contact
chat
2
1
1
 
 
[Wachtwoord vergeten?]

[Wat is Myrofas?]
Myrofas is een high-fantasy rollenspel dat gespeeld wordt door kleine verhaaltjes te plaatsen op het forum.RPGrating

[Spelers online]:
4 reizigers, 0 karakters

[Chatters online]:
Botje

Huisdieren

Zijn er dieren op Bumetrel?

Ja, er zijn verschillende soorten dieren op Bumetrel. Er zijn de normale dieren, zoals wij die ook kennen en er zijn fabelwezens. Je kunt als leerling een huisdier nemen, maar er zijn ook dieren die voor de school werken.

Wat voor dieren werken er dan voor Bumetrel?

  • Vlieghoppen: te vinden in de hoppenvleugel. Deze mogen door leerlingen gebruikt worden. De schoolhoppen zijn te herkennen aan de paarse kleur van de vacht. De schoolhoofden hebben een eigen hoppenvleugel, die afgesloten is voor leerlingen.
  • Pegasi: te vinden in de stallen. Deze dieren zullen niet snel door leerlingen gebruikt mogen worden, hiervoor zal toestemming van een van de schoolhoofden nodig zijn. De stalmeester mag hiervoor ook toestemming geven, maar het is dan op zijn eigen risico en hij zal dan ook verantwoordelijk worden gehouden indien er iets fout gaat.
  • Archiefdraakjes: te vinden in het archief van Bumetrel. IC zal geen leerling weten dat deze op Bumetrel bestaan. Verder onderhouden ze het archief, zodat dit werk de twee schoolhoofden bespaard wordt. Deze zijn dus niet te gebruiken door leerlingen.
  • Zips: te vinden op het terrein van de school. Deze dieren zorgen voor een verbinding tussen Bumetrel en Ypsilon.
  • Arthur Krause: is te vinden in de gymzaal. Hij is de weerwolf die gymnastiek geeft en hoewel hij niet in het Lexicon vermeld staat, wordt hij toch onder de Bumetreldieren geschaard.

Wat voor soorten huisdieren mag ik houden?

Op Bumetrel zijn alle huisdieren toegestaan die goed in de stal gehouden kunnen worden. Wanneer het vliegende dieren betreft moeten deze zonder problemen in de hoppenvleugel ondergebracht kunnen worden. Meer specifiek staan er hieronder een aantal rassen die toegestaan zijn. Wil je een huisdier dat hier niet bij staat? Overleg dan met een van de schoolhoofden. Stal: paarden, pony's, honden en (magische) katten. Hoppenvleugel: hoppen, zangvogels, uilen, fae.Voor meer informatie zie: Wetboek 2: huisdieren.

Wat mag ik allemaal met mijn huisdier?

Voor het gebruik van huisdieren zijn een aantal IC regels. Verder gelden ook de normale IR regels die voor een persoon gelden. Die regels zijn hier te vinden: Wetboek 2: huisdieren.

Wat zijn dat voor bandjes?

De verschillende soorten dieren hebben verschillende bandjes. Deze bandjes hebben behalve een bepaalde vorm ook een eigen geur die herkenbaar is voor Myrofas. Dit is om extra verwarring te voorkomen. Je huisdier krijgt zo'n bandje van een van de schoolhoofden, zodra je het contract voor je dier ondertekend is door de persoon die voor alle kosten opdraait.

Uiterlijk bandjes
  • Pushi, bastetkat, syrix en andere (magische) katten: Deze dieren dragen paarse halsbandjes. Aan deze bandjes hangt het Bumetrellogo.
  • Vlieghop, hop, (zang)vogels, uilen en fae: Zij dragen bandjes om hun pootje. Op het bandje staat het logo van Bumetrel.
  • Paarden en pony's: Wanneer deze buiten de stal komen moeten ze een paars halster om met daarop het Bumetrellogo.

Myrofas - Het leukste spel sinds de middeleeuwen!
[Home] - [Chat] - [FAQ] - [Wiki] - [Linkpartners] - [Regels] - [Mededelingen]