contact
chat
2
1
1
 
 
[Wachtwoord vergeten?]

[Wat is Myrofas?]
Myrofas is een high-fantasy rollenspel dat gespeeld wordt door kleine verhaaltjes te plaatsen op het forum.RPGrating

[Spelers online]:
7 reizigers, 0 karakters

[Chatters online]:
Botje

Kok

Ik leef onder een steen. Wat doet een kok?

Foooood! Dat is waar een kok voor zorgt. Overheerlijk eten in de grote zaal van Bumetrel. De kok is heel vaak te vinden in de keuken, of anders in een van de tuintjes om fruit en/of kruiden te plukken. Het is een dagtaak om ervoor te zorgen dat er ontbijt, middageten n avondeten klaar staat voor alle myrofas op Bumetrel. Uiteraard is de persoon die deze functie vervult verantwoordelijk voor wat men in de keuken doet.

En straf?

Als de keuken platbrandt moet de kok simpelweg de schade vergoeden. Mede daarom is de kok dan ook bevoegd om straffen uit te delen. Ook mag de kok leerlingen weigeren die strafwerk hebben in de keuken als deze denkt dat dit schadelijk kan zijn voor de keuken, of voor het eten. Strafwerk van de kok waar een leraar het niet mee eens is mag besproken worden, of als ze er niet uitkomen zal ook weer het hoofd van de wacht de straf opnieuw bekijken.

Kok

Is er een kok op Ypsilon?

Jep! Want ook studenten en leraren moeten eten. Het is op Ypsilon niet verplicht om te eten op de universiteit, maar de mogelijkheid tot het kopen van eten daar bestaat. De keuken is open zo lang het universiteitsgebouw open is. Super handig als je geld over hebt en tijd tekort. Overigens is het vanzelfsprekend dat het voedsel op de universiteit duurder is dan het zelf maken van een gerecht. Daarbij heb je ook maar te eten wat de pot die dag schaft. De stufiestudenten helpen de kok met het maken van de maaltijden.

Myrofas - Het leukste spel sinds de middeleeuwen!
[Home] - [Chat] - [FAQ] - [Wiki] - [Linkpartners] - [Regels] - [Mededelingen]