contact
chat
2
1
1
 
 
[Wachtwoord vergeten?]

[Wat is Myrofas?]
Myrofas is een high-fantasy rollenspel dat gespeeld wordt door kleine verhaaltjes te plaatsen op het forum.RPGrating

[Spelers online]:
5 reizigers, 0 karakters

[Chatters online]:
Botje

Academie Germanica

Wat is de academie Germanica?

Academie Germanica, of afgekort AG, is een geheime academie waar niemand, behalve de personen die er werken of studeren, iets van weet. Bij je toelating tot deze academie teken je een magisch contract waarin vermeld wordt dat je het bestaan nooit bekend zult maken. Je kunt dit niet overtreden. Het is dan ook altijd ontkend dat deze bestaat, ook door de directeuren.

Hoe kan ik toegelaten worden tot AG?

AG is een afdeling die zich bezighoudt met moeilijke illegale magie. Je zult dus uit moeten blinken in magie. Het grootste gedeelte van de leerlingen die er zitten is afkomstig van magieheersing. NW-studenten moeten ng meer uitblinken, willen ze opvallen voor AG. Verder kunnen ook leraren in aanmerking komen of myrofas erbuiten, maar je moet bedenken dat geen van je personages er vanaf kan weten, tenzij hij of zij het zelf doet of gedaan heeft.
Verder hoeft de student ook geen nachtwezen te zijn om in aanmerking te komen. Maar er worden zware onderwerpen behandeld, dus personages met een teer zieltje zullen hoe dan ook al niet in aanmerking komen. Daarom is de kans groter dat nachtwezens uitgekozen worden om op de academie te komen.

Hoeveel leerlingen zitten er op AG?

Het aantal leerlingen kan erg variren. De academie neemt alleen de beste van de beste aan. Het ene jaar kunnen dit er dus twintig zijn, het andere jaar kan dit er n zijn. Er zitten altijd maar n of twee NPC's op de academie, de rest bestaat uit werkelijk gespeelde personages.

Hoe ziet mijn vakkenpakket eruit?

Je vakkanpakket kun je hier vinden: FAQ Ypsilon: Vakken. Het lijken weinig vakken, maar deze academie doe je nst je andere academie. In totaal ben je vier jaar bezig met het afronden van de academie Germanica. Daarna kun je er altijd terecht voor verdere onderzoeken.

Ik wil graag mijn personage AG laten ontdekken!

Dit is onmogelijk. Tenzij er contact opgenomen wordt met je door de decaan van AG of het schoolhoofd zelf zul je niet van AG af kunnen weten. Je kunt geen aantekeningen vinden, je kunt geen ingang ontdekken, je kunt niet de studenten of leraren daar ondervragen met waarheidsdrankjes. Onthoud dat het niet kan en je zit altijd goed.

Myrofas - Het leukste spel sinds de middeleeuwen!
[Home] - [Chat] - [FAQ] - [Wiki] - [Linkpartners] - [Regels] - [Mededelingen]