren op dat.
Titel: De sabotage Gna Gna
Bericht door: Pomglio dy Baldo op september 30, 2007, 11:55:00 am
Zou hij dit echt menen, worden er weer lijfstraffen ingevoerd hier op school? Pomglio hoopte maar van niet. Nou komt zij in de problemen door mij, dit gaat niet goed, ik moet weer eens iets verzinnen, STOP, als ik wat verzin wordt het alijd alleen maar erger, stil blijven, stil blijven Pomglio hield zich met grote moeite stil, hij wou niet dat Raleane een paar weken ergens hing, maar zweepslagen leken hem ook niet zo leuk.
Titel: De sabotage Gna Gna
Bericht door: Tári Eléndil op september 30, 2007, 02:51:00 pm
Tári was intussen naar een minder glad stukje vloer geglibberd en bekeek alles op haar gemak. Nu ook het schoolhoofd en twee wachters erbij waren gekomen werd het allemaal alleen maar erger.
Nu nam Lea de schuld op zich. Tári had wel verhalen over de beruchte Lea gehoord, maar het leek haar niet echt iets voor Lea. Vooral nadat dat blinde meisje was uitgegleden, ze dacht dat Lea wel meer om haar medeleerlingen dacht.
Toen ook Davido de schuld op zich nam raakte ze een beetje in de war. Die jongen deed een beetje maf, zoiets zeggen nadat iemand anders al had toegegeven. Het werd steeds moeilijker, maar ze geloofde dat Karta toch wel achter de waarheid zou komen. Zo was het immers met haar ook gegaan.
Ze schuifelde weer richting de deur, zich tot het schoolhoofd richtend.' Ik ben ook slachtoffer, ik ga nu even naar de leerlingenkamer om een schoon gewaad aan te trekken en om me te wassen'.
Titel: De sabotage Gna Gna
Bericht door: Davido Julio daCosta op september 30, 2007, 02:59:00 pm
Ai ai ai! Zouden die lijfstraffen waar zijn?
Davido hoopte maar van niet. Toen hij wat jonger was had hij gezien hoe iemand had moeten lijden aan zweepslagen. De rode striemen waren nog dagen zichtbaar geweest. Zou hij dan ook... nee dat zou hij echt niet willen!
Dit was allemaal maar raar. Lea had voor niks zichzelf in de problemen gewerkt, om wille van hem en Pomglio. Waarom?
Zijn smeken was blijkbaar niet effectief geweest. Dat schoolhoofd was keihard tegen lieden zoals Pomglio. Zou hij inzien dat Pomglio de schuldige was, en niet Raleana?
Titel: De sabotage Gna Gna
Bericht door: Raleana Wyliathel op september 30, 2007, 07:24:00 pm
Lea keek met grote ogen naar Gustaf. Dat meende hij niet?! Die straffen mocht hij niet eens geven! Toch?! Ze wierp een blik op Pomglio. Als deze straffen echt uitgevoerd gingen worden en zij 3 weken lang aan het plafon mocht bungelen zou hij nog niet jarig zijn. Ze was wel blij dat hij niet tegenstribbelde en gewoon aangaf dat zij het was, anders had ze het allemaal nog voor niks gedaan ook. Ze vond dat de kabouter haar wel heel dankbaar mocht zijn.

Releana was er zeker van dat hij deze straffen niet mocht geven. Mocht hij dat wel kunnen, dan zou zij weg zijn van deze school! Ze weigerde om op zo'n school te zitten! Ehriondah kon dit toch nooit goedgekeurd hebben?! Misschien wist ze het niet?! Als Lea naar het kantoor van de elf kon komen, kon zij Lea toch wel helpen?! Toch?!

Volkomen onschuldig keek Lea naar Gustaf.

'Weet u zeker dat u het niet wilt combineren?'
Titel: De sabotage Gna Gna
Bericht door: Ehriondah van Uncha op september 30, 2007, 08:03:00 pm
Ehriondah keek op van haar verhandeling die ze las, fronsend vroeg ze zich af wat haar uit haar concentratie had kunnen halen. Toen zag ze het, de zwevende boodschap van Gustaf. Ze vervoeide hem zijn slordigheid en slechte kwaliteit toen ze het bericht bekeek en las, maar de inhoud was duidelijk. Problemen in de grote zaal, en hij had haar nodig voor straf?

Zuchtend legde ze haar studie neer en spoedde zich vanuit haar toren naar beneden, door de noordelijke vleugel, naar de grote zaal.

Daar aangekomen merkte ze een hoop ophef, een groep leerlingen, van alle afdelingen en vooral eerste- en tweedejaars, stonden, samen met een groep leerkrachten en zelfs een wachter in de grote zaal. Zo te zien was de vloer net schoon gemaakt.

Met een lichtelijk vragend gezicht liep ze op het groepje af waar Gustaf zich bevond.

'Waarvoor was ik nodig?'

Ze liet het neutraal klinken, hoewel ze wel een beetje kregelig was.
Titel: De sabotage Gna Gna
Bericht door: Raleana Wyliathel op september 30, 2007, 08:19:00 pm
'HIJ DAAR WILT MIJ MET EEN ZWEEP SLAAN!' riep Lea uit. 'De andere optie is mij drie weken ophangen aan mijn armen.'

Ze hoopte maar dat Ehriondah het zou verbieden en dat ze niet zou zeggen dat ze het er mee eens was, want dat zou Lea serieus niet overleven. Ze was dat soort dingen niet gewend. Niet dat de Myrofas die het wel gewend waren het verdiende. Maar nog... Zij was nooit geslagen!

Ze keek heel lief naar Ehriondah.

'Zeg alstublieft tegen hem dat hij dat niet mag doen!'
Titel: De sabotage Gna Gna
Bericht door: Ehriondah van Uncha op september 30, 2007, 08:29:00 pm
Voordat Gustaf haar zijn verschuldigde uitleg kon geven, riep Raleana Wyliathel, een haar welbekende tweedejaars:

'Hij daar wilt mij met een zweep slaan! De andere optie is mij drie weken ophangen aan mijn armen.'

Ehriondah's ogen vernauwden zich lichtelijk toen ze naar Gustaf keek. Ze had altijd al geweten dat hij een voorliefde had voor ouderwetse praktijken, en dan vooral voor de martelpraktijken. En helaas had ze gemerkt dat het de laatste jaren was aangesterkt.
Zou hij het echt hebben gesuggereerd? Zou hij dat hebben gedurfd? Helaas durfde ze dat helemaal niet uit te sluiten.

Argwanend keek ze hem aan.

'Is daar iets van waar? Gustaf?'
Titel: De sabotage Gna Gna
Bericht door: Gustaf M. Vladistov op september 30, 2007, 08:42:00 pm
'Ehriondah, zoals ik je eerder uitlegde: Die straffen zijn nodig!'

Hij keek haar zo overtuigend en onschuldig mogelijk aan.

'Zie wat dat kreng deed! Ze heeft heel de zaal ingesmeerd met troep! Het grootste gedeelte is weg! Maar wie mag de restjes doen?! Natuurlijk... Zij! En wat leert ze er van?! Niks! Kunnen we ze niet gewoon beter ophangen en slaan?! Dat werkt veel beter, daar worden ze pas gedisciplineerd van!'

Hij wierp een boze blik op Pomglio. Gustaf was er van overtuigd dat hij het gedaan had en hoopte dat hij het zou toegeven.

'Pomglio, wat jou betreft, jij mag de zaal verder opruimen. Lea zal zoals ze net verzocht, beide straffen krijgen!'

Gustaf was er al vanuit gegaan dat Ehriondah ermee instemde. Hoe kon ze dit weigeren?!
Titel: De sabotage Gna Gna
Bericht door: Pomglio dy Baldo op oktober 01, 2007, 12:49:00 pm
Nu hebben we de poppen aan het dansen, straks hangt Raleana aan het plafond terwijl Gustav er met de zweep op los slaat, 3 keer raden wie er na die drie weken, en waarschijnlijk de rest van zijn tijd op school, er van langs gaat krijgen. Pomglio liep naar de bezemkast en pakte een zwabber waarmee hij de zaal schoon begon te maken. Ik kan natuurlijk ook gewoon toegeven dat ik het gedaan heb, Gustardvla raakt mij toch niet met zijn zweep als ik aan het plafond hang, nouja, eerst maar kijken hoe Ehriondah reageert
Titel: De sabotage Gna Gna
Bericht door: Davido Julio daCosta op oktober 01, 2007, 01:03:00 pm
Davido wist nu écht niet meer wat hij moest doen. Nu ook het andere schoolhoofd erbij was gekomen, zou hij waarschijnlijk in de ogen van hen allebei eruitzien als één of andere schurk die ervan genoot mensen pijn te doen door ze keihard op hun gezicht te laten vallen. Raleana was blijkbaar helemaal door het dolle heen geraakt dat ze misschien gepijnigd zouden worden, en hij gaf haar groot gelijk. Die Gustaf was echt een taaie kerel, waarschijnlijk maar moeilijk van zijn mening af te krijgen.

"Ik stem erbij in dat die straffen niet rechtvaardig zijn," zei Davido zo rustig mogelijk, Lea ondersteunend. "Maar als u erop staat, zal ik niet tegenstribbelen."

De landelf was wel wat gewend, door zijn jeugd.
Titel: De sabotage Gna Gna
Bericht door: Ellerkonge op oktober 01, 2007, 02:23:00 pm
Ellerkonge bezag de situatie. Hmm, wat een puinhoop en een chaos. Geen duidelijke leidersfiguren. De docenten en personeel buitelen over elkaar heen om het voortouw te nemen met als gevolg dat er van enige tucht en orde geen enkele sprake meer is. Slappe hap. Hele discussies tussen hen en leerlingen onderling. Niks krachtdadigs aan. Ik geloof het wel, zonder van mijn tijd. Ik kies eieren voor mijn geld, de dwazen. Die vuile dwerg zouden ze een kopje kleiner moeten maken, al heeft ie weinig lengte. Zachte heelmeesters, zachte heelmeesters. Nog even en Bumetrel wordt geregeerd door een infantiele kabouter.

Ellerkonge verliet snel de zaal.
Titel: De sabotage Gna Gna
Bericht door: Pomglio dy Baldo op oktober 01, 2007, 02:41:00 pm
Waarom kan die Davido niet gewoon eens een keer stil zijn, raar mannetje, maarja, wat wil je anders met elfen? Pomglio ging op zijn dooie gemakje verder de vloer te schrobben, hij hoefde tenminste niet aan het plafond te bungelen. He, nou gaat Ellerken ook al weg, die gast is niet te vertrouwen, gewoon doorgaan met vegen, niet opvallen NIET OPVALLEN!!
Titel: De sabotage Gna Gna
Bericht door: Ellerkonge op oktober 01, 2007, 02:50:00 pm
Bij het weglopen, trape Ellerkonge met een flinke trap de bezem uit de handen van de boosdoener en siste hem zacht toe: 'Ik weet dat jij het was, smerige rat. Als ik jou was zou ik de komende tijd maar heel goed op mijn tellen passen, want je gepaste straf ontloop je niet op Bumetrel. Jij bent een gifkikker, een ongevaarlijke, maar wel een gifkikker. En met ongedierte kun je maar een ding doen, het verdelgen, het uitroeien, het wegbranden.'
Titel: De sabotage Gna Gna
Bericht door: Pomglio dy Baldo op oktober 01, 2007, 03:00:00 pm
Pomglio trok de bezem terug en ging verder met vegen, hij wist dat het te verdacht zou zijn om te reageren en met grote moeite hield hij zich stil, blijkbaar wist Ehriondah nog steeds niet wat ze er mee aan moest. Hopelijk worden de lijfstraffen niet gebruikt, laat het gewoon strafwerk zijn, anders zal ik het hele weekend in de slaapzaal moeten blijven om voor Lea te vluchten, nee alsjeblieft niet
Titel: De sabotage Gna Gna
Bericht door: Luna da Sol op oktober 01, 2007, 03:44:00 pm
Luna stond op, haar hoofd bonsde nog steeds, maar voor eeuwig op de grond zitten kon natuurlijk ook niet... Welke volslagen debiel had de vloer ingesmeerd met glibberige smurrie? Ze snapte best dat het voor diegenen heel grappig was, dat mensen uitgleden, maar voor de rest van de aanwezigen niet. Ze liep een beetje wankel naar de leerlingenkamer van Merifel. Ze hoopte dat dit soort dingen niet nog eens zouden gebeuren, en dat degenen/degene die het gedaan had/ hadden gestraft werd/werden voor wat hij/zij gedaan had/hadden


als blinde weet je niet met hoeveel ze waren, dus vul ik allebei maar in  ;)

Titel: De sabotage Gna Gna
Bericht door: Karta Mortana op oktober 01, 2007, 05:47:00 pm
Karta zag hoorde de zacht de woorden die Ellerkonge in het oor van de dwerg fluisterde en fluisterde op haar beurt fel in zijn oor toe hij langs liep:" De enige gifkikker die hier is bij jij, vuile rat. Zo noemde je hem toch niet waar. Nou weet dat als je ook maar een haar krenkt van dat jochie zonder dat mij dat aanstaat. Dan trek ik een voor een al die zielig Germaanse haren van je kop. begrepen!"

Ze deed een paar passen naar voren en richte zich op Gustaf. Haar gezicht verharde en ze zei op een harde duidelijk en ordelijke toon zo dat iedereen in de zaal het kom horen: "Gustaf ik zeg dit je ÉÉN keer als jij hier lijfstraffen gaat invoeren, zal jij morgen mijn ontslag brief op je tafel vinden." Ze wou het wel uithuilen hoe kon ze dit nog gezegd hebben, maar ze moet nu ook doorzetten, HET MOEST!.

"Van mij mag je de meest gruwelijke straffen geven, je mag ze van mij part zelf het hele bos met de hand laten kaalplukken, als dat je goed doet, maar lijfstraffen worden niet gedaan in mijn bijzijn. Jullie hebben me aangesteld om orde te houden, nou dat doe ik dan ook nu ook, tegen JOU. Dus er worden hier geen lijfstraffen uitgedeeld zolang ik hier nog op school rondloop."
Titel: De sabotage Gna Gna
Bericht door: Ellerkonge op oktober 01, 2007, 06:05:00 pm
Tot Karta: 'Mens, ga toch koken, breien, borduren, weven of bloemen drogen, maar probeer niet indrukwekkend noch intimiderend over te komen. U bent een schertsfiguur. Het is dat u het serieus bedoelt, anders was het een prachtige enscenering van een kluchtige figuur die lijdt aan een enorme zelfoverschatting en een gebrekkig zelfbeeld. En als u me nu wilt excuseren, ik word wat onpasselijk van uw aanblik en heb dringend frisse lucht nodig. Chop, chop!'
Titel: De sabotage Gna Gna
Bericht door: Pomglio dy Baldo op oktober 01, 2007, 07:59:00 pm
Gelukkig, de kans dat de lijfstraffen werden doorgevoerd werd door Karta al een stuk kleiner Oh nee, misschien hebben wel meer leraren gehoord wat Ellerken zei, dan heb ik een probleem 'Mens, ga toch koken, breien, borduren, weven of bloemen drogen.' Nou heeft ie een probleem, ik denk niet dat dit bij Karta in goede aarde valt, die gast heeft wel lef moet ik eerlijk zijn.
Titel: De sabotage Gna Gna
Bericht door: Gustaf M. Vladistov op oktober 01, 2007, 08:52:00 pm
Als blikken konden doden was Karta minstens 28 keer opnieuw gestorven. Zijn koele ogen keken de vrouw minachtend aan.

'Goed, begin maar met schrijven. Morgen verwacht ik dat je spullen gepakt zijn! Verdwijn nu uit m'n ogen!'

Hij keek niet om naar Ellerkonge of enig ander leraar.  Ergens had hij het idee dat het elfje zou proberen vluchten als ze Ehriondah nog lang ging wachten met haar antwoord. Vandaar dat hij naar Lea liep en haar nogal stevig bij haar arm beetpakte. Ze was hier waarschijnlijk niet op voobereid, anders zou ze wel gevlucht zijn. Ongetwijfeld zou ze aan die greep alleen al blauwe plekken overhouden.

'Wij gaan alvast naar de kerkers,' zei hij met een lach om zijn mond tegen Raleana.

Off: Godmode met toestemming.
Titel: De sabotage Gna Gna
Bericht door: Karta Mortana op oktober 02, 2007, 08:02:00 am
'Goed, begin maar met schrijven. Morgen verwacht ik dat je spullen gepakt zijn! Verdwijn nu uit m'n ogen!'  De woorden groeven en staken diep in haar ziel. Ze kon het wel uit janken. Al het leed wat ze ooit vroeger in die kerkers diep onder de grond had meegemaakt was hier niets bij. Ze liet haar hoofd zakken en zei met woorden die recht uit haar ziel kwamen: "Ik dacht dat je van mij hield..." Er viel een korte stilte ,daarna hief ze het hoofd keek met de dodelijke blik terug naar Gustaf en zei. " ...Maar als het je niets uitmaakt dan zal ik gaan, maar ik laat je nog steeds niet die kinderen iets aandoen, Ook al kost het me mijn leven. Bij deze woorden haalde ze Preter te voorschijn die onder haar kleren verstopt zat er hield hem in de richting van Gustaf. Gustaf, ik zal voor ze vechten ook al heeft dat de dood als gevolg en laat dat kind NU LOS!
Titel: De sabotage Gna Gna
Bericht door: Garion Belzar op oktober 02, 2007, 08:35:00 am
Garion, die ondertussen de kabouter had losgelaten, schrok van wat er gebeurde. Van Karta, die met haar Preter tegenover Gustaf stond. Oke, hij was het met Karta eens dat ze de lijfstraffen niet weer konden invoeren, maar hoe konden ze dat aan Gustaf duidelijk maken?
Garion zei tegen Karta: "Oke Karta, ik ben het met je eens. We kunnen geen lijfstraffen invoeren, maar moeten we dat zo oplossen."
Garion pakte zijn zwaard en gooide deze uit protest op de grond.
Het zwaard kletterde op de grond en kwam tussen Karta en Gustaf in te liggen.
"Ik wil dit niet op deze manier oplossen, en werk hier ook niet aan mee, Karta." Zei Garion.
Hij draaide zich om en ging in de deuropening staan om te kijken hoe dit af zou lopen.
Titel: De sabotage Gna Gna
Bericht door: Pomglio dy Baldo op oktober 02, 2007, 12:46:00 pm
Zo, hele rellen om dat beetje vet en boter wat ik hier heb gesmeerd, ik hoop toch echt dat de lijfstraffen achterwege blijven, hoewel het hele bos met de hand kaalplukken ook niet echt aantrekkelijk klinkt. Pomglio kon zich niet langer inhouden: "Nee, geen lijfstraffen, dat is onmyrofasselijk!!" Gelijk nadat hij het had gezegd had hij al gigantische spijt van wat hij had gezegd.
Titel: De sabotage Gna Gna
Bericht door: Ehriondah van Uncha op oktober 02, 2007, 05:17:00 pm
(@Pomglio: De meeste van je posten zijn te kort, probeer ze langer te maken, want als het vaker gebeurt, zal het je punten gaan kosten.)

Ehriondah werd meer dan lichtelijk overompeld door het stelletje ongeregeld dat zich allemaal moest laten gelden. Toen het eindelijk, voor haar gevoel, wat rustiger werd. (Mede door het vertrek van Ellerkonge) En alleen karta en haar compagnon nog een soortement van stennis schopten, nam zíj het heft in handen.

'Gustaf!' Haar stem galmde bijna door de zaal heen. 'Jij gaat helemaal nergens heen met Raleana, ik wil dat je haar nu loslaat! Als je iets wilt aangaande haar straf wil ik graag dat je dat met mij of met Zimaskian bespreekt.'
Ze wendde zich even tot Wyliathel: 'En jij blijft hier, tot dit uitgezocht is.' Ze blikte ook streng naar de andere leerlingen. 'Evenals de rest van jullie.'

Eindelijk had ze de volle aandacht en kon ze beginnen hier de orde te herstellen.

'Karta, als je echt verdienstelijk wil zijn voor Bumetrel, haal dan direct proffessor Lar, waar die ook zitten moge. Garion, ga met haar mee.'

Nu waren de leerlingen aan de beurt.

'Wat is er exact gebeurd? En wie heeft dat op zijn geweten?' Ze keek een voor een doordringend en streng aan. 'En ik wil geen smoesjes of goedbedoelde opoffering.'

Nu richtte ze haar volle aandacht op Gustaf.
'Gustaf, we hebben dit al tijden geleden besproken, martelen is niet iets wat de prestaties van onze leerlingen bevorderd. Er zijn massa's effectieve en pijnloze manieren om leerlingen te straffen. Trouwens, je weet zelf ook wel dat voor de echte volhouders er een tijd van opsluiting op kan zitten. Is dat niet genoeg voor jou? Ik duld geen gruwelijkheden op mijn school!'

Dat laatste zij ze met iets krachtiger stem. Dat was iets wat hij goed in zijn oren moest knopen. Hij was hier niet alleen de baas. Zij had hier minstens zoveel over te zeggen. Daarnaast kon hij niet beweren dat ze mild of onrechtvaardig had. Haar straffen waren altijd streng en verdiend.
Titel: De sabotage Gna Gna
Bericht door: Raleana Wyliathel op oktober 02, 2007, 05:29:00 pm
Lea probeerde zich los te maken van de ijzeren greep van Gustaf. Haar arm ging er alleen maar meer pijn van doen. Vandaar dat ze het maar besloot op te geven.

Toen Ehriondah echter begon te spreken, zag het meisje een kans en schopte tegen de scheen van Gustaf. De verbaasde vampier liet haar los en het meisje vloog zo snel ze kon richting Ehriondah. Ze verschool zich even achter de rug van het andere schoolhoofd, met haar ogen vlak over de schouder van de vrouw kijkend.

'Wat is er exact gebeurd? En wie heeft dat op zijn geweten? En ik wil geen smoesjes of goedbedoelde opoffering.'

Ralena besloot haar mond te houden en te kijken wat de andere twee te zeggen hadden. Nu zou het niet zo heel veel meer uitmaken wie de straf kreeg. Waarschijnlijk zou het straf voor zowel Pomglio, Davido en haar betekenen als iemand zou bekennen. En waarschijnlijk zou het alleen maar straf voor haar betekenen als niemand iets zou zeggen en zich aan Lea's verhaal ging houden.

Voor het meisje zou het niet uitmaken... Dan maar een dagje extra boeken overschrijven... Dat zou ze Lar snel genoeg afleren, gezien het vorige boek dat ze moest overschrijven bijna uit elkaar viel aan het einde van de avond.

Het leek haar wel eens interessant om een dagje de assistente van haar mentor te zijn. Het leek haar zo leuk om de mentor te assisteren bij allerlei... dingen!

*GM met toestemming.*
Titel: De sabotage Gna Gna
Bericht door: Garion Belzar op oktober 02, 2007, 07:23:00 pm
'Karta, als je echt verdienstelijk wil zijn voor Bumetrel, haal dan direct proffessor Lar, waar die ook zitten moge. Garion, ga met haar mee.'
Zei Vrouwe van Uncha.
Garion liep de zaal weer in en ging voor Karta staan die nog steeds haar Preter in de hand had.
Hij pakte het zwaard op en stak hem terug liep naar de deur en draaide zich naar de zaal zonder zich ook maar wat aan te trekken van de rest.
Hij sprak tot Karta "Kom Karta stop je zwaard weg en loop met me mee om Proffessor Lar op te halen."
wachten op antwoord draaide hij zich weer op en ging op de gang staan wachten tot karta kwam.

Je hoeft me niet IC op te halen. Na Karta's post antwoord ik hier... ~ Zimaskian
Titel: De sabotage Gna Gna
Bericht door: Karta Mortana op oktober 03, 2007, 12:18:00 pm
Karta had haar zwaard weg gestopt en naar Gustaf gekeken. Hoe had hij zoiets kunnen voorstellen. Ze was overigens wel blij dat Ehriondah tussen beide was gesprongen. Ze had Gustaf namelijk nooit wat aan kunnen doen. Ze schudde nog even afkeurden naar Gustaf en zei tegen Ehriondah: "zo als u wilt, ik ga meteen." En liep toen met Garion die haar op de voet volgde naar Lar's kantoor om even later terug te komen met Zimaskian Lar.


GM van Garion is toegestaan en Lar als je er problemen mee heb hoor ik het wel


Titel: De sabotage Gna Gna
Bericht door: Tetachan U. M. Mocha op oktober 03, 2007, 12:46:00 pm
Lar keek beheerst, maar bijzonder chagrijnig. Alleen al door het feit dat de meid genaamd 'Karta' was komen vertellen dat de landelf per direct in de grote zaal verwacht werd. Op bevel van Ehriondah. Dat soort dingen verpesten hele dagen.
"Ik werd verwacht?" De mentor keek vluchtig rond, en ontdekte op het eerste gezicht al twee mentorleerlingen. Raleana en Pomglio. En twee schoolhoofden. En de wacht. Welja, dat ziet eruit alsof het Merifel is in zijn slechtste doen.
Titel: De sabotage Gna Gna
Bericht door: Foaly Rood op oktober 03, 2007, 06:13:00 pm
Foaly liep door de gang op zoek naar iets, wat wist hij zelf ook niet maar hij was niet van plan om niks te gaan doen. in een keer hoorde hij de stem van een van de schoolhoofd.

Gustaf, we hebben dit al tijden geleden besproken, martelen is niet iets wat de prestaties van onze leerlingen bevorderd. Er zijn massa's effectieve en pijnloze manieren om leerlingen te straffen. Trouwens, je weet zelf ook wel dat voor de echte volhouders er een tijd van opsluiting op kan zitten. Is dat niet genoeg voor jou? Ik duld geen gruwelijkheden op mijn school!'

'martelen?' dacht Foaly, 'dat willen ze toch niet terug gaan invoeren?' Hij liep snel naar de plek waar de stem vandaan kwam, hij kwam al snel uit bij de grote zaal. hij keek even snel rondt en zag al snel dat iemand een grap had uitgehaald. Hij bleef bij de deuropening staan. Hij was benieuwd wat er nu ging gebeuren.
Titel: De sabotage Gna Gna
Bericht door: Ellerkonge op oktober 03, 2007, 08:01:00 pm
Met een chagrijnig hoofd, keek Elberich om de hoek van de feestzaal en brulde:

'Ik weet niet of iedereen het doorheeft, maar jullie zijn door het gehele gebouw te horen. Er zijn hier hardwerkende docenten die proberen te slapen. Straf die leerlingen, prutsers en maak een einde aan deze klucht of moet ik het zelf doen? Hoe moeilijk kan het zijn. Maar al jullie kleinzielige interne conflictjes en antipathietjes staat een krachtdadig optreden in de weg. Wat een voorbeeld is dat voor jullie leerlingen, heren en dames collegae? En leerlingen wat een voorbeeld zijn jullie voor elkaar? Het lijkt hier wel een kippenhok. Ik dacht dat dit een school van aanzien was? Toon dan wat kwaliteit en haal de zweep erover.'

De ogen fonkelden gifgroen.
Titel: De sabotage Gna Gna
Bericht door: Raleana Wyliathel op oktober 03, 2007, 09:09:00 pm
Lea had niet gelet op andere dingen die gebeurde, tot ze de stem van Ellerkonge hoorde. Nog steeds wist ze niet wie hij was. Het enige dat ze wist was dat hij pro-elf was en dat hij een leraar was en filosofie gaf.

'U vindt dat ik geslagen moet worden?! U was toch altijd juist een medestander van de elfen?!' riep ze verbaasd uit.

Ze had het niet zo op die leraar. Waarschijnlijk wist hij dat. Ze zorgde dat ze dus goed in de buurt van Erhiondah bleef, die zou wel raad weten met de engerd als hij in de buurt kwam of aan ging vallen!
Titel: De sabotage Gna Gna
Bericht door: Ellerkonge op oktober 04, 2007, 08:34:00 am
Tot Raleana: 'Op dit moment ben ik zo moe dat ik zou zeggen kastijd voor mijn part de hele handel, ik wil slapen. En vergeet niet, je hebt ook beroerde elven. Maar als je verstandig bent, ontvlucht je deze wanvertoning en besteed je je tijd aan nuttiger dingen. Dat zou een elf toch moeten. Kom maar meisje, loop maar even met mij mee. Zo ontloop je in elk geval misschien wel de nodige striemen op je vleugeltjes. Want je weet maar nooit tot welk diepte- of hoogtepunt deze klucht komt. Een ballentent op een tweederangs kermis te Droevighuizen is er een zaak van topklasse bij.'

De heer van Elberich stak zijn hand uit naar het Elvenmeisje.
Titel: De sabotage Gna Gna
Bericht door: Karta Mortana op oktober 04, 2007, 09:53:00 am
 "Ik denk dat Raleana nog even moet blijfen want volgens mij is Ehriondah nog niet klaar met haar" zei Karta tegen Ellerkonge.

Ze vertrouwde de man voor geen meter helemaal niet dat ge slijm bij elfen helemaal bij elfen leerlingen. Slijmerig onderkruipsel. Dacht ze. Bij zichzelf als het ook maar een haar krenkt van de leerlingen hier hak ik zijn kop eraf, Maar ze zei niets en keek hem alleen met koele blik minachtende blik aan.
Titel: De sabotage Gna Gna
Bericht door: Tetachan U. M. Mocha op oktober 04, 2007, 10:13:00 am
Lar grijnste. Welja, mijn heer Ellerkonge. U mag dan gelijk hebben, dat door de zaal heen schreeuwen helpt evenmin als het gekibbel van de al aanwezige wezens. Zond de landelf naar de Elfenkoning.*
De mentor keek stug voor zich uit. Het was stomvervelend hier te moeten zijn, en de chaos maakte het nog erger. Alsof die schoolhoofden zélf geen beslissing hadden kunnen nemen. Merifelleerlingen naar Lar toe sturen, bijvoorbeeld. Dat was heel wat waardiger geweest. En Karta onderhanden nemen vanwege haar absurde uitbarsting, waarvan Lar alleen nog de echo bespeurde in - vooral - de ogen van Gustaf, en Karta's houding. Lar grijnste licht. Maar de halve school wordt hier getuige van een prácht van een chaos. Bijzonder goed voor het imago van een schoolhoofd en een leraar.


*let wel: dit is VOOR het topic in mijn kamer, King Kong. B) Overigens maakt dat geen bal uit voor mijn reactie.
Titel: De sabotage Gna Gna
Bericht door: Ellerkonge op oktober 04, 2007, 01:09:00 pm
Hmm, karta blablabla is ook weer van de partij. Volstrekt ongevaarlijk hoopje frustratie bij elkaar. Dat met een ziekelijke neiging om lief te doen tegen kindertjes. De bisschop van Myra is er niets bij, alle paddekoppen.

'Had ik je iets gevraagd Karta? Al dat betuttelen hier, ssssssssssssssss'

Tot Larf zond de heer van Elberich: Zo, zo, Larfje, dus jij hebt na veel inspanningen je de techniek van het fluisteren in de wind eigen weten te maken? Chapeau mijn beste, chapeau! Ik ben onder de indruk. Ik tril als het avondriet in de noordoosten wind hahaha. Larf, als het aan mij lag was het 'feest' hier binnen 10 sekonden afgelopen en was er niets meer de horen dan het zwiepen van spaanse rieten door de lucht en viel er weinig meer te zien dan wat ontvelde ruggen. Maar tja, zoals je ziet, hier gaat het er beschaafd aan toe. Dus gaan we uren ouwemieren over allerhande onnodigheden.
Titel: De sabotage Gna Gna
Bericht door: Ehriondah van Uncha op oktober 04, 2007, 01:10:00 pm
Ehriondah zag de zaak alweer door haar vingers glippen, (mede door dat Ellerkonge terug was gekomen en dan eens zijn absurde taal rondschreeuwde, dan weer Raleana wilde meeslepen) en ze begreep dat hier, midden in de grote zaal, ook niet zo'n praktische plek was om dit allemaal te bespreken aangezien dan figuren als Karta of Ellerkonge de zaak weer in het honderd konden laten lopen.

Ze begon al aardig zat te worden van dit zootje ongeregeld en besloot een eind te maken aan deze chaos. Hard, met een stem die geen tegenspraak dulde, zei ze:
'Ik wil dat iedereen onmiddelijk vertrekt! Behalve Wyliathel, Di Baldo, DaCosta en Da Sol en proffessor Lar. De heer Vladistov moet zelf maar zien of hij blijft. De rest wil ik hier niet meer zien.'

Zonder te wachten op gehoorzaamheid keek ze de leerlingen aan. Haar ogen schoten vuur.
'En nu wil ik wel érg graag antwoord op mijn vraag!'
Titel: De sabotage Gna Gna
Bericht door: Ellerkonge op oktober 04, 2007, 01:16:00 pm
'En wat als ik blijf?' Ellerkonge keek recht terug
'Ik zie daar geen noodzaak toe, u wel?'
Ehriondah keek hem fel aan, Ellerkonge, of wat zijn echte naam dan ook maar mocht zijn, werkte haar al vreselijk lang op haar zenuwen.


[ Off, ja te kort bericht, maar lijkt me om spanningsopbouw, nu wel even gerechtvaardigd.Dan edit ik hem lekker...Neem je btw ook nog een kleur voor je posts??]
Titel: De sabotage Gna Gna
Bericht door: Karta Mortana op oktober 04, 2007, 04:36:00 pm
Karta ogen schoten vuur. Als vrouwe Ehriondah er niet was zou ze hem meteen een knal in het gezicht gegeven. "Ik zou maar op je woorden passen elven koninkje, ik leef lang genoeg om te weten dat jij niet deugt. En als je denkt dat je mij aan kan? ook ik heb mijn vaardigheden. Als je me nu kan excuseren er werd mij gevraag me te verwijderen uit deze zaal. Ze draaide zich om naar Ehriondah en zei: "Als u me nog nodig hebt, ik ben in mijn kantoor." Daarna liep ze in de richting van de deur.

Titel: De sabotage Gna Gna
Bericht door: Ellerkonge op oktober 04, 2007, 08:27:00 pm
'Wel, de noodzaak, zou kunnen zijn dat ik even orde op zaken stel, zodat ik kan slapen, en leerlingen wat discipline wordt bijgebracht, terwijl tegelijkertijd de pedagogische mispels uit het personeelsbestand door mij even krachtdadig op hun strepen worden gezet. Want dit is natuurlijk een klucht waar de gemiddelde holbewoner nog niet om zou kunnen lachen. Praten en vertroetelen helpt niet. Een puntje hier, een knuffeltje daar. Normaal gedrag is de norm, wie daarvan afwijkt wordt gestraft. Kwestie van perspectief.

Ow, en ik blijf ook gewoon even staan om aan te tonen dat u nul gezag en respect geniet. Als leerlingen en uw personeel al niet luisteren, waarom zou ik als heer van Elberich dan wel moeten vliegen op uw wenken?

'Ow en wat betreft juffrouw kaartje-knip van de wacht. De tranen zitten me hoog... van het lachen...welteverstaan.'

'EN KUNNEN WE DAN NU EINDELIJK GAAN SLAPEN?!'
Titel: De sabotage Gna Gna
Bericht door: Tetachan U. M. Mocha op oktober 05, 2007, 11:38:00 am
De mentor grijnsde minzaam. "Gaat u toch vooral slapen, heer Ellerkonge. Er is niemand die u daarvan zal weerhouden, meen ik." Het zal bar veel helpen zelf geen respect te tonen wanneer anderen dat ook niet doen. Vindt u wel?
Lar keek naar het schoolhoofd, dat zich langzaam steeds verder opwond. Het leek niet erg veel verschil te maken. Zelfs de leerlingen zagen er niet uit alsof ze onder de indruk waren van haar woorden.
Titel: De sabotage Gna Gna
Bericht door: Ellerkonge op oktober 05, 2007, 12:10:00 pm
Ach, Lar, we weten allebei het verschil. Die schoolhoofden simuleren autoriteit. Ik heb het. Het zit hem in de nuance. Buiten de poorten van bumetrel was er ookal zo'n opgeblazen persoon dat meende mijn koningsrecht te kunnen bespuwen. Die wordt nu half levenloos door de sneeuw gesleept. Ik ga hier natuurlijk niet direct al mijn macht ten toon spreiden. Hier speel ik zo nu en dan de nukkige hystericus. Laat ze in die waan. Jij weet hoe het zit en als je verstandig bent gedraag je je er naar.

De heer van Elberich keek het schoolhoofd uitdagend aan terwijl hij de hand van Raleana stevig vastpakte.
Titel: De sabotage Gna Gna
Bericht door: Davido Julio daCosta op oktober 05, 2007, 01:59:00 pm
Wat een ongelofelijke gek was die "Elzenkoning", zeg!
Davido werd gek van die vent. En hij irriteerde zich er ook heel erg aan dat het wel leek alsof professor Lar en Ellerkonge hele gesprekken voerde, zonder dat de rest er ook maar iets van kon horen!
Gespannen keek hij naar de schoolhoofden. Die zouden vast van woede uitbarsten. Zou er misschien wel iemand ontslagen worden? En dat allemaal door Pomglio? Wat een bizar verhaal!
"Ehhm.."
Voorzichtig probeerde Davido de aandacht weer naar de leerlingen te trekken. Dan kon Pomglio mooi uitleggen wat er wat gebeurd, en dan konden ze deze nare plek zo snel mogelijk verlaten. Anders werd iedereen hier waarschijnlijk helemaal gek.

Je kunt er niets van zien dat Ellerkonge en ik discussiëren. Daar zijn we aardig bedreven in.

We zijn er zelfs zo bedreven in dat we in je posts kunnen communiceren zonder dat je het kunt verhinderen...

dat komt simpelweg doordat jullie admins zijn
Titel: De sabotage Gna Gna
Bericht door: Nubi Coulson op oktober 07, 2007, 02:48:00 pm
Nubi kwam rustig de zaal binnengelopen.
'Als ik even mijn mening mag geven schoolhoofd? Ik denk dat het niet meer dan terecht is om de leerlingen puntenaftrek te geven, naast de straf die ze nog moeten krijgen. Want als je de nadelen alleen bij de leerling zelf neerlegt dan word de drang om verandering in eigen gedrag aan te brengen minder groot dan wanneer je de nadelen bij de hele afdeling legt. Als iemand doorheeft dat hij niet alleen zichzlf schaad zal hij eerder stoppen zo een overtreding te maken. Ook wil ik mij graag aanbieden om toe te zien dat de leerlingen in kwestie ook daadwerkelijk hun opgelegde straf uitvoeren. Een neutraal iemand is altijd handiger dan iemand die bij een van beide partijen is aangesloten.' Hij knikte even om zijn uitspraak kracht bij te doen voor hij zich tot Ellerkonge richtte.

'Dus jij voelt je verheven boven het 'personeel'. Poeh, wat heb ik toch een respect voor je zeg. Echt waar, je gezag doet mij trillen op mijn benen. Ik ben zo blij dat we de wijze en geweldige Ellerkonge in ons midden hebben. Wat zouden we toch zonder je moeten? Ga toch slapen. Misschien dat je dan doorkrijgt hoe belachelijk je jezelf hier neerzet. En heb je je ooit afgevraagd wat die leerling ervan ind dat je zo aan haar zit? Evenals je 'briljante' scheldnamen ben jij net zo briljant. Ga toch fijn heertje spelen en laat de school zijn eigen zaken oplossen.'

Zich weer tot Ehriondah richtend maakte hij een kleine buiging.
'Ik heb mijn mening gegeven, als u wilt dat ik nu vertrek zal ik gaan. Al zou ik graag als neutrale persoon erbij blijven.'
Titel: De sabotage Gna Gna
Bericht door: Ellerkonge op oktober 08, 2007, 05:53:00 pm
De heer van Elberich liep op Nubi af, hij had de hand van de leerlinge losgelaten, bleef vlak voor zijn neus stil staan. Keek even kort om zich heen. Knielde toen neer, om de leren veter van zijn rijlaars opnieuw te strikken. Voltrok deze handeling in een tergend traag tempo. Richtte zich weer op. Keek Nubi nogmaals aan en sprak: 'Wel, hier rest maar één antwoord.' Vliegensvlug haalde Ellerkonge aan met rechts en stompte Nubi met volle kracht in het gezicht. Daarna zijn hand afschuddend en weglopend, merkte hij nog droog op: 'slaap kindje, slaap...'
Titel: De sabotage Gna Gna
Bericht door: Nubi Coulson op oktober 08, 2007, 06:46:00 pm
Off: Dit is godmodden Ellerkonge, maar ik vind het deze keer wel goed.

De harde klap lande onverwacht in zijn gezicht. Hij wankelde een paar stappen achteruit, maar weigerde om bewusteloos te raken. Het bloed stroomde uit zijn neus over zijn gezicht en in zijn openstaande mond. Snel hield hij met een hand zijn neus dicht om het bloeden te stoppen. Hijgend om niet flauw te vallen haalde hij met zijn andere hand een bundeltje uit een tas die hij bij zich droeg. Eerst haalde hij een flesje uit het buideltje en nam een klein slokje. Nog een kleine 20 seconden hield hij zijn neus vast. Toen hij hem losliet was het bloeden gestopt. Daarna haalde hij wat nootjes uit zijn tas en begon erop te kauwen. Dan zou er ook geen duidelijke plek van komen.

Na een tijdje met twee handen in zijn tas te hebben gezocht deed hij hem gefrustreerd weer dicht. Hij was de aum-plant bladeren vergeten! Een naar gebonk bleef door zijn hoofd trekken.

Hij richtte zich tot Ehriondah.
'Nu, het is duidelijk wie er gelijk heeft. En daarnaast, hij luistert nog naar mij ook!' Weer trok de pijn door zijn hoofd en even kneep hij zijn ogen dicht. 'Ik hoop dat ik nu weg kan? Ik heb namelijk best wel last van mijn hoofd.
Titel: De sabotage Gna Gna
Bericht door: Ellerkonge op oktober 08, 2007, 07:04:00 pm
[OFF, gewoon terugslaan de volgende keer, of ontwijken]

[Off, met excuses, ik was me er niet van bewust dat een hand pakken ook al godmode was. Ik zal oppassen]
Titel: De sabotage Gna Gna
Bericht door: Raleana Wyliathel op oktober 08, 2007, 07:07:00 pm
Lea keek naar de leraar die haar hand vasthad. Ze wilde zich lostrekken, maar ze durfde niet. Ze wist dat ze de man kende... Maar waarvan?! Ze zou erachter komen... Ooit. Dat beloofde ze zichzelf. Ze weigerde echter om het te vragen aan hem.

Toen hij haar losliet, hield Lea haar hand dicht bij zich, zodat de man niet weer haar hand kon pakken. Ze volgde hem met haar ogen en zag hoe hij uithaalde. Voor het meisje echter ook maar iets kon doen had hij de bioleraar geslagen. Het elfje sloeg een hand voor haar mond en staarde met grote ogen naar het geheel.

Ze sloeg haar vleugels open en vloog een eindje achteruit, en een stukje de lucht in. Hoe kon hij...?

Gelukkig kwam de leraar er weer bovenop... Maar zo'n klap zou dodelijk kunnen zijn... Hoe kon de leraar dat nu doen... bij een collega?!

Off: Ellerkonge...? Je hebt ook mij gegodmod (a) één keer mag wel, maar maak er alsjeblieft geen gewoonte van? Anders ga ik die godmods negeren. -_-
Titel: De sabotage Gna Gna
Bericht door: Karta Mortana op oktober 09, 2007, 03:10:00 pm
 Karta, zag van uit de deur opening het tafereel aan. Dit was echt het toppunt voor haar. Die vent zal boeten. Dacht ze bij zichzelf. Gelukkig wist ze zichzelf te beheersen. Ze liep naar Nubi toe en zei: "kom, laat onze schoolhoofden dit maar oplossen, dan gaan we even naar mijn of jouw kantoor en gaan we iets doen aan die bult daar. Ze keek nog even naar ellerkonge en zei bits. "Ik zou als ik jou was in vervolg maar oppassen met wat je doet, want ook mijn gedult kan opraken en als het zo ver is dan had je gehoopt dat je het nooit zover had laten komen." Na dit gezegd te hebben richte zich weer op Nubi en zei: "kom dan gaan we weg van hier"

off: Nubi als je mee komt dan gm je maar dat we uit de zaal lopen
Titel: De sabotage Gna Gna
Bericht door: Nubi Coulson op oktober 09, 2007, 05:40:00 pm
Nubi drukte met twee vingers tegen zijn neusschotje en kneep nog eens zijn ogen dicht. De hoofdpijn was niet te harden.
'kom, laat onze schoolhoofden dit maar oplossen, dan gaan we even naar mijn of jouw kantoor en gaan we iets doen aan die bult daar.' Hoorde hij iemand zeggen. Toen hij even opkeek zag hij dat het Karta was. Daarna begon ze te praten tegen Ellerkonge voordat ze nog een keer tegen hem zei dat ze beter wat aan zijn hoofdpijn konden doen. Hij knikte.
'Dat lijkt me inderdaad wel het verstandigst.' Hij richtte zich tot de schoolhoofden en maakte een lichte buiging. 'Als jullie mij excuseren.' En weer met zijn vingers tegen zijn neusschotje gedrukt liep hij samen met Karta naar buiten.
'We kunnen denk ik het beste naar jou kantoor gaan, ik ben bang dat ik op dit moment niets tegen hoofdpijn in mijn kantoor heb liggen.'
Titel: De sabotage Gna Gna
Bericht door: Floris di Risco op oktober 10, 2007, 04:37:00 pm
Floris die net kwam aanlopen en zag dat er een chaos was moest bijna huilen! Waarom! Waarom! Waarom moest zo iets leuks nou net gebeuren terwijl hij er nog niet eens was! Floris kwam er aan lopen en riep boos naar de leerlingen die er stonden: ,,Ik mag ook niet eens lekker mee doen hé! Dat is gewoon heel oneerlijk. De volgende keer roepen jullie mij erbij!'' En om daad bij woord te voegen begon Floris heftig op en neer te springen! en riep bij elke keer al hij neerkwam: ,,Het is geen feest als Floris niet is geweest!'' Dan sprong hij weer op en als hieer kwam herhaalde hij hetzelfde zinnetje.
Titel: De sabotage Gna Gna
Bericht door: Davido Julio daCosta op oktober 11, 2007, 02:17:00 pm
Davido keek op toen hij zag dat er een of andere faun de zaal was binnen gestormd. Wie was die gek, dat hij zo op en neer ging springen? Davido vond het een beetje erg kinderachtig om zich zo aan te stellen over een grap die uit de hand was gelopen. Er hadden hier allerlei mensen ruzie, en die faun begon er gewoon een beetje doodleuk over te doen! Dit was toch bittere ernst?
Hij kan beter uitkijken, of hij krijgt nog problemen ook, net als wij, dacht Davido.
Titel: De sabotage Gna Gna
Bericht door: Tetachan U. M. Mocha op oktober 11, 2007, 02:29:00 pm
"Ehem." Lar keek Floris koud aan. "Ik dacht dat ik gezegd had géén moeilijkheden met betrekking tot jou meer te willen, ten koste van je extra vak? Meld je vanavond in mijn kantoor. En meld je nu bij Channa voor een lading handwerk in de keuken. Ingerukt." Mocht je nu nog één twijfelachtige reactie geven, jochie, dan is dat het eind van je extra vak.
Lar had eindelijk iemand gevonden om de frustratie van het hier-zijn op af te reageren.
Titel: De sabotage Gna Gna
Bericht door: Gustaf M. Vladistov op oktober 11, 2007, 10:00:00 pm
Gustaf stond ondertussen met zijn armen over elkaar gekruist en met zijn voet ongeduldig op de vloer tikkend te wachten tot iedeeen weg zou zijn en Ehriondah weer iets zei.

Het was een en al chaos, maar Gustaf was niet van plan daar iets aan te veranderen, nee... Liet Ehriondah maar even voor schut staan, misschien voelde ze dan meer voor lijfstraffen, want volgens Gustaf was dat nog steeds de enigste manier om leerlingen te laten luisteren. Want, wie niet horen wil...
Titel: De sabotage Gna Gna
Bericht door: Ehriondah van Uncha op oktober 16, 2007, 08:43:00 pm
(@iedereen die mijn sreuk wil negeren, dat is praktisch onmogelijk, hij is heel erg sterk en Ehriondah is uitzonderlijk in wilsmagie - waarvan dit een spreuk is- ik wil de geen genegeer in posts zien omdat dat slecht rpgwerk is en niet realistisch.)

De maat was vol, haar gezag was nog nooit zo ondermijnd als nu en ze besloot tot een drastische maatregel.

SIGÉ TE!!

De kreet schalde door de zaal en vulde alle hoekjes. Anngespoord door haar woede was dit misschien wel de krachtigste zwijg-spreuk die ze ooit had uitgevoerd. Het zou nu tenminste stil zijn totdat zij de spreuk zou opheffen.

'Di Risco, vertrek, NU!, Da Sol, ik heb gemerkt dat jij er niets mee te maken hebt, vertrek ook.

Professor Ellerkonge, u maakt uzelf en onze school ten schande, verdwijn tenminste nu, of ik ben bang dat ik u zal moeten ontslaan.'

Ze keurde hem geen blik meer waardig.

'Wyliathel, Di Baldo, daCosta, jullie willen klaarblijkelijk delen in de schuld, dan zullen jullie ook moeten delen in de straf.
Ik ontzeg jullie een week lang de toegang tot de grote zaal. Jullie moeten maar een aantal vriendelijke afdelingsgenoten zover zien te krijgen eten voor jullie mee te nemen. De komende twee week wil ik jullie elke avond na de laatste les bij mijn kantoor zien. Daarnaast krijgen jullie een maand lang huisarrest en 2 punten aftrek voor belachelijke gedoe.
Dit is míjn straf voor jullie, ik ben klaar met jullie. Professor Lar moet zelf maar zien wat voor straf hij voor jullie nodig acht.

Gustaf, ik zou graag iets met je willen bespreken, kom je mee?'

Zonder nog een woord te zeggen liep ze de zaal uit de trappen op naar boven. Pas daar hief ze de spreuk op. Eerst moest ze Gustaf bepraten, dan zou ze deze bende wel verder oplossen.
Titel: De sabotage Gna Gna
Bericht door: Ellerkonge op oktober 17, 2007, 07:46:00 am
'Ik wilde toch al weggaan, want, IK WIL SLAPEN! De pot, mevrouw van Uncha, de pot en de ketel, u weet wel. Over schande en zo. Maar wel, eindelijk zien we daadkracht. U verrast me zowaar, wie weet wordt het nog wat hier met de discipline. Maar ik prijs de avond niet voordat de beer geschoten is en de discpline-beer op bumetrel, dat is een geval apart.'

Op bijzonder cynische toon:

'U wens u allen een voortreffelijk nachtrust, heerlijke dormen en een verkwikkend ontwaken. Moge het ontbijt ons smaken en de aanloop zijn tot een wel heel bijzondere en inspirerende dag!'

Albe liep de zaal uit, maakte een raar huppeltje en verdween uit het zicht.
Titel: De sabotage Gna Gna
Bericht door: Davido Julio daCosta op oktober 22, 2007, 11:56:00 am
Huh? Hij kon niet meer praten! Davido probeerde geluid uit zijn mond voort te laten komen, maar het mocht niet baten.
Waarom mocht hij vanwege zo'n onschuldig grapje, wat in eerste instantie niet eens door hem was bedacht, niet eens deze zaal betreden voor bijvoorbeeld eten?
Dat vond Davido persoonlijk een beetje erg overdreven. Maar hij was geen schoolhoofd en had dus niet de macht die zij hadden, die van Uncha en Vladistov. Hij was behoorlijk chagrijnig en had erg de neiging om eens goed te gaan zeuren tegen een willekeurig luisterend slachtoffer. Hij wilde hier liever meteen vandaag gaan.
Titel: De sabotage Gna Gna
Bericht door: Pomglio dy Baldo op oktober 24, 2007, 06:33:00 pm
Wat is dit nu weer voor een onzin, dit slaat alles. Pomglio werd gek, hij begon door de grote zaal te rennen en tegen muren te slaan, terwijl hij uit alle macht probeerde geluid uit zijn mond te krijgen. De schoolhoofden van tegenwoordig ook weer, de toegang tot de grote zaal, oke, maar me het praten ontzeggen gaat wel erg ver. Toen Pomglio al zijn energie eruit had gerend ging hij weer bij zijn bezem staan wachten op wat er komen zou.
Titel: De sabotage Gna Gna
Bericht door: Floris di Risco op november 11, 2007, 11:42:00 am
Abrupt stopte Floris met springen. Tenkoste van wat...! Hij keek naar professor Lar, die hem kil aankeek, dit kon hij niet menen! Flkoris deed zijn best de tranen die omhoog borrelden weg te krijgen, hij stond er alleen maar bij! ,,Ehm, meneer ik bedoel mevrouw, nee professor! Ehhh ja professor, professor La-ar'' stotterde Floris ,,Ik deed het niet expres men...'' Hè hij moest het echt eens afleren om meneer tegen hem te zeggen. ,,Floris keek nog steeds naar de kille blik en bedacht dat het ook geen zin had om zich nu hier te veronschuldigen. Ook professor Van Uncha riep hem al kwaad toe: ,,Di Risco, vertrek, NU!'' Hij liep richting de keukens, bijna huilend.
Titel: De sabotage Gna Gna
Bericht door: Gustaf M. Vladistov op november 18, 2007, 11:21:00 am
Met tegenzin volgde hij Ehriondah. Hij wist bijna zeker dat ze het wilde hebben over de lijfstraffen. Hij wist namelijk dat zij dat nooit goed zou keuren... Met andere woorden: 'Ik mag wel iedereen het recht om te praten ontnemen door mijn wilsmagie en hen uithongeren, maar jij mag geen lijfstraffen uitvoeren om ze wat discipline bij te brengen.' Gustaf vond dat nogal oneerlijk. Hij was wel verbaasd over het feit dat Ehriondah hen uiteindelijk alle drie strafte, in plaats van de échte dader te zoeken. Meestal was Gustaf juist de persoon die dat soort luie acties had.

'Je wilde me spreken over....?'
Titel: De sabotage Gna Gna
Bericht door: Ehriondah van Uncha op november 19, 2007, 08:28:00 pm
Abrupt stopte ze. Als hij het er hier over wilde hebben, prima. Ze was nu toch al haar gezag en waardigheid kwijt, een openbare discussie met Gustaf kon daar nog wel bij.

'Ja! Ik wilde je spreken over je béláchelijke idee om lijfstraffen weer in te voeren. Ik weet dat je dat al langere tijd wilt, maar het slaat hélémaal nergens op. Wij hebben beproefde methodes om overtreders aan te pakken! Dat weet je net zo goed als ik... Ik snap niet dat we het er wéér over moeten hebben...'

Haar woede was weer opgelaaid en Gustaf leek het perfecte slachtoffer om dat op af te reageren.
Titel: De sabotage Gna Gna
Bericht door: Pomglio dy Baldo op januari 09, 2008, 07:56:00 pm
Vet, dit klinkt goed lijfstraffUH!! Pomglio rende naar de kibbelende schoolhoofden en was al van plan te solliciteren naar de waarschijnlijk binnenkort openstaande vacature voor beul, maar dat ging nogal moeilijk als je mond is vast gehocuspocust, hij ging maar naast Gustav staan en knikte heftig met zijn hoofd terwijl hij vast met een denkbeeldige bijl een al net zo denkbeeldig hoofd probeerde af te hakken, Ik ben geknipt voor dit baantje

Off: topic is een beetje dood maar nog niet gesloten dus ik dacht
       Let's have some fun again
Titel: De sabotage Gna Gna
Bericht door: Gustaf M. Vladistov op april 15, 2008, 01:27:00 pm
Dit topic is gesloten.