contact
chat
2
1
1
 
 
[Wachtwoord vergeten?]

[Wat is Myrofas?]
Myrofas is een high-fantasy rollenspel dat gespeeld wordt door kleine verhaaltjes te plaatsen op het forum.RPGrating

[Spelers online]:
3 reizigers, 0 karakters

[Chatters online]:
Botje

Professoren

Professoren: Wat moet je dr nu mee?

In het 'Grote Woordenboek der Scholieren' staat het volgende over het woord professor: 'Wezens die er op uit zijn je het leven zuur te maken met als excuus dat het enkel is om je wat te leren.' In de 'Kleine Zakencylopedie der Onderwijzend Personeel' wordt beschreven dat 'Professoren de basis zijn van alle scholen.'.
Het komt er op neer dat de professoren er zijn om je iets te leren. Verder kun je met vragen over het vak dat de desbetreffende professor geeft ook buiten de lestijden om terecht, maar deze is dan niet verplicht om je ook daadwerkelijk te helpen.

Och, dat zijn die wezens die leven van strafwerk?

Koppig doen en je huiswerk niet doen zal inderdaad resulteren in straf. Ook als je goed je best doet kunnen ze trouwens straffen, daarvoor zijn ze tenslotte professor.

Professoren

Wat doen professoren?

Ja, professoren. Dat zijn de wezens van wie je les krijgt. De wezens waarvan je tot nu toe dacht dat ze enkel bestonden om je het leven zuur te maken. Het is de bedoeling dat je goed naar ze luistert en doet of je ook iets leert van hen. Als je dan vervolgens ook goed weet vol te houden dat je iets lijkt te leren kun je misschien zelfs een diploma halen.

Myrofas - Het leukste spel sinds de middeleeuwen!
[Home] - [Chat] - [FAQ] - [Wiki] - [Linkpartners] - [Regels] - [Mededelingen]